- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Εχω Windows 7.
Δοκιμασε και σε άλλη θύρα στο pc που έχει το πρόβλημα. Συνήθως οι μπροστά θύρες δίνουν λιγότερο ρεύμα απο τις πίσω και άν ο δισκος δεν εχει εξωτερική τροφοδοσία απο μετασχηματιστή θα τα φτύνει. Επίσης βεβαιώσου οτι έχει εγκατεστημένους chipset drivers.terminator wrote:Ναι δουλεύει και σε XP και σε Vista. Το περίεργο ειναι οτι ειχε δουλέψει και στο δικο μου υπολογιστή με Windows 7 πριν κανένα διμηνο.εαν δουλευει σε άλλους υπολογιστές μου φαινετε δύσκολο να φταίει το καλώδιο . πάντως εαν βρω ομοιο καλώδιο θα το δοκιμάσω
Sata? Μήπως έχεις πρόβλημα με τον harddisk controller κοινώς δεν έχουν πρόβλημα οι δίσκοι σου ?... Δοκίμασε τον σε κάποιο άλλο pc... αν και χλωμό το κόβω να είχαν και οι δύο δίσκοι πρόβλημα ..DrNio wrote:Για να μην ανοίγω άλλο thread, έχω ένα πρόβλημα με τον δίσκο μου(όχι εξωτερικό).
Βασικά, το αρχικό πρόβλημα ήταν πως δεν αναγνώριζε τον σκληρό δίσκο.
Το πήγα στο Πλαίσιο να το τσεκάρουν, μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι , άρα θα πρέπει να γίνει αγορά νέου σκληρού.
Αγοράζω νέο σκληρό δίσκο 1TB τον σύνδεσα και όταν προσπάθησα να βάλω τα Windows 7 - 64bit, κόλλαγε απο το πρώτο βήμα της εγκατάστασης.
Προσπάθησα να εγκαταστήσω τα 32bit, ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα αλλά κόλλησε στο 2ο.
Any ideas before 'paying' a visit to Πλαίσιο?
--
edit: Στην εγκατάσταση των win.7 - 64 bit, μου έβγαζε αυτό το σφάλμα : Windows could not format a partition on disk 0 . The error occured while preparing the partition selected for installation. Error code : 0x80070057