DSL
- emperormario
- Wow! Terabyte level
@xrokos:Ουσιαστικά απέχω περίπου 3,5-4 χλμ. απο το dslam. Φρίκη..
Ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα να συνδεθείς με άλλο dslam? Ή πρεπει να κάνεις αίτηση για νέα γραμμή, με ότι αυτό συνεπάγεται(ταλαιπωρία, έξοδα κλπ.)?
Ξέρει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα να συνδεθείς με άλλο dslam? Ή πρεπει να κάνεις αίτηση για νέα γραμμή, με ότι αυτό συνεπάγεται(ταλαιπωρία, έξοδα κλπ.)?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Όχι δε μπορείς να συνδεθείς σε άλλης περιοχής dslam, συνδέεσαι στα dslams του κέντρου που υπάγεσαι.emperormario wrote:@xrokos:Ουσιαστικά απέχω περίπου 3,5-4 χλμ. απο το dslam. Φρίκη..
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Συμφωνώ και επαυξάνω. Είχα vivodi για πάνω από 2 χρόνια αλλά πλέον δεν πάει άλλο. Αλλάζω provider.Paralias wrote:Καλά η προσφορά θα ανανεωθεί.Υπάρχει εδώ και 3 μήνες η συγκεκριμένη προσφορά.
Θα σου επισημάνω όμως γιατί να ΜΗΝ πας εκεί όσο φθηνό και αν σου φαίνεται...
Η Vivodi έχει μεγάλο πρόβλημα στο CRM της και δε μπορεί να δεχθεί παραπάνω αιτήσεις.(τις δέχεται δηλαδή,αλλά τις περνάνε στο σύστημά τους και πραγματοποιούνται μετά από 42 χρόνια)
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η προσφορά του cableTV που είχε με 39€ αν θυμάμαι καλά,το οποίο το έκοψε άρον άρον γιατί δε μπορούσε να εξυπηρετήσει άλλο κόσμο.
Η εταιρεία αυτή έχει περισσότερη γραφειοκρατία και από το ελληνικό δημόσιο.Επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων της δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια και όσες φορές και να ζητήσεις υπεύθυνο θα σου πουν πως δεν υπάρχει.
Αν έχεις παράπονο και θες να μιλήσεις τελικά με υπεύθυνο μιλάς κατευθείαν με το νομικό τμήμα.
Αν στείλεις πχ ένα φαξ και τους πάρεις την επόμενη μέρα να δεις ότι το καταχώρησαν πάω στοίχημα ότι θα σου πουν "Δε βλέπουμε καταχωρημένο κάτι στο όνομα σας ακόμα!!!"
Και θα σου πω προσωπική εμπειρία τώρα:
Είχα ένα dsl cube για 5 μήνες το οποίο μετά τη λήξη του πέρασε σε αορίστου.Το κράτησα 2 μήνες και στέλνω φαξ στη Vivodi από Δευτέρα 15 Οκτωβρίου για διακοπή και μου το κόβουν 14 Νοεμβρίου(σύμφωνα με τα λεγόμενά τους) ενώ εγώ δεν είχα internet από 4-5 Νοεμβρίου.
Εννοείται πως πλήρωσα μόνο μέχρι τέλος Νοέμβρη.
Την ίδια μέρα (15 Οκτώβρη) έρχεται το courier και παραλάμβάνει ένα φάκελο με όλα τα χαρτιά του Δίοδος.
Η αίτησή μου μη στα πολυλογώ μετά από 2 επισκέψεις μου στη Vivodi καταχορύθηκε τη Δευτέρα που μας πέρασε και τώρα υπομονή ποιος ξέρει πόσο μέχρι να παραδοθεί η γραμμή απ'τον ΟΤΕ και να μου δώσουν internet.
Επίσης,να αναφέρω πως την προηγούμενη Πέμπτη πάω για 2η φορά εκεί και του λέω το και το...Με ρωτάνε ποιο και ποιο και τους εξηγώ :-P
Μετά από κανένα 20λεπτο που περίμενα και πολύ ψάξιμο για την αίτησή μου έρχεται το παλικάρι που με εξυπηρετούσε και μου λέει "Ξέρετε,προσπαθήσαμε χτες να περάσουμε την αίτησή σας,αλλά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την πιστωτική.Επειδή είναι φοιτητική δε δέχεται χρέωση απο'μας!!!Κάποια απ'αυτές τις μέρες θα σας παίρναμε τηλέφωνο"
Άμα βγάλεις άκρη εσύ να μου πεις και΄μενα...Είναι και άλλα πολλά,αλλά άμα συνεχίσω να γράφω θα τελειώσω μεθαύριο...
