Εθελοντική Συμμετοχή σε Ερευνητική Δραστηριότητα [ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ]
Εθελοντική Συμμετοχή σε Ερευνητική Δραστηριότητα [ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ]
Να μια (κατά τη γνώμη μου) ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του καθηγητή του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ Η. Κουτσουπιά (http://cgi.di.uoa.gr/~elias/)
http://cgi.di.uoa.gr/~elias/r4u/announcement1.html
Θα περιμένω με ενδιαφέρον να μάθω πώς θα προχωρήσει το εγχείρημα: ποια θα είναι η ανταπόκριση από τους φοιτητές και αν θα κάνει follow κάποιος άλλος καθηγητής.
http://cgi.di.uoa.gr/~elias/r4u/announcement1.html
Θα περιμένω με ενδιαφέρον να μάθω πώς θα προχωρήσει το εγχείρημα: ποια θα είναι η ανταπόκριση από τους φοιτητές και αν θα κάνει follow κάποιος άλλος καθηγητής.
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Εθελοντική Συμμετοχή σε Ερευνητική Δραστηριότητα [ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ]
Ενδιαφερουσα ιδεα, αν και θελει guts για να πεις πως ασχολεισαι ερευνητικα με καποιο μεγαλο μαθηματικο προβλημα. Δε νομιζω πως πολλοι απο εμας εχουμε αναλογο μαθηματικο background, ισως το di να υποστηριζει καλυτερα μια τετοια κινηση.
Τουλαχιστον το παρηγορο ειναι πως μαζι με τα theory teas που γινονται σε μας, κατι φαινεται να κινειται στο χωρο της θεωρητικης πληροφορικης, υπαρχουν ατομα που ασχολουνται και εχουν ορεξη
Τουλαχιστον το παρηγορο ειναι πως μαζι με τα theory teas που γινονται σε μας, κατι φαινεται να κινειται στο χωρο της θεωρητικης πληροφορικης, υπαρχουν ατομα που ασχολουνται και εχουν ορεξη

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Οχι μονο για θεωρητική πληροφορική, δεν έχουμε όλοι αγάπη στα μαθηματικά 

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
να διευκρινίσω απλώς ότι δε συνεργάζομαι με το συγκεκριμένο καθηγητή --- έτυχε να πάρω την ανακοίνωση στο email μου και ήθελα να σας το γνωστοποιήσω. Συνεπώς, δεν ξέρω τπτ παραπάνω από το link αυτό.
Επειδή κάποιοι κατά καιρούς γκρινιάζετε (και πολύ καλά κάνατε) για το ότι δεν έχετε ιδέα για το τι είναι η έρευνα και προφανώς το ίδιο ισχύει και σε άλλα ελληνικά πανεπιστήμια... εκτιμώ ότι ο Κουτσουπιάς "σήκωσε το γάντι" και περιμένει να κάνουν το ίδιο και οι φοιτητές.
Επειδή κάποιοι κατά καιρούς γκρινιάζετε (και πολύ καλά κάνατε) για το ότι δεν έχετε ιδέα για το τι είναι η έρευνα και προφανώς το ίδιο ισχύει και σε άλλα ελληνικά πανεπιστήμια... εκτιμώ ότι ο Κουτσουπιάς "σήκωσε το γάντι" και περιμένει να κάνουν το ίδιο και οι φοιτητές.
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Μακάρι να το κάνουν και άλλοι καθηγητέςvaggelis wrote:να διευκρινίσω απλώς ότι δε συνεργάζομαι με το συγκεκριμένο καθηγητή --- έτυχε να πάρω την ανακοίνωση στο email μου και ήθελα να σας το γνωστοποιήσω. Συνεπώς, δεν ξέρω τπτ παραπάνω από το link αυτό.

-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Πάρα πολύ καλή κίνηση! Ευχαριστούμε vageli για την ενημέρωση 

- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Πολύ ωραία πρωτοβουλία! Κρίμα που είναι σε τομείς Θεωρητικής Πληροφορικής/Μαθηματικών αλλιώς θα ασχολιόμουν!
Μακάρι να υπάρξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες και από άλλους καθηγητές!
Μακάρι να υπάρξουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες και από άλλους καθηγητές!