Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας...
- rigo
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας...
Συγγνώμη αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση οτι ο Πέτρουλας δεν πήγαινε με κράνη κ καδρόνια να πετάει πέτρες κ να καίει κάδους, οπότε καλό θα ήταν να μην τον παρομοιάζουμε με τα χθεσινά ζώα (είτε αναρχικούς, είτε χρυσαυγίτες - το ίδιο είναι άλλωστε). Πάλι καλά όμως μου το διαλύσαμε χθές το κέντρο, γιατί όσο να 'ναι νιώθω πλέον μια σιγουριά οτι δεν θα φάω μεταλλαγμένα. Άντε και την άλλη εβδομάδα να τα σπάσουμε για τις τρελές αγελάδες (whatever). Τώρα που έρχεται κ το καρναβάλι να το υποδεχθούμε αναλόγως..
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
-
- Gbyte level
E, κούκλα μου, αφού θες απάντηση από ζώο θα την έχεις: Ρε άντε ξυπνήστε και βγείτε απ' το κλουβί σας!!! Τον Πέτρουλα τον σκότωσαν μπάτσοι οι οποίοι φορούσαν ένα καπέλο και αυτό τους έκανε διαφορετικούς από το πλήθος... Σήμερα έχεις κατέβει σε μία κ#λοπόρεια είτε είναι για τα μεταλλαγμένα, είτε είναι για το Α16, είτε για το 114 (ναι, κάνουμε και εμείς τέτοιες -όπως ο πέτρουλας κάποτε, αφού εσείς γουστάρετε να σας παίρνουν μάτι οι κάμερες κυκλοφορίας), είτε για τους bloggers, για να δείς τί έχεις απέναντί σου?... Πήγαινε, δες και έλα να μας πεις... Δεξιοί τότε, δεξιοί τώρα... Οι μπάτσοι τα παιδιά του λαού τότε και ...τώρα! (Παρένθεση: τη μοίρα της χώρας πάλι οι ίδιοι την όριζαν τότε και δν εννοώ την κυβέρνηση)rigo wrote:Συγγνώμη αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση οτι ο Πέτρουλας δεν πήγαινε με κράνη κ καδρόνια να πετάει πέτρες κ να καίει κάδους, οπότε καλό θα ήταν να μην τον παρομοιάζουμε με τα χθεσινά ζώα (είτε αναρχικούς, είτε χρυσαυγίτες - το ίδιο είναι άλλωστε). Πάλι καλά όμως μου το διαλύσαμε χθές το κέντρο, γιατί όσο να 'ναι νιώθω πλέον μια σιγουριά οτι δεν θα φάω μεταλλαγμένα. Άντε και την άλλη εβδομάδα να τα σπάσουμε για τις τρελές αγελάδες (whatever). Τώρα που έρχεται κ το καρναβάλι να το υποδεχθούμε αναλόγως..
Μπράβο σου άνθρωπε (και "Έλληνα"), που δε με νοιάζει ότι και αν είσαι στην τελική -αριστερός, δεξιός, κάθετος, αλλά που θες να φοράς κλουβί, γιατί το κλουβί του '60 με το σημερινό έχει τόσες ομοιότητες όσες και διαφορές...
Αλλά οι κοινωνίες, μάριε, δεν κρίνονται μόνο από την οικονομική, πολιτική, επιστημονική τους ανάπτυξη, αλλά από το πώς λειτουργούν... Μήπως λειτουργούν σαν παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες αποχαυνωμένων ανθρώπων (= δεν είναι καν ζώα, γιατί έχουν σκοτώσει το ζώο μέσα τους)? Γιατί το να λες ότι we should bring down the wall στην κοινωνία του 80 - 90 είναι κάτι... Το να είναι το 1/6 των ΗΠΑ, κοινωνία αστέγων τον 21ο αι., δεν οφείλεις να ρωτάς τη μάνα σου, αν θα ρίξεις το τείχος, αλλά να το έχεις ήδη πράξει...