Καλή τύχη!
Οι άνθρωποι εκεί μέσα έχουν χάσει τη μπάλα. Όχι μόνο δεν επικοινούν τα τμήματα μεταξύ τους αλλά ούτε το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου τους δεν επικοινωνεί με το δεξί.
Ξέρει κανείς τι παίζει με την On telecoms; Έχει μια πολύ καλλή προσφορά. 35 ευρώ το μήνα για τηλέφωνο+16Mbps ιντερνετ+τηλεόραση, με δωρεάν αστικές και διεθνείς κλήσεις κλπ.
Πολύ καλό μου φαίνεται για να είναι αληθινό. Έχει βάλει κανείς ή κανένας γνωστός κανενός;
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Μακρια απο ON.
Εμπειρια απο 2 γνωστους.
Γρηγορη ενεργοποιηση, ομως ο ενας δεν μπορει να δεχθει κλησεις εδω και 2+ μηνες ενω μπορει ο ιδιος να καλεσει, και δεν του το φτιαχνουν.
Η τηλεοραση δουλευει πολυ καλα.
Οτιδηποτε ειναι εντος ελλαδας παει πολυ καλα στο Internet, αλλα οτιδηποτε ειναι απο το εξωτερικο ειναι απλα τραγικο! (ισχυει και στους 2) Δηλαδη απο microsoft η απο αλλα site επιανε max download 25kb/sec , εποχες ISDN Και ετσι!! Με download manager και multiple connections επιανε καμμια 250αρα αλλα δεν ειναι λυση...
Εμπειρια απο 2 γνωστους.
Γρηγορη ενεργοποιηση, ομως ο ενας δεν μπορει να δεχθει κλησεις εδω και 2+ μηνες ενω μπορει ο ιδιος να καλεσει, και δεν του το φτιαχνουν.
Η τηλεοραση δουλευει πολυ καλα.
Οτιδηποτε ειναι εντος ελλαδας παει πολυ καλα στο Internet, αλλα οτιδηποτε ειναι απο το εξωτερικο ειναι απλα τραγικο! (ισχυει και στους 2) Δηλαδη απο microsoft η απο αλλα site επιανε max download 25kb/sec , εποχες ISDN Και ετσι!! Με download manager και multiple connections επιανε καμμια 250αρα αλλα δεν ειναι λυση...
Το θέμα είναι ότι κάτι πρέπει να βάλω τώρα. Έκοψα τη vivodi, ή μάλλον με έκοψαν αυτοί χωρίς να με ρωτήσουν όταν τελείωσε η συνδρομή με το δίοδος και τώρα για να συνεχίσω με vivodi πρέπει να κάνω κάνω νέα αίτηση από την αρχή, η οποία όπως καταλαβαίνεις θα πάρει κανένα τρίμηνο.
Οπότε τώρα έχω μείνει χωρίς DSL. Καμία άλλη καλή πρόταση;
Οπότε τώρα έχω μείνει χωρίς DSL. Καμία άλλη καλή πρόταση;
- Ganther
- Wow! Terabyte level
ΝΕΤone μαλλον.
και εγω προς τα εκει προσανατολιζομαι (ειμαι με 1mbit ακομα ΟΤΕ) και εχω γνωστο πολυ ευχαριστημενο... γενικα τι να πω ειναι να μην σου τυχει η στραβη, αλλα το θεμα τη ΟΝ με το εξωτερικο φαινεται να μην τυχαινει, γιατι ακουγεται πολυ
Το ολο θεμα με τους παροχους αποτι εχω καταλαβει παει ως εξης.
Βγαινει ενας καινουργιος που ειναι καλος (επειδη ειναι αδειος) πεφτουν ολοι σαν τις μυγες, και μετα απο λιγο καιρο ολοι ειναι δυσαρεστημενοι και ψαχνουν να φυγουν. πανε πολλοι στον νεο που ειναι καλος, και ο κυκλος συνεχιζεται...
