Τραγουδιστές ή συγκροτήματα που απεχθάνεστε?

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by para » Tue Jul 10, 2007 9:45 pm

Costantine wrote:Εγώ δεν μπορώ τη disco, μου φαίνεται πολύ gay όλο αυτό το πράγμα. Αν και δε μου τη δίνει ακριβώς, πιο πολύ γέλιο μου φέρνει.. :-D
wow!!! no Donna Summer? :-p
emperormario wrote:Α, άσχετο, αλλά επίσης μου τη σπάνε τα κερατάκια
\m/ \m/ :-D :-D
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
KATW_TWN_13
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by KATW_TWN_13 » Sat Dec 08, 2007 3:14 pm

Οτιδηποτε ειναι δηθεν και πουλαει μονο εικονα
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Dec 08, 2007 3:19 pm

από αυτά που ασχολούμαι manowar, iced earth και judas priest, από κει και πέρα δεν μου αρέσουν τα ελληνικά σκυλέ(νομίζω ότι αυτή η αποκάλυψη θα σοκάρει κοσμο, είναι αναπάντεχη :-D :-D :-D )
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by ultimate_aektzis » Sat Dec 08, 2007 3:27 pm

μου τη σπανε απιστευτα τα τραγουδια τα εφημερα τα οποια μετα απο κανα χρονο δν τα θυμαται κανεις ενω στην αρχη παιζοταν σε κλαμπ και ραδιο συνεχεια πχ papi chulo πριν κατι χρονακια και γενικα κατι τραγουδιστες που βγαινουν μονο στο στ*ρ
Geortsat
byte level
byte level
Academic status: MSc

Post by Geortsat » Sat Dec 08, 2007 3:47 pm

Βέρα Λάμπρου, Στέλλα Μπεζαντάκου, Μαριάννα Ντούβλη, Πόπη Μαλιωτάκη, Έφη Θώδη....

ΓΙΑΤΙ, ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ?
Do you feel a strange sadness as dusk falls?
This is the only time we can feel the lingering regrets of spirits who left our world.

-The legend of Zelda: Twillight Princess
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by ultimate_aektzis » Sat Dec 08, 2007 3:50 pm

στα λογια μου ερχεσαι ειναι αυτοι που βγαζει μονο το στ*ρ(αποκλειστικο ρεπορταζ)
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Sat Dec 08, 2007 4:14 pm

Απεχθάνομαι όλα τα ελληνικά τραγούδια νέων(μετά το 1998) τραγουδιστών βλέπε Ρουβά,Παπαρίζου κτλ...
Geortsat
byte level
byte level
Academic status: MSc

Post by Geortsat » Sat Dec 08, 2007 5:08 pm

Φίλε ultimate αεκτζή, κάθε λαός έχει την κυβέρνηση και την τηλεόραση που του αξίζει. Εγώ αυτό ξερω...

Υ.Γ.: ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΣ, ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΡ
Do you feel a strange sadness as dusk falls?
This is the only time we can feel the lingering regrets of spirits who left our world.

-The legend of Zelda: Twillight Princess
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by ultimate_aektzis » Sat Dec 08, 2007 6:58 pm

δν διαφωνω αφου αυτα πουλανε χαζοι ειναι οι αλλοι να μν τα εκμεταλλευτουν
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sat Dec 08, 2007 11:45 pm

αφήστε τη Θώδη ήσυχη. κάποιοι μαθαίνουμε να χορεύουμε κλαρίνα :)
margaritarenia
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Τραγουδιστές ή συγκροτήματα που απεχθάνεστε?

Post by margaritarenia » Thu Feb 14, 2008 9:20 am

Geortsat wrote:Βέρα Λάμπρου, Στέλλα Μπεζαντάκου, Μαριάννα Ντούβλη, Πόπη Μαλιωτάκη, Έφη Θώδη....

