Υιοθετήστε γατάκια!

Αγγελίες των μελών του forum οι οποίες υπόκεινται σε αυστηρό moderation σύμφωνα με τον κανονισμό χρήσης για τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Post Reply
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Υιοθετήστε γατάκια!

Post by barbarosa » Sun Apr 11, 2010 5:19 pm

Πριν απο λίγο καιρό (ενα μήνα περίπου) μία αδέσποτη γάτα γένησε στην αυλή του σπιτιού μου. Επειδή τη λυπήθηκα αποφάσησα να την φροντήσω και έτσι της έφτιαξα ένα καλύτερο κουτί απο αυτό που τα είχε γενήσει και την ταίζω κιόλας. Έχει γεννήσει έξι αξιολάτρευτα γατιά τα οποία τώρα έχουν αρχίσει δειλά δειλά να περπατάνε.

Επειδή όμως δυστυχώς η γειτονιά μου δεν είναι και τόσο φιλική με τα ζώα (υπάρχουν κάποιοι παλιάνθρωποι που βάζουν φόλες) θα ήταν καλύτερα πιστεύω να τους βρω ένα σπίτι.
Αν κάποιος/κάποια ενδιαφέρεται να αποκτήσει γάτα μπορεί να πάρει ένα από αυτά αντί να χρυσοπληρώσει κάποιο pet shop και παράλληλα θα έχει κάνει και μια καλή πράξη.

Ακόμα τα γατιά δεν είναι πλήρως απογαλακτισμένα, θα ρωτήσω κτηνίατρο σχετικά με το πότε γίνεται αυτό αλλα υπολογίζω ότι σε κανα μήνα από τώρα θα μπορούν να ζήσουν από μόνα τους και να αποχωρηστούν τη μητέρα τους.

Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να αποκτήσει ένα γατάκι και να αναλάβει και την ευθύνη να το φροντίζει για καιρό και όχι να το παρατήσει μόλις μεγαλώσει ας μου στείλει ένα pm.
Post Reply

Return to “Αγγελίες”