Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Re: Θα κλείσει?
εκκρεμεί απόφαση της Διοίκησης του Πανεπιστημίου, αλλά τυπικά θα πρέπει αν γίνουν κανονικά μαθήματα στην λογική ότι ούτε η απόφαση της "Γ.Σ." επικυρώθηκε από τον Σύλλογο Φοιητών ούτε από τις Πρυτανικές αρχές
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Τυπικα...πρακτικα θα κλεισουν τις 3-4 εισοδους της σχολης 50 ατομα και δεν μας αφησουν να μπουμε?Μην κατεβαινουμε και τσαμπα.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Αυτό θα γίνει νομίζω.. έχει γίνει ξανά...ultimate_aektzis wrote:Τυπικα...πρακτικα θα κλεισουν τις 3-4 εισοδους της σχολης 50 ατομα και δεν μας αφησουν να μπουμε?Μην κατεβαινουμε και τσαμπα.
τι να πω... δεν ξέρω εμένα αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι η στάση του Πρύτανη...
- NoRoadsLeft
- Mbyte level
- Academic status: N>4
και μένα με προβληματίζει που δεν έχει βγεί καμία ανακοίνωση..ούτε στο site της σχολής,ούτε στο eclass..πουθενά..
και το θέμα είναι ότι κάποιοι απο εμάς έχουμε φροντιστήριο και γράφουμε και δεν ξέρουμε τι θα κανουμε...
και το θέμα είναι ότι κάποιοι απο εμάς έχουμε φροντιστήριο και γράφουμε και δεν ξέρουμε τι θα κανουμε...

- gasparosoft
- Gbyte level
Σιγά μην σου βγάλουν και ανακοίνωση.Λες και τους νοιάζει αν κάνουμε 2 ώρες δρόμο πήγαινε-έλα άδικα.Αυτοί ό,τι και να γίνει θα πληρωθούν , εμείς πάλι από την άλλη όχι...
-
- Gbyte level
Παιδιά αύριο θα σας έλεγα να μην κάνετε τον κόπο να έρθετε -τουλάχιστον για μάθημα. Το πανό του φοιτητικού συλλόγου θα φύγει γύρω στις 12:00 από τη σχολή και κατά το διάστημα 12:00-17:00 η σχολή θα 'ναι κλειστή. Από εκεί και μέχρι το βράδυ -τηρουμένων των αναλογιών- θα γίνουν: το συντονιστικό καταλήψεων (δεν είναι σίγουρο, μετά το πέρας της πορείας, στο Πολυτεχνείο), συντονιστικό επιτροπής κατάληψης ΑΣΟΕΕ, προβολή ταινίας ("Hunger") και ψήσιμο στο προαύλιο. Όσον αφορά τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στη σχολή την Παρασκευή, θα αποφασιστούν στην επιτροπή κατάληψης, η οποία -εννοείται- είναι ανοικτή για όλους τους φοιτητές.
edit: σχετικά, με τις διάφορες απόψεις που ακούγονται περί νομιμότητας της ΓΣ, μέχρι το πρωί θα έχει βγει σχετικό κείμενο. Φυσικά αν μπορώ θα το αναδημοσιεύσω.
edit: σχετικά, με τις διάφορες απόψεις που ακούγονται περί νομιμότητας της ΓΣ, μέχρι το πρωί θα έχει βγει σχετικό κείμενο. Φυσικά αν μπορώ θα το αναδημοσιεύσω.
Last edited by StormRider on Thu Dec 04, 2008 12:48 am, edited 1 time in total.
παιδια τελικα βγαλαμε καμια ακρη αν θα γινει μαγημα αυριο?
γιατι εχουμε και εξεταση java 9-11.. και καθηγητης και βοηθος δεν απαντουν στα mail..
γιατι εχουμε και εξεταση java 9-11.. και καθηγητης και βοηθος δεν απαντουν στα mail..

- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Μεταφέρωντας όσο μπορώ εκ των εσω από τα forum των παρατάξεων και κατεξαίρεση οι παρατειθέμενοι χαρακτηρισμοί - χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για πληροφόρηση - οποιοδήποτε κομματικό σχόλιο θα δημιουργήσει πρόβλημα στο topic...
Κατά συνέπεια κάποιες προσπάθειες πιθανώς να γίνουν - αλλά μόνο για μια άνιση μάχη δείχνει αφού ΑΡΕΝΑ - ΡΑΣ είναι αποφασισμένες να κρατήσουν την σχολή - απο εμπειρίες του παρελθόντος (κατα την γνώμη μου) δεν έχει νόημα να κατέβουμε στην σχολή - αφ εταίρου οι βοηθοι/καθηγητές έπρεπε να απαντάνε στα emails ή τουλάχιστον να αναβάλουν σημαντικές αυριανές εξετάσεις, ακόμα και αν γίνει μάθημα...
Από: http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=932083Προσοχή στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ - Οι πασοκοι απειλουν
από __ 10:26μμ, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008
Στο φορουμ της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ ενας πασοκος admin γραφει οτι αυριο η ΠΑΣΠ θα προσπαθησει να σπασει την καταληψη.
Ας εχουν το νου τους οι συντροφοι απο την ΑΣΟΕΕ αυριο λοιπον.
Συγκεκριμενα εγραψε ο πασοκος αυτο:
Όσον αφορά τα μαθήματα, όσα ήταν προγρμματισμένα μετά τη Γ.Σ. δεν έγιναν αφού ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝΑ έδιωχναν τους καθηγητές από τα αμφιθέατρα.Αύριο ως ΠΑΣΠ θα είμαστε στο πανεπιστήμιο από το πρωί για να προσπαθήσουμε να γίνουν τα μαθήματα αλλά είναι πιθανό και να μη γίνουν...Καλό θα είναι να έρθετε κανονικά γιατί δεν είναι τίποτα σίγουρο.
απο:
http://paspasoee.gr/forum/viewtopic.php ... 9efacbcb80
Κατά συνέπεια κάποιες προσπάθειες πιθανώς να γίνουν - αλλά μόνο για μια άνιση μάχη δείχνει αφού ΑΡΕΝΑ - ΡΑΣ είναι αποφασισμένες να κρατήσουν την σχολή - απο εμπειρίες του παρελθόντος (κατα την γνώμη μου) δεν έχει νόημα να κατέβουμε στην σχολή - αφ εταίρου οι βοηθοι/καθηγητές έπρεπε να απαντάνε στα emails ή τουλάχιστον να αναβάλουν σημαντικές αυριανές εξετάσεις, ακόμα και αν γίνει μάθημα...
- marios
- Wow! Terabyte level
++++Zifnab wrote:αφ εταίρου οι βοηθοι/καθηγητές έπρεπε να απαντάνε στα emails ή τουλάχιστον να αναβάλουν σημαντικές αυριανές εξετάσεις, ακόμα και αν γίνει μάθημα...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- Zifnab
- Academic status: MSc
Επίσης χωρίς να πάρω κανέναν στο λαιμό μου - για όσους έχουν εξέταση αύριο ακόμα και να γινόταν μάθημα, τα εργαστήρια θα ήταν κλειστά(κλειδωμένα) λόγω σχετικής απεργίας (ανακοινωμένης πάνω στις πορτες των cslab)...
αλλά φυσικά ουδεμία ανακοίνωση από τους διδάσκοντες.
(αν και στη java η εξέταση γίνεται σε αίθουσα...)
(αν και στη java η εξέταση γίνεται σε αίθουσα...)
You are like a dream
And I am just a trip that you are on...
And I am just a trip that you are on...
- maxthebest
- Kilobyte level
Πηγα στην σχολη και η πορτες ηταν κλειδωμενες , μαλιστα εξω απο την ασσοε , μυριζε λες και ειχαν βαλει φωτια , ...
Τελικα εχουν καταληψη :( .
Τελικα εχουν καταληψη :( .
- para
- Wow! Terabyte level
Δηλαδή δεν έχει Θάνο Ασκητή σήμερα; 