ΓΙΑΤΙ, ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ?
σε μας οταν τις ακουμε πρεπει να κανουν ευθανασια για να μην υποφερουμε..αυτες μια χαρα περνουν! :razz:

παντως, σχετικα με ποιοτητες κλπ κλπ κλπ κλπ..επειδη ειναι τερααααστιο θεμα..κανεις δεν μπορει να κατηγορησει κανεναν για το τι του αρεσει και τι τον εκφραζει..
αυτο που δεν μπορω καθολου ειναι οτι στον βωμο "εμενα αυτο μου αρεσει, τι προβλημα εχεις?" να μπαινουν στο ιδιο σακι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ που εχουν προσφερει πολλα στην μουσικη (ελληνικη και ξενη) με τυπακια που απλως σε κανουν να ανεβαινεις στο τραπεζι..
αυτο βεβαια δεν εχει να κανει με την εμπορικοτητα..
Οι πινκ φλουντ ακομη κανουν τρελες πωλησεις..Εμπορικοι ειναι..Και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να ανφισβητησει οτι ειναι η μεγαλυτερη μπαντα και τα οσα εχουν προσφερει στη μουσικη..

ΤΕΛΟΣ επειδη ξεφυγα κι εγω απο το θεμα..
Δεν μπορω τον Πλουταρχο (αν και συμπαθης τυπος), τον Πετρελη, τον Βερτη και τους αναλογους τραγουδιαριδες και τραγουδιαρες.. :???:
...Ive got wild, staring eyes
And I got a strong urge to fly,
But I got nowhere to fly to
Ooooo babe,
When I pick up the phone,
There is still nobody home...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Feb 14, 2008 10:44 am

margaritarenia wrote:Οι πινκ φλουντ ακομη κανουν τρελες πωλησεις..Εμπορικοι ειναι..Και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να ανφισβητησει οτι ειναι η μεγαλυτερη μπαντα και τα οσα εχουν προσφερει στη μουσικη..
Εγώ και εσύ το δεχόμαστε... Πέρσυ στις καταλήψεις είχαμε κάνει ένα ντου στο στερεοφωνικό μαζί με κάτι άλλους του είδους(ωραίες εποχές :) ) γιατί δεν παλεύαμε άλλο λαϊκά και rap, και βάλαμε Floyd. Από το τέλος του Another brick in the wall είχαμε συνέχεια ατάκες του στυλ: "τι ειναι αυτά που βάζετε ρε; τι παρακμή ακούτε;" και τέτοια όμορφα.
Συμπέρασμα της ιστορίας: Δεν αρκεί μόνο ο άλλος να γράφει καταπληκτική μουσική(που οι Floyd πρόσφεραν απλόχερα) αλλά και εσυ να μπορείς να την νιώσεις... Όταν η άλλη το μόνο που έκανε στην κατάληψη ειναι να ανεβαίνει στο θρανίο και μετά να πηγαίνει στις τουαλέτες, τι να νιώσει από Floyd;

Και κάτι ακόμα: η εμπορικότητα δεν ειναι πράγματι κριτήριο για την ποιότητα, η διαχρονικότητα ειναι όμως.
Δεν ειναι σε αυτά που ακούω παρότι όλη η οικογένεια μου ακούει, αλλά παραδέχομαι ότι τα ρεμπέτικα ειναι διαχρονικά(τώρα αν ειναι για συγκεκριμένους λόγους ειναι άλλο εντελώς θέμα...), όμως αν κάποιος μου πει ότι αυτά που βγαζει ο Ρουβάς ή η Βανδή(ή η Spears, η Lopez, o Williams κτλ) θα τα θυμάται κάποιος πέρα από τον/την ίδια σε 10 χρόνια, μάλλον ειναι σε παράλληλο κόσμο...
Αντίθετα οι Floyd, οι Zeppelin, οι Beatles και οι αγαπημένοι μου από ελαφρά Lynyrd Skynyrd(όπως και πολλοί άλλοι σε άλλα είδη βλέπε Mahavishnu Orchestra, Di Meola, Pacο de Lucia(για να γράψω και κιθαριστική δουλειά πέρα απο rock-metal) και εννοείται μουσική από κλασικούς όπως Bach, Mozart κτλ) τόσα χρόνια μετά και ακόμα τα ακούς σαν πρώτη φορά... Τουλάχιστον εγω...
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Thu Feb 14, 2008 12:48 pm