Όλοκληρώνοντας, "rigo", σε έχει πειράξει η ντροπή για την Αθήνα, η ντροπή για το κοινωνικοπολιτικό σύστημα, η ντροπή για κάτι από αυτά που είπα στο προηγούμενο ποστ... Αυτή τη ντροπή όμως δεν τη βλέπω πουθενά αποτυπωμένη, παρά μόνο ως αντίθεση με "εμένα" που αναταρράσω τα νερά του βόθρου, κι ας μην τα έκανα εγώ σκ4τ0νερα...
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Το πιο αστείο και το πιο εκτός πραγματικότητας πράγμα που αφέθηκε να εννοηθεί σε αυτό το thread, είναι η ότι αναρχικοί διαδηλώνουν μόνο για ελάσωνος σημασίας θέματα όπως τα τα μεταλλαγμένα. Αυτό φυσικά δεν ισχύει, μια βόλτα στα Εξάρχεια και διάβασμα των αφισών και των συνθημάτων θα πείσει για την ποικιλία των θεμάτων στα οποία διαδηλώνουν.
tZoLe και crash_override δεν ξέρω τι να πω! είναι δυνατόν να υποστηρίζετε το δικαίωμα την χ.α. να κάνει συγκεντρώσεις; το ίδιο το κράτος και η δημοκρατία που πιστεύεται έχει απαγορέψει εκδηλώσεις της. η δικαιοσύνη που αγαπάτε έχει καταδικάσει τον υπαρχηγό της ανδρουτσόπουλο για απόπειρα δολοφονίας http://www.iospress.gr/ios2006/ios20061008.htm. οι τύποι είναι συμμορία με πολλά μαχαιρώματα στο ενεργητικό τους. είναι συνταγματικό δικαίωμα μιας συμμορίας να κάνει εκδηλώσεις; γενικά ξέρετε για τι άτομα μιλάτε ή τα λέτε έτσι; πραγματικά ένα πράγμα θέλω να μάθω. αν συμφωνείτε με την εικόνα που έχω για την χ.α. , αν όχι ποιά είναι η δικιά σας, και αν με βάση αυτή την εικόνα υπερασπίζεστε ακόμα το δικαίωμα της συμμορίας να υπάρχει και να κάνει συγκεντρώσεις. αυτό μόνο.
αυτό με τα παραδείγματα με άλλες χώρες το είπα γιατί κάποιος είπε ότι μόνο εδώ γίνονται αυτά
rigo νομίζεις το '60 οι διαδηλωτές δεν πετούσαν πέτρες και ότι έβρισκαν;
αυτό με τα παραδείγματα με άλλες χώρες το είπα γιατί κάποιος είπε ότι μόνο εδώ γίνονται αυτά
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Μπορείς να αφαιρέσεις το δημοκρατικό δηκαίωμα του καθενός να κάνει πορίες? Με ποιόν λόγο?
Δηλαδή, να σου δώσω ένα παράδειγμα:
Πάει μία ομάδα Χρυσαυγητών να ζητήσουν άδεια για να κάνουν την προγραμματισμένη πορεία, γιατί ως γνωστόν αν δεν πάρεις άδεια η πορεία είναι αυτομάτως παράνομη.
Τί να τους πουν? Όχι μην την κάνετε γιατί είστε δολοφόνοι? Πλάκα μου κάνεις?
Με την ίδια λογική θα έπρεπε να πουν στους αναρχικούς να μην κάνουν πορεία και συγκεντρώσεις γιατί όποτε το κάνουν σπάνε, καίνε και εκμεταλλεύονται το άσυλο προς όφελος τους...
Αν βγεις εσύ και πεις σε οποιαδήποτε ομάδα να μην κάνει πορείες, τότε δεν γίνεσαι εσύ αυτομάτως ο φασίστας αφου στερείς από έλληνες πολίτες συνταγματικά δικαιώματα?