και εγω προς τα εκει προσανατολιζομαι (ειμαι με 1mbit ακομα ΟΤΕ) και εχω γνωστο πολυ ευχαριστημενο... γενικα τι να πω ειναι να μην σου τυχει η στραβη, αλλα το θεμα τη ΟΝ με το εξωτερικο φαινεται να μην τυχαινει, γιατι ακουγεται πολυ
Το ολο θεμα με τους παροχους αποτι εχω καταλαβει παει ως εξης.
Βγαινει ενας καινουργιος που ειναι καλος (επειδη ειναι αδειος) πεφτουν ολοι σαν τις μυγες, και μετα απο λιγο καιρο ολοι ειναι δυσαρεστημενοι και ψαχνουν να φυγουν. πανε πολλοι στον νεο που ειναι καλος, και ο κυκλος συνεχιζεται...
- emperormario
- Wow! Terabyte level
@vangos: Σε έκοψαν αυτοί?? Κανονικά η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου χρόνου..Εκτός αν υπάρχει καμιά 2ετή σύμβαση απο το Δίοδος, και μετά τέλος..
Τσέκαρε και το 2play της Forthnet, το οποίο όμως δεν έχει τηλεόραση στο πακέτο.
Τσέκαρε και το 2play της Forthnet, το οποίο όμως δεν έχει τηλεόραση στο πακέτο.
Thanx Ganther. Είναι λίγο πιο ακριβή από την On αλλά αν αυτά που λέει δουλεύουν τότε χαλάλι. Τώρα το επόμενο ερώτημα είναι πόσες μέρες κάνουν πάνω κάτω να σου ενεργοποιήσουν την γραμμή από τη στιγμή που θα κάνεις την αίτηση.
emperormario, ναι αυτοί με έκοψαν. Ξαφνικά μία μέρα δεν είχαμε internet. Πήραμε τηλέφωνο (ο αδερφός μου) και οι τεχνικοί ψάχνανε να δούνε τι συμβαίνει και δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Τελικά μετά από 2-3 μέρες ανακάλυψαν ότι είχε λήξει η συνδρομή μου με το δίοδος.
Οι άνθρωποι είναι εντελώς βλάκες. Αν με είχαν περάσει σε αορίστου χρόνου μάλλον θα την κρατούσα.
Την προηγούμενη φορά μετά από ένα DslCube που είχα πάρει είχε περάσει αυτόματα σε αορίστου χρόνου. Βέβαια αυτοί δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και για 3-4 μήνες δεν μου είχε έρθει κανένας λογαριασμός. Εγώ πήρα και τους το είπα γιατί ήθελα να βάλω δίοδος. Οπότε τα πλήρωσα όλα μαζεμένα.
Αλλά και με την On από ό,τι διαβάζω τώρα σε άλλα φόρουμ τα ίδια και χειρότερα γίνονται. Άντε να βγάλεις άκρη.
Πρόσφατα έβαλα DSL και στην Αμερική (Texas) που είμαι τώρα. Και εδώ υπάρχουν προβλήματα αλλά αν πάρεις τηλέφωνο συνήθως βγάζεις άκρη. Είναι πιο πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και δεν σε στέλνουν από τον έναν στον άλλο χωρίς να υπάρχει λόγος.
Πάντως κι εδώ το DSL δεν είναι φθηνό. $40 το μήνα για 768Kbps.
emperormario, ναι αυτοί με έκοψαν. Ξαφνικά μία μέρα δεν είχαμε internet. Πήραμε τηλέφωνο (ο αδερφός μου) και οι τεχνικοί ψάχνανε να δούνε τι συμβαίνει και δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Τελικά μετά από 2-3 μέρες ανακάλυψαν ότι είχε λήξει η συνδρομή μου με το δίοδος.
Οι άνθρωποι είναι εντελώς βλάκες. Αν με είχαν περάσει σε αορίστου χρόνου μάλλον θα την κρατούσα.
Την προηγούμενη φορά μετά από ένα DslCube που είχα πάρει είχε περάσει αυτόματα σε αορίστου χρόνου. Βέβαια αυτοί δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και για 3-4 μήνες δεν μου είχε έρθει κανένας λογαριασμός. Εγώ πήρα και τους το είπα γιατί ήθελα να βάλω δίοδος. Οπότε τα πλήρωσα όλα μαζεμένα.
Αλλά και με την On από ό,τι διαβάζω τώρα σε άλλα φόρουμ τα ίδια και χειρότερα γίνονται. Άντε να βγάλεις άκρη.
