Μου έφεραν τα Χριστούγεννα από Αμερική ένα iPod Touch τελευταίας γενιάς και το έχω σφραγισμένο στο κουτί του. Μιας και δεν κατάφερα να πουλήσω το 1ης γενιάς μοντέλο μου (για να κρατήσω το νεότερο), πουλάω το νεότερο μοντέλο για 144 Ευρώ. Η τιμή του στα καταστήματα είναι 199 Ευρώ (+ΦΠΑ).

Μαζί με το iPod Touch δίνω το λογισμικό Sothink iPod Video Converter με νόμιμη άδεια χρήσης, αξίας 14 Ευρώ (συνυπολογίζοντας το ΦΠΑ). Με το λογισμικό αυτό είναι πολύ εύκολη η μεταφορά ταινιών (υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους) στο iPod Touch και γενικότερα αρχείων βίντεο (It converts all popular videos such as AVI, MPEG, MPG, MKV, MOV, WMV, ASF, MP4, 3GP, RM/RMVB for your iPod/iPod Touch/iPhone/Apple TV.).

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου με pm και αναλαμβάνει να παραλάβει το προϊόν από το Μαρούσι.

Περιγραφή από το ΠΛΑΙΣΙΟ:
Το μοναδικό iPod touch επιστρέφει πιο ανανεωμένο!
Επιλέξτε απλά με το δάκτυλό σας το μουσικό άλμπουμ που θέλετε να ακούσετε και τις φωτογραφίες που θέλετε να δείτε. Πέρα από την μοναδική αίσθηση της αφής η νέα έκδοση iPod touch 8GB περιλαμβάνει επιπλέον ενσωματωμένο ηχείο* και πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως Multi-Tοuch display, accelerometer και 3d graphics και αποδίδει μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και παιχνιδιού.
Πλοηγηθείτε ασύρματα μέσω WiFi (802.11b/g) σε ιστοσελίδες και κατεβάστε μουσική κατευθείαν από το iTunes Store. Διαβάστε τα email σας, δείτε τα Google Maps, ή το δελτίο καιρού και ανακαλύψτε τους νέους ορίζοντες που σας προσφέρει το iPod touch.
Ωστόσο, η επανάσταση δεν σταματά εδώ. Το iPod touch χρησιμοποιεί την ίδια multi-touch οθόνη με το iPhone: 3.5 ίντσες αστραφτερής οθόνης περιμένουν να τις διαχειριστείτε με τα ίδια σας τα δάχτυλα, με τεχνολογίες της Apple όπως το Cover Flow και δυνατότητες όπως ενσωματωμένο QWERTY πληκτρολόγιο να κάνουν τον χειρισμό ακόμη πιο εύκολο.
Περίπου 1750 τραγούδια, 10.000 φωτογραφίες ή 10 ώρες βίντεο μπορούν να χωρέσουν μέσα σε 115 γραμμάρια καινοτομίας. Eνώ η μπαταρία ιόντων λιθίου που διαθέτει, διαρκεί μέχρι 30 ώρες μουσικής ή 6 ώρες video.
* Με χρήση της εφαρμογής Skype ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις όταν είναι συνδεδεμένος σε ασύρματο δίκτυο.