Και θα σου πω για άλλη μία φορά ότι εγώ ΔΕΝ υποστηρίζω τις πράξεις και την δράση ούτε της Χρυσής Αυγής ούτε των Αντιεξουσιαστών-Αναρχικών, γι' αυτό και θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις αυτήν την καραμέλα...
Και θα ξαναπώ για άλλη μία φορά:
Τα άκρα πάντα πέφτουν....όλα τα άκρα....
Σαφώς και περιμένω την απάντησή σου...
Δηλαδή, να σου δώσω ένα παράδειγμα:
Πάει μία ομάδα Χρυσαυγητών να ζητήσουν άδεια για να κάνουν την προγραμματισμένη πορεία, γιατί ως γνωστόν αν δεν πάρεις άδεια η πορεία είναι αυτομάτως παράνομη.
Τί να τους πουν? Όχι μην την κάνετε γιατί είστε δολοφόνοι? Πλάκα μου κάνεις?
Με την ίδια λογική θα έπρεπε να πουν στους αναρχικούς να μην κάνουν πορεία και συγκεντρώσεις γιατί όποτε το κάνουν σπάνε, καίνε και εκμεταλλεύονται το άσυλο προς όφελος τους...
Αν βγεις εσύ και πεις σε οποιαδήποτε ομάδα να μην κάνει πορείες, τότε δεν γίνεσαι εσύ αυτομάτως ο φασίστας αφου στερείς από έλληνες πολίτες συνταγματικά δικαιώματα?
Και θα σου πω για άλλη μία φορά ότι εγώ ΔΕΝ υποστηρίζω τις πράξεις και την δράση ούτε της Χρυσής Αυγής ούτε των Αντιεξουσιαστών-Αναρχικών, γι' αυτό και θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις αυτήν την καραμέλα...
Και θα ξαναπώ για άλλη μία φορά:
Τα άκρα πάντα πέφτουν....όλα τα άκρα....
Σαφώς και περιμένω την απάντησή σου...
What to say man...what to say....
- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Αν οι απόψεις του είναι επικίνδυνες και στρέφονται εναντίον της προσωπικής μας ελευθερίας,του αφαιρούμε το δικαίωμα χωρίς δεύτερη σκέψη .-crash_override wrote:Μπορείς να αφαιρέσεις το δημοκρατικό δηκαίωμα του καθενός να κάνει πορίες? Με ποιόν λόγο?
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Εγώ μαζί σου είμαι αλλά με ποιά στοιχεία?
Είναι η παρόμοια περίπτωση με τους αναρχικούς: μπορείς να αποδείξεις ότι ποιοί καίνε και σπάνε?
........
Είναι η παρόμοια περίπτωση με τους αναρχικούς: μπορείς να αποδείξεις ότι ποιοί καίνε και σπάνε?
........
- Crab
- Mbyte level
1)Το εάν είσαι μαζί μου ή όχι,άσε να το κρίνω εγώ.
2)Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα.
2)Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
1) Φιλικότατος είσαι.
2) Το ξαναδιάβασα και ιδού η απορία μου: Όταν λες "ότι την αφαιρούμε" με ποιούς άλλους εννοείς?
3) Αν πας σε καμιά πορεία Χρυσαυγητών για να τους "αφαιρέσεις" το δικαίωμα, σε παρακαλώ να μας το πεις από πριν για να είμαστε μπροστά να δούμε τί θα σου απαντήσουν.-
2) Το ξαναδιάβασα και ιδού η απορία μου: Όταν λες "ότι την αφαιρούμε" με ποιούς άλλους εννοείς?