Πρόσφατα έβαλα DSL και στην Αμερική (Texas) που είμαι τώρα. Και εδώ υπάρχουν προβλήματα αλλά αν πάρεις τηλέφωνο συνήθως βγάζεις άκρη. Είναι πιο πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και δεν σε στέλνουν από τον έναν στον άλλο χωρίς να υπάρχει λόγος.
Πάντως κι εδώ το DSL δεν είναι φθηνό. $40 το μήνα για 768Kbps.
Last edited by vangos on Wed Dec 05, 2007 9:25 pm, edited 2 times in total.
Ok ας δούμε λίγο τις προσφορές double play:
Forthnet:
Ακολουθούν και άλλες!
Forthnet:
- Forthnet 2play 39,90€/μήνα -->απεριόριστα σε εσωτερικό και εξωτερικό(PSTN)&ADSL2+ εως 24mbps
Forthnet 2play SoHo 24,90€/μήνα τηλεφωνία(PSTN)&ADSL2+ εως 24mbps
δωρεάν ρούτερ(~45 €)
- hol double-play με τηλεφωνία hol gr unlimited €34 το μήνα-->2 αριθμοί(VOIP) απεριόριστα σε εσωτερικό και εξωτερικό&ADSL2+ εως 24mbps
hol double-play με τηλεφωνία hol cosmos από €21,90 (2 αριθμοί VOIP)&ADSL2+ εως 24mbps
δωρεάν ασύρματο ρούτερ αλλά μόνο δανεισμός (~200€)
- Net One Για το Σπίτι 37,90€-->(2 αριθμοί VOIP) απεριόριστα σε εσωτερικό και εξωτερικό &ADSL2+ εως 16mbps
δωρεάν ασύρματο ρούτερ(10€ εφάπαξ) αλλά μόνο δανεισμός (~150€)
Ακολουθούν και άλλες!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- Proxenos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μένεις σε πόλη ή σε χωριό; Πόσους εναλλακτικούς παρόχους έχεις;vangos wrote: Πρόσφατα έβαλα DSL και στην Αμερική (Texas) που είμαι τώρα. Και εδώ υπάρχουν προβλήματα αλλά αν πάρεις τηλέφωνο συνήθως βγάζεις άκρη. Είναι πιο πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και δεν σε στέλνουν από τον έναν στον άλλο χωρίς να υπάρχει λόγος.
Πάντως κι εδώ το DSL δεν είναι φθηνό. $40 το μήνα για 768Mbps.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Στην ΝΕΤΟΝΕ αυτο φαινεται να ειναι το θεμα, οτι ειναι και προθυμοι να σε βοηθησουν αποτι λεγεται. Δηλαδη αν δεις και στο Adslgr εχει τα καλυτερα σχολια το cc τους, και μπαινουν και στο forum και απαντανε. Βεβαια πιστευω οτι αυτο σιγα σιγα θα αλλαξει εαν αυξηθει πολυ το πελατολογιο τους 
Γενικα μην περιμενει κανεις οτι θα δει αυτα που υποσχονται οι εταιρειες. Τα 16 δεν θα ειναι ποτε 16 γιατι ειναι θεωρητικο, το ιδιο και τα 24, και γενικοτερα στην Ελλαδα υπαρχει μια λυσσα και ασυδοσια σε καποιους χρηστες, οι οποιοι τρωνε ολο το Bandwidth χωρις λογο. Δεν μπορεις να εχεις DSL και να εχεις torrent 24/7 ανοιχτο και μετα να γκρινιαζεις για ταχυτητες.
Ξερω ατομα με download stations ανοιχτα 24/7 να κατεβαζουν οτι σειρα και ταινια εχει παιχτει (που δεν θα δουνε ποτε φυσικα) οποτε καπου δικαιολογω (εν μερη) τους παροχους να μην μπορουν να δωσουν 16μβιτ.

Γενικα μην περιμενει κανεις οτι θα δει αυτα που υποσχονται οι εταιρειες. Τα 16 δεν θα ειναι ποτε 16 γιατι ειναι θεωρητικο, το ιδιο και τα 24, και γενικοτερα στην Ελλαδα υπαρχει μια λυσσα και ασυδοσια σε καποιους χρηστες, οι οποιοι τρωνε ολο το Bandwidth χωρις λογο. Δεν μπορεις να εχεις DSL και να εχεις torrent 24/7 ανοιχτο και μετα να γκρινιαζεις για ταχυτητες.