αυτο που δεν μπορω καθολου ειναι οτι στον βωμο "εμενα αυτο μου αρεσει, τι προβλημα εχεις?" να μπαινουν στο ιδιο σακι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ που εχουν προσφερει πολλα στην μουσικη (ελληνικη και ξενη) με τυπακια που απλως σε κανουν να ανεβαινεις στο τραπεζι..
Ένα δίκιο το έχεις, απλά πες μου ποιός είναι αυτός που θα καθορίσει ποιός προσφέρει και ποιός όχι; Υπάρχει κάποιο σύστημα μέτρησης... όταν για τον κάθε ένα η μουσική είναι κάτι το διαφορετικό; Για μένα μουσική, και παραδέχομαι ότι είμαι άσχετη σε μουσικά θέματα, είναι ότι μου ανεβάζει το κέφι και μου φτιάχνει την διάθεση.
(και όχι δεν εννοώ σκυλάδικα κλπ).
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Feb 14, 2008 2:08 pm

Ρε παιδιά είναι 2 οι κατηγορίες των μουσικόφιλων. Αυτοί που ακούνε μουσική μόνο για το κέφι και τη "στιγμή" και αυτοί που ακούνε μουσική, γιατί τους περνάει μηνύματα, συναισθήματα κλπ. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι κάποια απο τις 2 κατηγορίες είναι η σωστή και η άλλη όχι. Έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεται τη μουσική ο καθένας. Και όχι-δε μειώνω καμία απο τις κατηγορίες. Γι'αυτό περί ορέξεως..
marios wrote:όμως αν κάποιος μου πει ότι αυτά που βγαζει ο Ρουβάς ή η Βανδή(ή η Spears, η Lopez, o Williams κτλ) θα τα θυμάται κάποιος πέρα από τον/την ίδια σε 10 χρόνια, μάλλον ειναι σε παράλληλο κόσμο...
Αυτό είναι το κακό..ότι πλέον δε φτιάχνονται διαχρονικά, "κλασσικά", όπως τα λέμε, κομμάτια.Ή τουλάχιστον(αν υπάρχουν) δε προβάλλονται σωστά. Και αυτό έχει να κάνει(πιστευω) με τις κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις της εποχής μας. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Feb 14, 2008 4:51 pm

Στο πρώτο σκέλος θα μου επιτρεψεις να διαφωνήσω... Αρχικά είναι οι κατηγορίες που λες αλλά υπάρχει και η ενδιάμεση δηλαδή αυτοί που ακούν μουσική και γιατι τους αρέσει και γιατί παίρνουν μηνύματα... Και αυτοί ειναι περισσότεροι από αυτούς που ακουν μόνο για τα μηνύματα...
Όμως, διαφωνώ και σε ένα άλλο μέρος: επιτέλους πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι η μουσική είναι ΤΕΧΝΗ! Όπως δεν λέγεται λογοτεχνία τα πορνοκόμικς, παροτι ειναι σε εκτυπωμένα σε σελίδες όπως και τα βιβλία, έτσι δεν πρέπει να θεωρείται και μουσική τραγούδια που προσβάλουν αυτή την κατηγορία(θέλω στο σώμα σου να μπω, να με χτυπάς με το σαμπώ...)! Δυστυχώς, επειδή η μουσική απευθείνεται σε περισσότερους απ'ότι π.χ. η ζωγραφική ή το θέατρο, γι'αυτό έχει τραβήξει τόσα...
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Thu Feb 14, 2008 8:29 pm

Ένα πόντο από εμένα στους Tokio Hotel, μου τη σπάνε αυτά τα καχεκτικά! :smt021
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
fotini
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by fotini » Sat Feb 16, 2008 1:00 pm