3) Αν πας σε καμιά πορεία Χρυσαυγητών για να τους "αφαιρέσεις" το δικαίωμα, σε παρακαλώ να μας το πεις από πριν για να είμαστε μπροστά να δούμε τί θα σου απαντήσουν.-
- Crab
- Mbyte level
Μα φυσικά με τους αναρχικούς.Είμαι κι εγώ ένας απ΄αυτούς,δεν το κατάλαβες;crash_override wrote: 2) Το ξαναδιάβασα και ιδού η απορία μου: Όταν λες "ότι την αφαιρούμε" με ποιούς άλλους εννοείς?

Να,που αρχίσαμε τις τσαχπινιές,και πώς θα βγάλουμε άκρη...crash_override wrote:3) Αν πας σε καμιά πορεία Χρυσαυγητών για να τους "αφαιρέσεις" το δικαίωμα, σε παρακαλώ να μας το πεις από πριν για να είμαστε μπροστά να δούμε τί θα σου απαντήσουν.-
Δεν μίλησα ούτε για χρυσή αυγή,ούτε γι΄αναρχικούς .-
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Και τότε αφού δεν μιλάς ούτε για αναρχικούς ούτε για χρυσαυγήτες για τί πράγμα μιλάς?Crab wrote:Δεν μίλησα ούτε για χρυσή αυγή,ούτε γι΄αναρχικούς .-
Αυτό είναι το θέμα του τόπικ.-
- Crab
- Mbyte level
Σε παρακαλώ διάβασε ξανά το αρχικό post,για να καταλάβεις ότι δεν μιλούσα για κάποιους συγκεκριμένα(όπως νομίζεις εσύ).crash_override wrote:Και τότε αφού δεν μιλάς ούτε για αναρχικούς ούτε για χρυσαυγήτες για τί πράγμα μιλάς?Crab wrote:Δεν μίλησα ούτε για χρυσή αυγή,ούτε γι΄αναρχικούς .-
Αυτό είναι το θέμα του τόπικ.-
Άντε γιατί με κούρασες...
ΥΓ.Ο τίτλος είναι "πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας..." κι όχι "αναρχικοί vs χρυσαυγήτες"Αν οι απόψεις του είναι επικίνδυνες και στρέφονται εναντίον της προσωπικής μας ελευθερίας,του αφαιρούμε το δικαίωμα χωρίς δεύτερη σκέψη .-
Last edited by Crab on Sun Feb 03, 2008 10:29 pm, edited 1 time in total.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Να πω ένα περιστατικό που μου έτυχε το Σάββατο μπας και σταματήσετε με την συζήτηση με τις .- . Όταν κατάφερα να φτάσω στην σχολή και να μπω σε ένα λεωφορείο πέτυχα μία σκηνή που με έκανε να εξοργιστώ. Καθόταν και μιλούσε ένας δίμετρος ιδιωτικός σεκιουριτάς στον οδηγό ακριβώς μπροστά από την πόρτα. Όταν κάποιος ξένος του ζήτησε ευγενικότατα να κάνει στην άκρη γιατί εμποδίζει εκεί που κάθεται αυτός του απάντησε " Και που θες να πάω, στην Αλβανία? "
Ο ξένος του απάντησε ότι είσαι τρελός, πιάστηκαν σε καυγά. Ο δίμετρος ελληναράς έβρισε την κ@$$λοφάρα του που βρώμισε ο τόπος μας και μετά τσακώθηκε με το υπόλοιπο λεωφορείο. Τέτοιοι άνθρωποι με φοβίζουν... Και με κάνουν να ντρέπομαι που ζω σε μια χώρα ελεύθερη και ίση για όλους.

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Λογικά σαν αναρχικός που είσαι θα καις και θα σπας, σωστά?
Λοιπόν, μία ερώτηση: τί σου φταίει ο καημένος μαγαζάτορας που θα του σπάσεις το μαγαζί?
Υ.Γ. Μην αρπάζεσαι, συζήτηση κάνουμε.
Λοιπόν, μία ερώτηση: τί σου φταίει ο καημένος μαγαζάτορας που θα του σπάσεις το μαγαζί?