Ξερω ατομα με download stations ανοιχτα 24/7 να κατεβαζουν οτι σειρα και ταινια εχει παιχτει (που δεν θα δουνε ποτε φυσικα) οποτε καπου δικαιολογω (εν μερη) τους παροχους να μην μπορουν να δωσουν 16μβιτ.
- Proxenos
- Gbyte level
Η ταχύτητα που πιάνεις με το DSLAM δεν έχει καμία σχέση με το πόσοι κατεβάζουν εκείνη την ώρα. Επίσης, η ίδια "λύσσα" υπάρχει σε κάθε χώρα...Ganther wrote: Γενικα μην περιμενει κανεις οτι θα δει αυτα που υποσχονται οι εταιρειες. Τα 16 δεν θα ειναι ποτε 16 γιατι ειναι θεωρητικο, το ιδιο και τα 24, και γενικοτερα στην Ελλαδα υπαρχει μια λυσσα και ασυδοσια σε καποιους χρηστες, οι οποιοι τρωνε ολο το Bandwidth χωρις λογο. Δεν μπορεις να εχεις DSL και να εχεις torrent 24/7 ανοιχτο και μετα να γκρινιαζεις για ταχυτητες.
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Προφανως και δεν μιλαω για ταχυτητα κλειδωματος αλλα για την πραγματικη. Και οχι δεν υπαρχει η ιδια λυσσα παντου γιατι εξω το Broadband ειναι πιο πολλα χρονια και εχει κοπασει η μανια. Ενω εδω ο καθε πικραμμενος (μαζι και εγω, δεν βγαζω την ουρα μου απεξω) μολις βαλει DSL κατεβαζει τα παντα βγαζοντας κομπλεξ ετων για τις χαμηλες ταχυτητεςProxenos wrote: Η ταχύτητα που πιάνεις με το DSLAM δεν έχει καμία σχέση με το πόσοι κατεβάζουν εκείνη την ώρα. Επίσης, η ίδια "λύσσα" υπάρχει σε κάθε χώρα...
Εν πασει περιπτωση και στη Γαλλια, λενε εως 24 και δεν πιανεις (ευκολα ) πανω απο 1ΜΒ/δ δηλαδη περιπου 10Mbit. Αρα πανω κατω παντου η ιδια κατασταση...
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Μετά από 18 (μόνοοοοο) μέρες έχω τηλεφωνία και internet από HOL.
Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. Έμεινα χωρίς τηλέφωνο μόνο 1 μέρα και όλα πάνε καλά (μη το ματιάσω).
Σήμερα κατέβασα το Netbeans 6 με 1.8Mbps!!!!!
Vango φαντάζομαι εννοείς 768Κbps και όχι 768Mbps σωστά? γιατί αν είναι 768Mbps τότε τα 25ευρώ δεν είναι τίποτα
Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. Έμεινα χωρίς τηλέφωνο μόνο 1 μέρα και όλα πάνε καλά (μη το ματιάσω).
Σήμερα κατέβασα το Netbeans 6 με 1.8Mbps!!!!!
Vango φαντάζομαι εννοείς 768Κbps και όχι 768Mbps σωστά? γιατί αν είναι 768Mbps τότε τα 25ευρώ δεν είναι τίποτα

Η δική μου άποψη είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε heavy downloaders.Άλλωστε το προφιλ του έλληνα χρήστη του διαδικτύου σύμφωνα με τους isps είναι νέος μεταξύ 16-26.
Στις άλλες χώρες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο πολλοί περισσότεροι για e-government, για e-banking, για αναζήτηση πληροφοριών κ.α.. Αυτό σημαίνει πολλοί χρήστες απαιτούν λίγο bandwidth.
Στην Ελλάδα emule,bit comet,utorrent κλπ πάνε σύννεφο...
Στις άλλες χώρες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο πολλοί περισσότεροι για e-government, για e-banking, για αναζήτηση πληροφοριών κ.α.. Αυτό σημαίνει πολλοί χρήστες απαιτούν λίγο bandwidth.
