Παιδιά ψάχνω να βρω κάποιο αξιόπιστο τρόπο να συνδέσω kinect στο pc μου...
Eχω ψάξει για λύσεις και έχω βρει διαφορα mods αλλα δεν ξέρω ποιο από αυτά αξίζει. άλλοι χρησιμοποιούν USD analysers που κοστίζουν υπερβολικά, άλλοι τρώνε τα έντερα τους κόβοντας και ενώνοντας καλώδια για να κάνουν μετατροπή σε USB κτλ.
Το έχει κάνει κανεις από σας έως τώρα? Μπορεί να με διαφωτίσει?
Kinect to PC
- Ισοβίτης
- Venus Former Team Member
Re: Kinect to PC
Το συνδέεις με το USB στο PC, ενώ παράλληλα έχεις το φορτιστή του στην πρίζα. Τώρα, από drivers, κατέβασε το πακέτο του OpenNI.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
από ότι έχω ψάξει, δεν μπορείς να το συνδέσεις στο usb του pc. έχει διαφορετικές τάσεις ρεύματος στις γραμμές των καλωδίων μέσα από αυτές που αναγνωρίζει το pc.
δηλαδή αυτό κατάλαβα. γιατί κανέναν δεν έχω δει να το βάζει απλά στο pc και να δουλεύει. στα όσα forums και videos έχω δει, όλοι κάνουν του κόσμου τα mods για να το συνδέσουν, ή χρησιμοποιούν κάποιο adapter ή analyser..
edit: εκτος και αν σε αυτό που λέω τίθεται κάποιο θέμα hacking που απαιτεί την μετατροπή της μπρίζας... που στην προκειμενη περίπτωση μάλλον δεν είναι το κατάλληλο μέρος που βρήκα αν το συζητήσω (από άποψη copyrights)
δηλαδή αυτό κατάλαβα. γιατί κανέναν δεν έχω δει να το βάζει απλά στο pc και να δουλεύει. στα όσα forums και videos έχω δει, όλοι κάνουν του κόσμου τα mods για να το συνδέσουν, ή χρησιμοποιούν κάποιο adapter ή analyser..
edit: εκτος και αν σε αυτό που λέω τίθεται κάποιο θέμα hacking που απαιτεί την μετατροπή της μπρίζας... που στην προκειμενη περίπτωση μάλλον δεν είναι το κατάλληλο μέρος που βρήκα αν το συζητήσω (από άποψη copyrights)
- Ισοβίτης
- Venus Former Team Member
Δεν χρειάζεται καμία απολύτως μετατροπή και κανένας adapter.
Εγκαθιστάς drivers, εγκαθιστάς OpenNI, συνδέεις το USB, βάζεις την πρίζα και τέλος.
Edit: Μόλις έκανα update το blog post μου σχετικά με την διαδικασία εγκατάστασης του Kinect στο PC (με τα OpenNI & NITE frameworks). Step by step tutorial.
Εγκαθιστάς drivers, εγκαθιστάς OpenNI, συνδέεις το USB, βάζεις την πρίζα και τέλος.
Edit: Μόλις έκανα update το blog post μου σχετικά με την διαδικασία εγκατάστασης του Kinect στο PC (με τα OpenNI & NITE frameworks). Step by step tutorial.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
thnx a lot man, μου έσωσες πολύ σημαντικό χρόνο
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Θέλει adaptor-α στην περίπτωση που έχεις την έκδοση του Kinect που περιλαμβάνεται στην ίδια συσκευασία με το xbox. Αν το έχεις πάρει ξεχωριστά, μέσα στο πακέτο με το Kinect έχει και τον adaptor-a με την μπρίζα. Στην έκδοση που υπάρχει μαζί με το xbox το Kinect παίρνει ρεύμα κατευθείαν από την κονσόλα (ωστόσο μπορείς να βρεις στο net τον adaptor-α).
Για τα υπόλοιπα σε κατευθύνω στο παραπάνω διαφημιστικό μήνυμα του Ισοβίτη.
Για τα υπόλοιπα σε κατευθύνω στο παραπάνω διαφημιστικό μήνυμα του Ισοβίτη.