Αρχικά είναι οι κατηγορίες που λες αλλά υπάρχει και η ενδιάμεση δηλαδή αυτοί που ακούν μουσική και γιατι τους αρέσει και γιατί παίρνουν μηνύματα... Και αυτοί ειναι περισσότεροι από αυτούς που ακουν μόνο για τα μηνύματα...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
επιτέλους πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι η μουσική είναι ΤΕΧΝΗ! Όπως δεν λέγεται λογοτεχνία τα πορνοκόμικς, παροτι ειναι σε εκτυπωμένα σε σελίδες όπως και τα βιβλία, έτσι δεν πρέπει να θεωρείται και μουσική τραγούδια που προσβάλουν αυτή την κατηγορία(θέλω στο σώμα σου να μπω, να με χτυπάς με το σαμπώ...)! Δυστυχώς, επειδή η μουσική απευθείνεται σε περισσότερους απ'ότι π.χ. η ζωγραφική ή το θέατρο, γι'αυτό έχει τραβήξει τόσα...
Εδώ όμως έχω μια κάπως διαφορετική άποψη. Ότι είναι "έντυπος λόγος" δεν θεωρείται αυτόματα και λογοτεχνία. Λογοτεχνία, αν αναλύσουμε την λέξη είναι η τέχνη του λόγου. Επομένως δεν νομίζω ότι τα πορνοκόμικς ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Κάποιοι όμως εκφράζονται μέσα από αυτά, έστω και αν εμένα μου φαίνονται αντιαισθητικά, οπότε για αυτούς αυτό που κάνουν είναι τέχνη, όχι λογοτεχνία, αλλά κάποια μορφή τέχνης.
Τώρα όσο αφορά την μουσική, νομίζω ότι θα πρέπει να πρέπει να λάβουμε υπόψην ότι υπάρχει και η κατηγορία της παρωδίας, στην οποία συγκαταλέγονται πολλά τραγούδια. Αρκετοί δημιουργοί φτιάχνουν τραγούδια που εν γνώση τους ανήκουν σε αυτή την κατηγορία αφού σκοπός τους δεν είναι να δημιουργήσουν κάτι αισθητικά άρτιο αλλά ακριβώς το αντίθετο προκειμένου να προκαλέσουν γέλιο. Δεν ξέρω αν αυτά τα τραγούδια συγκαταλέγονται για κάποιους στην γενικότερη κατηγορία της μουσικής ή όχι, αλλά γνωρίζω ότι κάποιους ευχαριστιόνται στο άκουσμα τους. Έτσι είμαι απρόθυμη να τα καταδικάσω ή να ευχηθώ να μην υπάρχουν, παρόλο που εμένα δεν μου αρέσουν.

Και επειδή βγήκα πολύ από το θέμα αυτού του τόπικ, εμένα δεν μου αρέσουν να ακούω madonna. Κάτι στο στυλ της μουσικής της δεν μου αρέσει, παρόλο που δυσκολεύομαι να προσδιορίσω τι.
Joanna
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by Joanna » Tue Feb 19, 2008 8:58 pm

Ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ το απεριόριστο μίσος μου για ένα συγκεκριμένο τραγούδι: Πρωτοψάλτη-Πάμε Χαβάη :smt021

Δεν μπορώ να το ακούω! :smt013
Le vent nous portera...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Feb 19, 2008 9:13 pm

Joanna wrote:Ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ το απεριόριστο μίσος μου για ένα συγκεκριμένο τραγούδι: Πρωτοψάλτη-Πάμε Χαβάη :smt021

Δεν μπορώ να το ακούω! :smt013
Joanna επικροτω με χιλια :smt023 :smt023 .Και εγω μια απο τα ιδια
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Tue Feb 19, 2008 10:11 pm

Μισώ γενικά ότι παίζεται σε κέντρα του στυλ Envy και Ανάκτορο. :twisted:
alberta
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by alberta » Tue Feb 19, 2008 11:02 pm

PASCAL wrote:Μισώ γενικά ότι παίζεται σε κέντρα του στυλ Envy και Ανάκτορο. :twisted:
Aυτά τα 2 δεν είναι εκ διαμέτρου αντίθετα???
Θέλω να πω ότι ΕΝVY μπορεί να παίξει και πιο τσιφτετελοτράγουδα αλλά μπορεί να πάει και ενας φυσιολογικός άνθρωπος και να περάσει συμπαθητικά....Ανάκτορο πάλι πρέπει να είσαι πολύ "σκυλί" όχι για να περάσεις καλά αλλά απλά για να ακούσεις...

Εγω αρνητικό ψήφο σε όλα όσα τραγουδάει ο αδελφός μου (που κατα τ άλλα έχει ωραιότατη φωνή) την ώρα που προσπαθώ να διαβάσω και να συγκεντρωθώ (λολ) και ειδικά στο "Built to last" (έλεος με αυτό το τραγούδι....)
Image
Shocker
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by Shocker » Wed May 07, 2008 12:49 pm

Μου τι ΄δινουν άσχημα οι Τοκιο Hotel :smt021 :smt021 :smt021 :smt021
Post Reply

Return to “Μουσική”