Έτσι δεν λες? Εσένα ποιός θα σου αφαιρέσει το δικαίωμα?Αν οι απόψεις του είναι επικίνδυνες και στρέφονται εναντίον της προσωπικής μας ελευθερίας,του αφαιρούμε το δικαίωμα χωρίς δεύτερη σκέψη
Υ.Γ. Μην αρπάζεσαι, συζήτηση κάνουμε.
- marios
- Wow! Terabyte level
Αρχικά, προφανώς δεν έχεις ακούσει το Wall των Floyd ή και να το έχεις κάνει, το έχεις βιώσει επιφανειακά, αλλιώς θα καταλάβαινες τι σημαίνει αυτό το μέρος που έγραψα... Δεύτερον, από την ώρα που είσαι μέσα σε μια κοινωνία, απλά δεν μπορείς να ξέρεις πως λειτουργει... Αποτελείς μέρος της(αν σου αρέσει ή αν αντιτίθεσαι σε αυτή και απλά αναγκαστικά εισαι μέσα, είναι άλλο θέμα και άλλη συζήτηση γενικά...), με αποτέλεσμα να μην βλέπεις σωστά... Παράδειγμα πιο τρανταχτό απο όλα ειναι οι Γερμανοί του WW2, οι οποίοι νόμιζαν ότι έκαναν σωστά όταν σκοτωναν τόσα εκατομμύρια... Οταν ξέφυγαν απο τον Hitler το μετάνοιωσαν και τους έχει μείνει και στην ψυχολογία ότι τον ακολούθησαν(για να μην νομίζουμε ότι μόνο εμείς έχουμε φιλότιμο)...StormRider wrote:Αλλά οι κοινωνίες, μάριε, δεν κρίνονται μόνο από την οικονομική, πολιτική, επιστημονική τους ανάπτυξη, αλλά από το πώς λειτουργούν... Μήπως λειτουργούν σαν παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες αποχαυνωμένων ανθρώπων (= δεν είναι καν ζώα, γιατί έχουν σκοτώσει το ζώο μέσα τους)? Γιατί το να λες ότι we should bring down the wall στην κοινωνία του 80 - 90 είναι κάτι... Το να είναι το 1/6 των ΗΠΑ, κοινωνία αστέγων τον 21ο αι., δεν οφείλεις να ρωτάς τη μάνα σου, αν θα ρίξεις το τείχος, αλλά να το έχεις ήδη πράξει...
Το τι βιώνουμε σήμερα είναι δουλειά των επόμενων να το κρίνουν...
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάζουμε να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να μην μας κράξουν...
Και η λύση σε αυτό δεν ειναι να κάνουμε λαμπογυαλο για να "ρίξουμε" την κατάσταση, αλλά να διορθωθούμε μεθοδικά...
Παρότι δεν αναφέρθηκες σε μένα, να σε ρωτήσω και εγω κάτι:gidi wrote:tZoLe και crash_override δεν ξέρω τι να πω! είναι δυνατόν να υποστηρίζετε το δικαίωμα την χ.α. να κάνει συγκεντρώσεις; το ίδιο το κράτος και η δημοκρατία που πιστεύεται έχει απαγορέψει εκδηλώσεις της. η δικαιοσύνη που αγαπάτε έχει καταδικάσει τον υπαρχηγό της ανδρουτσόπουλο για απόπειρα δολοφονίας http://www.iospress.gr/ios2006/ios20061008.htm. οι τύποι είναι συμμορία με πολλά μαχαιρώματα στο ενεργητικό τους. είναι συνταγματικό δικαίωμα μιας συμμορίας να κάνει εκδηλώσεις; γενικά ξέρετε για τι άτομα μιλάτε ή τα λέτε έτσι; πραγματικά ένα πράγμα θέλω να μάθω. αν συμφωνείτε με την εικόνα που έχω για την χ.α. , αν όχι ποιά είναι η δικιά σας, και αν με βάση αυτή την εικόνα υπερασπίζεστε ακόμα το δικαίωμα της συμμορίας να υπάρχει και να κάνει συγκεντρώσεις. αυτό μόνο.
