Φήμες θέλουν την Μαντόνα να εμφανίζεται στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου
Εγώ λέω, όποιος πηγαίνει σε συναυλία να ανεβάζει και καμιά φώτο εδώ πέρα

Shocker wrote:(Δεν αναφέρει τιμή εισιτηρίου & προπώληση)
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Tιμή εισιτηρίων: 20 €
Προπώληση εισιτηρίων: Virgin megastores (Σταδίου 7-9 Σύνταγμα και the Mall, τηλ. 210.3314.788), Tαμεία Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39) και http://www.i-ticket.gr (τηλ.(801 11 60 000)
Οργάνωση παραγωγής: «ΜΕΤΡΟ’» Γκύζη & Κάλβου 83 – Αθήνα, τηλ: 210.6461980 & 210.6439089 E-mail: info@metrolive.gr http://www.metrolive.gr
Δημόσιες Σχέσεις: Άννα Γιώτη (6946 959419)
sandra wrote:Ψήνομαι!!! Φοιτητικό δεν υπάρχει?
Όσοι πιστοί προσέλθετε!18:00 Πλατεία Πευκοδάσους Μελισσίων - Συναυλία ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
Πολύ ωραία ήταν -- αν και κράτησε μόνο μια ώρα και δεν τραγουδησε τελικά ο Λεωνίδας Μπαλάφας αλλα μόνο τα Υπόγεια Ρεύματα. Η συναυλία έγινε στα πλάισια ποδηλατοπορείας που οργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Δίεση. Πολύ καλή προσπάθεια γενικάShocker wrote:Πλάκα κανεις;Οχι ρε να με παρει...
Και ειναι διπλα στο σπιτι μου...
Τι βλακεία εκανα που πηγα στους KISS![]()
Περα απο τη πλάκα,δν το ηξερα ρε...
Μαρία απο το έμαθες;Πήγε κανεις;
Οι όναρ και ο Λεωνίδας Μπαλάφας ήταν στην πλατείας της Νέας Πεντέλης.maria_ wrote:Πολύ ωραία ήταν -- αν και κράτησε μόνο μια ώρα και δεν τραγουδησε τελικά ο Λεωνίδας Μπαλάφας αλλα μόνο τα Υπόγεια Ρεύματα. Η συναυλία έγινε στα πλάισια ποδηλατοπορείας που οργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Δίεση. Πολύ καλή προσπάθεια γενικάShocker wrote:Πλάκα κανεις;Οχι ρε να με παρει...
Και ειναι διπλα στο σπιτι μου...
Τι βλακεία εκανα που πηγα στους KISS![]()
Περα απο τη πλάκα,δν το ηξερα ρε...
Μαρία απο το έμαθες;Πήγε κανεις;
Από ό,τι είδα το stage ήταν εντυπωσιακό. Πόσες χιλιάδες είχε;tsilochr wrote:Χτες ήταν η συναυλία της Kylie Minogue. Ήταν νομίζω το μεγαλύτερο όνομα για αυτό το είδος μουσικής (mainstream pop) που θα έρθει φέτος. Δεν γέμισε το Terra Vibe. Η συναυλία ήταν πάνω του ΜΟ αλλά όχι σούπερ.
Μερικά video έχουν ήδη ανέβει στο youtube από τη χτεσινή συναυλία
Δεν γέμισε. Νομίζω είχε περίπου 15Κ κόσμου.xrokos wrote:Aπό ό,τι είδα το stage ήταν εντυπωσιακό. Πόσες χιλιάδες είχε;
Είχε 40Ε και ήταν άψογοι, αν και ο χώρος ακατάλληλος. Έλεος με αυτό το Gagarin!lina wrote:Οι madrugada είναι απίστευτη μπάντα...
Ήθελα να πάω στο live τους αλλά το εισιτήριο έχει 45 ευρώ....απλά δεν παλεύεται!