Φορτιστής για Mac
Φορτιστής για Mac
Kαλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα, ενώ είχα συνδεδεμένο το macbook μου στην πρίζα παρατήρησα ότι το καλώδιο του φορτιστή άρχισε να λιώνει!!!
'Οπως καταλαβαίνεται είναι επείγον να αγοράσω έναν καινούριο φορτιστή. Έκανα μια έρευνα αγοράς στα γνωστά καταστήματα και η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη. Η ερώτηση μου είναι εαν κάποιος από σας που μπορεί να είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της αναζήτησης φορτιστή γνωρίζει κάποιο κατάστημα που να τα έχει σε καλή τιμή. Ή εαν είναι παντού φιξ η τιμή.
'Οπως καταλαβαίνεται είναι επείγον να αγοράσω έναν καινούριο φορτιστή. Έκανα μια έρευνα αγοράς στα γνωστά καταστήματα και η τιμή είναι αρκετά τσιμπημένη. Η ερώτηση μου είναι εαν κάποιος από σας που μπορεί να είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της αναζήτησης φορτιστή γνωρίζει κάποιο κατάστημα που να τα έχει σε καλή τιμή. Ή εαν είναι παντού φιξ η τιμή.
Re: Φορτιστής για Mac
ελιωσε (!)(!)(!) (ουτε σε τζακι να τον εριχνες δεν θα ελιωνε κανονικα !!)
αμα παιρνει τους κανονικους φορτιστες που παιρνουν τα αλλα μπορω να σου δωσω εγω εναν που εχω εδω
αμα παιρνει τους κανονικους φορτιστες που παιρνουν τα αλλα μπορω να σου δωσω εγω εναν που εχω εδω
Ελιωσε και το πήρα είδηση από την μυρωδιά!!! Πρέπει να χάλασε γιατί το έχω αρκετά χρόνια τον υπολογιστή αλλά τον αγαπώ και είμαι άφραγκη για να τον αλλάξω!!!
Το εννοείς αυτό για τον φορτιστή??? Παίρνει τον κανονικό φορτιστή, είναι το κλασικό άσπρο macbook! Σίγουρα σου περισσεύει?
Το εννοείς αυτό για τον φορτιστή??? Παίρνει τον κανονικό φορτιστή, είναι το κλασικό άσπρο macbook! Σίγουρα σου περισσεύει?
fotini wrote:Ελιωσε και το πήρα είδηση από την μυρωδιά!!! Πρέπει να χάλασε γιατί το έχω αρκετά χρόνια τον υπολογιστή αλλά τον αγαπώ και είμαι άφραγκη για να τον αλλάξω!!!
εννοω αμα παιρνει τον ιδιο φορτιστη με τα υπολοιπα , τα μη-mac.
αν ναι εχω εναν απο το παλιο μου εδω και δεν βλεπω γιατι να προτιμησω να τον αφησω να σαπιζει σε μια γωνια αδικα
Δυστυχώς, από όσο ξέρω παίρνει μόνο φορτιστή mac.
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ πάντως για την προσφορά!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ πάντως για την προσφορά!!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
δεν μπορείς να του βάλεις έναν adaptor και να πάρεις τον φορτιστή του chriskin?
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Από όσο είδα και ο adaptor είναι αρκετά ακριβός. Οπότε τελικά τον αγόρασα τον φορτιστή.
Όπου και να κοίταξα είχε την ίδια τιμή!
Σας ευχαριστώ και τους δύο πολύ!
Όπου και να κοίταξα είχε την ίδια τιμή!
Σας ευχαριστώ και τους δύο πολύ!