- Proxenos
- Gbyte level
Παντού υπάρχουν πολλοί heavy downloaders. Και φυσικά σε κάθε χώρα οι νέοι αποτελούν την πλειοψηφία των χρηστών του Διαδικτύου. Ποιοι είναι οι καλύτεροι πελάτες για τις συνδέσεις 16 Mbps (που εδώ είναι πολύ trendy); Πάντως όχι εκείνοι που χρησιμοποιούν το Internet για e-government και e-banking... A, και μη νομίζετε ότι εδώ είναι απαραιτήτως πιο προχωρημένα τα πράγματα στο e-government. Εδώ να κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια...xrokos wrote:Η δική μου άποψη είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε heavy downloaders.Άλλωστε το προφιλ του έλληνα χρήστη του διαδικτύου σύμφωνα με τους isps είναι νέος μεταξύ 16-26.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
Προσωπικα κρινω απο τη κυρια που νοικιαζει το σπιτι απο πανω μου και μεχρι και αυτη κατεβαζει ολη μερα με Limewire ολες τις σειρες που μπορει να βρει. (Δεν ξερει ουτε να αλλαξει γλωσσα στο PC αλλα εχει DSL για να κατεβαζει σειρες ΟΛΗ μερα) ε δεν μπορει να σταθει ετσι οταν υπαρχει ενα ratio (και φυσιολογικα) εξαλου συνεχεια τωρα παιζει το σεναριο οτι υπαρχει παγκοσμιο προβλημα με τις ταχυτητες εξαιτιας ακριβως του Heavy Download που λεει και ο χροκος.
Προσωπικα ηθελα 16Μβιτ και δνε θα τα ειχα μονο για torrent. Οσο κατεβαζω και με την 1Μβιτ θα κατεβαζα, τπτ πραπανω. Απλα θελω μικροτερα pings και μικροτερο χρονο οταν θελησω κατι. Ειλικρινα δεν βρισκω λογο να γινεται αυτο που γινεται. Ενα Divx ειναι στα 150-200kb/sec περιπου, αρα οποιοι κατεβαζουν παραπανω απο αυτο, και το εχουν 24/7 ανοιχτο, λογικα δεν θα προλαβουν να το δουν ποτε!
(εκφυλισμενο παραδειγμα αν κατεβαζεις 24/7 με 1Mb/sec κατεβαζεις 5 φορες παραπανω απο αυτα που προλαβαινεις να δεις. Βαλε και υπνο κτλ...)
Προσωπικα ηθελα 16Μβιτ και δνε θα τα ειχα μονο για torrent. Οσο κατεβαζω και με την 1Μβιτ θα κατεβαζα, τπτ πραπανω. Απλα θελω μικροτερα pings και μικροτερο χρονο οταν θελησω κατι. Ειλικρινα δεν βρισκω λογο να γινεται αυτο που γινεται. Ενα Divx ειναι στα 150-200kb/sec περιπου, αρα οποιοι κατεβαζουν παραπανω απο αυτο, και το εχουν 24/7 ανοιχτο, λογικα δεν θα προλαβουν να το δουν ποτε!
(εκφυλισμενο παραδειγμα αν κατεβαζεις 24/7 με 1Mb/sec κατεβαζεις 5 φορες παραπανω απο αυτα που προλαβαινεις να δεις. Βαλε και υπνο κτλ...)
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Αυτό που λες είναι πολύ κλασσικό. Σου λέει ο άλλος τσάμπα είναι, ας κατεβάσω ότι μπορώ. Μέχρι να περάσει κανένας χρόνος, όποτε και θα φάνε φούντο, αφού ο χρήστης δεν έχει πλέον χώρο στο σκληρό..Ganther wrote: (εκφυλισμενο παραδειγμα αν κατεβαζεις 24/7 με 1Mb/sec κατεβαζεις 5 φορες παραπανω απο αυτα που προλαβαινεις να δεις. Βαλε και υπνο κτλ...)
Αλίμονο τι έχει να γίνει, άμα περάσουν αυστηρά μέτρα κατά της πειρατείας..
Ναι 768Κbps εννοούσα. 768Mbps δεν υπάρχουν (ακόμη) σε DSL.Sreak wrote:Vango φαντάζομαι εννοείς 768Κbps και όχι 768Mbps σωστά? γιατί αν είναι 768Mbps τότε τα 25ευρώ δεν είναι τίποτα

Σε πόλη μένω (Arlinton). Όλοι οι βασικοί πάροχοι AT&T, Verizon, T-Mobile και πολλοί άλλοι είναι διαθέσιμοι.Proxenos wrote:Μένεις σε πόλη ή σε χωριό; Πόσους εναλλακτικούς παρόχους έχεις;