rigo wrote: Έχει κανείς Dell Studio;
Εχω εδω και 4 μηνες ενα Dell Studio 1537..Προσοχη γιατι το Link Που εχεις ποσταρει ειναι η νεα σειρα studio 1555..Βασικες διαφορες τους ειναι οτι το 1555 ΔΕΝ εχει πληκτρα αφης,πρεπει να εχει καλυτερα κ πιο δυνατα ηχεια και η οθονη απο 15.4 την κανανε 15.6 τυπου LED
Για toshiba δεν γνωριζω να σου πω,ενω σαν εγγυηση και εξυπηρετηση πελατων πρεπει να ειναι καλη απο οτι μου λενε αυτο το piano black χρωμα δεν το αντεχα με τπτ και ειδικα στα πληκτρα!
Παμε τωρα στo Dell Studio 1537.Ειναι ενα πολυ "τιμιο" Laptop που ομως δειχνει οτι οντως προκειται για φτηνη σειρα της Dell για να "πιασει" στην αγορα.
Τα μειονεκτηματα που εχω παρατηρησει ειναι:
1)τα πληκτρα του πιεζονται πολυ μεσα αν ασκησεις λιγο παραπανω δυναμη κ σου δινουν την εντυπωση του "ψευτικου".Βεβαια σου μιλαω εγω που αν πληκτρολογω με ακουνε 2 δωματια παραπερα με την δυναμη που βαζω
2)επιεικως χαλια ηχεια, γιατι αν νομιζω καλα θεωρειται Multimedia Laptop..και αυτα τα ηχεια δεν του ταιριαζουν
3)ειχε βγει μια παρτιδα που ειχαν προβλημα με τα πληκτρα αφης (ενα απο αυτα ηταν κ το δικο μου).Γινοταν το εξης..Ανοιγες το Laptop και για περιπου 2-3 λεπτα αναλογως τα κεφια ΚΟΛΛΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟ (ενα παντα με δυο το πολυ) πληκτρο αφης και μπλοκαρε τα υπολοιπα..Δλδ κολλαγε πχ το eject cd button με αποτελεσμα ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ πληκτρα αφης να μην λειτουργουν (οση ωρα ηταν κολλημενο) και προσπαθουσε 4-5 φορες να βγαλει καποιο cd μεχρι που ξεκολλουσε και ολα καλα μετα για την υπολοιπη μερα!
Για να μην τρομοκρατηθεις αυτο λυθηκε με update στο firmware του media panel...ειναι υποθεση 5 λεπτων!
4)δεν εχει Bluetooth (τουλαχιστον το δικο μου)
Στα "συν" συγκαταλεγονται:
1)πολυ φωτεινη οθονη
2)παιρνει remote control (για μενα ειναι συν)
3)εχει καλο σημα με wireless (τουλαχιστο συγκρινομενο με ενα acer δεν θυμαμαι ποιο)
4)εγγυησεις-αξιοπιστια κλπ (αυτα ειναι γνωστα νομιζω)
5)αθορυβο (δυσκολα ανεβαζει θερμοκρασια),στην εξεταστικη το λειτουργουσα γυρω στις 10-12 ωρες ασταματητα και 2-3 φορες το πολυ να ανεβασε στροφες το ανεμιστηρακι
6)πολυ καλη cam (2.0 Mp) και πολυ καλο ενσωματωμενο mic
7)η μπαταρια του με τις καταλληλες ρυθμισεις κραταει ανετα 1.30 - 2 ωρες (ειχα 80% υπολοιπο μπαταριας,εβλεπα ταινια κ ηχεια τερμα και μου επαιξει 1 ωρα και 20 λεπτα)
αυτα απο εμενα.ελπιζω να βοηθησα!