οι αναρχικοί εχουν δικαίωμα να κάνουν διαδηλώσεις; Αν ναι, πάντως τότε πρέπει να δεχτείς να κάνουν διαδηλώσεις και οι αντίστοιχοι στην άλλη μεριά(ακροαριστερα-ακροδεξια)... Κανείς δεν λέει ότι η Χ.Α. είναι καλή ή ότι δικαιολογείται, αλλά έχω την αίσθηση ότι κάποιους(όχι μόνο εσύ, απλά εδώ βρήκα χώρο για το γράψω) τους έχει επηρεάσει η προσωπική τους άποψη...
Δικαίωμα έχουν όλοι να κάνουν διαδηλώσεις, κανένας δεν έχει δικαίωμα να σπάει την Αθήνα!!!!
Υ.Γ.: Crab ηρέμησε λίγο, ο τίτλος του topic δεν ειναι ούτε Crab vs crash... Πόσο δύσκολο ειναι να αφήσεις κάθε άποψη να ακουστεί;(αυτό είναι καθαρά επειδή λες ότι σε κουρασε, δεν έχεις δώσει άλλη αφορμή, για να μην σε αδικήσω)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Βαριές κουβέντες....θα σε πουν και σένα ΦΑΣΙΣΤΑ και τελείωσε η υπόθεση.marios wrote:Δικαίωμα έχουν όλοι να κάνουν διαδηλώσεις, κανένας δεν έχει δικαίωμα να σπάει την Αθήνα!!!!
Θυμίσου το που στο λέω.
Πλέον σε αυτή την χώρα δεν έχει κανείς δικαίωμα να λέει την γνώμη του ελεύθερα.
Γι' αυτό και κάθε φορά που ανοίγεται κάποιο παρόμοιο θέμα κλειδώνεται μετά από μερικές σελίδες γιατί γράφεις τι πιστεύεις και μετά αρχίζουν όλοι οι "δήθεν" να σου την λένε...
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ? Μάλλον όχι...
- sandra
- Wow! Terabyte level
Χμμ, ίσως αυτό που θέλει να πει ο Crab και δεν χρειάζεται να είσαι αναρχικός για να το σκεφτείς είναι ότι οργανώσεις σαν την Χρυσή Αυγή δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Σε μια χώρα που το Σύνταγμα ορίζει ότι όλοι είμαστε ίσοι γιατί να υπάρχουν άνθρωποι που θα σε δείρουν επειδή είσαι μετανάστης, σκουρόχρωμος, μη ελληνόφωνος? Κάτι από γκρίζους λύκους μου θυμίζουν. Καλύτερα να προσέχουμε όλοι με αυτό που πιπιλάμε συνέχεια για την δημοκρατία. Όταν θα βρεθεί κάποιος με μαχαιριά στο πόδι γιατί ήταν μακρυμάλλης και πέρασε δίπλα από τέτοια άτομα, δεν νομίζω ότι θα θέλει για πολύ ακόμα αυτήν την Ελευθερία και την Ισότητα.
- marios
- Wow! Terabyte level
Crash, ψιλοαδιαφορώ το πως θα με χαρακτηρήσει κάποιος... Αν για κάποιον ειμαι φασίστας, ας με πει έτσι... Αν για κάποιον άλλο είμαι αναρχικός, πάλι no problem... Κατα βάση, η υπογραφή μου εκφράζει απόλυτα το πως αισθάνομαι πλέον με τους χαρακτηρισμούς και τα ταμπελάκια που μπορεί να μου κρεμάσουν... Βαρέθηκα να με λενε στο σχολείο ανθέλληνα οι μισοί και εθνικιστή οι άλλοι μισοί... Ξέρω το τι πιστεύω και αδιαφορώ για τον χαρακτηρισμό του...
Sandra συμφωνούμε...
Sandra συμφωνούμε...
Last edited by marios on Sun Feb 03, 2008 11:05 pm, edited 1 time in total.
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Ξαναλέω για άλλη μία φορά ότι ΔΕΝ υποστηρίζω την δράση και τις πράξεις της Χρυσής Αυγής. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ότι εκφράζεις την οποιαδήποτε άποψη σου πρέπει να σου βάλουν αμέσως ταμπελάκια....πχ φασίστας που είπαν σε μένα.
Δηλαδή, π.χ. ο crab είπε ανοιχτά και μπράβο του ότι ανήκει στην τάξη των αναρχικών. Δεν κρύφτηκε. Και καλά έκανε κατά την γνώμη μου.
Απλώς η απορία μου από την αρχή ήταν η εξής:
Γιατί οι αναρχικοί να οργανώσουν αντισυγκέντρωση ενώ ξέρουν ότι θα καεί για άλλη μία φορά η Αθήνα...?
Και από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω ποιά η "ιδεολογία" του να σπας και να καις μαγαζιά, αυτοκίνητα κτλ...
Δικά σου είναι? Ο άλλος που θα πληρώσει τις ζημιές είναι μ@λ@κ@ς και εσύ ο έξυπνος?
Θα ήθελα μία απάντηση στην τελευταία απορία...
Δηλαδή, π.χ. ο crab είπε ανοιχτά και μπράβο του ότι ανήκει στην τάξη των αναρχικών. Δεν κρύφτηκε. Και καλά έκανε κατά την γνώμη μου.
Απλώς η απορία μου από την αρχή ήταν η εξής:
Γιατί οι αναρχικοί να οργανώσουν αντισυγκέντρωση ενώ ξέρουν ότι θα καεί για άλλη μία φορά η Αθήνα...?
Και από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω ποιά η "ιδεολογία" του να σπας και να καις μαγαζιά, αυτοκίνητα κτλ...
Δικά σου είναι? Ο άλλος που θα πληρώσει τις ζημιές είναι μ@λ@κ@ς και εσύ ο έξυπνος?
Θα ήθελα μία απάντηση στην τελευταία απορία...
- Crab
- Mbyte level
Αν κάποια μέρα πετύχεις στους δρόμους της Αθήνας διαδήλωση παιδόφιλων,μην τρέξεις ν΄ανοίξεις θέμα στο venus.Άλλωστε ούτε θα σπάσουν την πόλη,ούτε θα δείρουν αστυνομικούς.Το αναφαίρετο δικαίωμα τους θα ασκούν οι άνθρωποι...marios wrote: Δικαίωμα έχουν όλοι να κάνουν διαδηλώσεις, κανένας δεν έχει δικαίωμα να σπάει την Αθήνα!!!!
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Αν κάποια μέρα πετύχεις στους δρόμους της Αθήνας διαδήλωση ..............,μην τρέξεις ν΄ανοίξεις θέμα στο venus.Άλλωστε θα σπάσουν την πόλη, θα δείρουν αστυνομικούς. Το αναφαίρετο δικαίωμα τους θα ασκούν οι άνθρωποι...
Και αν το κάνουν είναι ακόμα νόμιμοι?
Και θα ήθελα σε παρακαλώ μία απάντηση:
Και αν το κάνουν είναι ακόμα νόμιμοι?
Και θα ήθελα σε παρακαλώ μία απάντηση:
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ρε σεις την κολοκυθιά θα παίζετε? Δεν έχει νόημα αφήστε το. Αν είναι να προσπαθεί ο ένας να αποστομώσει τον άλλον κουβέντα δεν γίνετε. Πλέον δεν είναι και πεδίο μάχης η Αθήνα οπότε ας το αφήσουμε εδώ. Όταν κολλάει κάποιος σε 5 φράσεις χαλάει το κλίμα