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Δε λέω ότι δε γινονται ζημιές σε καταλήψεις, αλλά μήπως το παρακάνουμε με κάτι τέτοια απο την πρώτη ώρα της κατάληψης? Γιατί κάπως έτσι αρχίζουν τα "Aκουσα ότι μέσα στην κατάληψη φέρανε μια ξανθιά και τη θυσιάσανε στο όνομα του Gorgoroth".maxthebest wrote:μαλιστα εξω απο την ασσοε , μυριζε λες και ειχαν βαλει φωτια.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Δηλαδή δέν έχει τσάμπα προφυλακτικά σήμεραpara wrote:Δηλαδή δεν έχει Θάνο Ασκητή σήμερα;

Stoupeace wrote:Γιατί κάπως έτσι αρχίζουν τα "Aκουσα ότι μέσα στην κατάληψη φέρανε μια ξανθιά και τη θυσιάσανε στο όνομα του Gorgoroth".

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Κόψε το BonesStoupeace wrote:Δε λέω ότι δε γινονται ζημιές σε καταλήψεις, αλλά μήπως το παρακάνουμε με κάτι τέτοια απο την πρώτη ώρα της κατάληψης? Γιατί κάπως έτσι αρχίζουν τα "Aκουσα ότι μέσα στην κατάληψη φέρανε μια ξανθιά και τη θυσιάσανε στο όνομα του Gorgoroth".maxthebest wrote:μαλιστα εξω απο την ασσοε , μυριζε λες και ειχαν βαλει φωτια.

- cypher
Εκανα και εγω μια βολτα απο την σχολη (μενω κοντα οποτε δεν δικαιολογουμαι
)
ειναι κλειστες ολες οι εισοδοι και σε καθε μια εχει ενα πανο που γραφει διαφορα για τα αιτια των καταληψεων τις συνθηκες κτλ κτλ.
Το προγραμμα των καταληψεων που ειχαν αναρτημενο εκει ειχε και δραστηριοτητες για αυριο, οποτε υποθετω ουτε αυριο εχουμε μαθημα.

ειναι κλειστες ολες οι εισοδοι και σε καθε μια εχει ενα πανο που γραφει διαφορα για τα αιτια των καταληψεων τις συνθηκες κτλ κτλ.
Το προγραμμα των καταληψεων που ειχαν αναρτημενο εκει ειχε και δραστηριοτητες για αυριο, οποτε υποθετω ουτε αυριο εχουμε μαθημα.

Μήπως διάβασες ποια είναι τα αίτια της κατάληψης?
Ρώτησα την Τετάρτη κάποια παιδιά αλλά δεν ήξερε κανείς να μου πει..
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Παιδιά έχει βγεί κείμενο απο το συντονιστικό της κατάληψης. Δυστυχώς όμως το έχασα στον ηλεκτρικό. Ολο και κάποιος θα το έχει πάρει, μία αναδημοσίευση εδώ καλή θα ήταν
Σε γενικές γραμμές πάντως σε κανέναν απο τους πρωτοετείς που είδα δε φάνηκε και η συλλογικότερη απόφαση το να κλείσει η σχολή

Σε γενικές γραμμές πάντως σε κανέναν απο τους πρωτοετείς που είδα δε φάνηκε και η συλλογικότερη απόφαση το να κλείσει η σχολή

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- cypher
Κατι για τα ΚΕΣ νομιζωdebbie wrote:Μήπως διάβασες ποια είναι τα αίτια της κατάληψης?

Ειδα και το προγραμμα της καταληψης διπλα (σημερα στις 10 εχει ψησιμο στο προαυλιο

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Στις 23:00 ειναι το ψήσιμο cypher
Kαι η ειρωνία είναι ότι πιο πριν έχει το Hunger...
Οντως το αίτημα που άκουσα πιο πολύ κι εγώ (και γενικά άκουγα αυτές τις μέρες) είναι για την αναγνώριση των πτυχίων απο ΚΕΣ ως ισότιμα με τα πτυχία ΑΕΙ
edit: Οχι για να γίνουν ισότιμα τα πτυχία, το αντίθετο. Πως τα κατάφερα και το έγραψα λάθος κ αυτό....

Kαι η ειρωνία είναι ότι πιο πριν έχει το Hunger...
Οντως το αίτημα που άκουσα πιο πολύ κι εγώ (και γενικά άκουγα αυτές τις μέρες) είναι για την αναγνώριση των πτυχίων απο ΚΕΣ ως ισότιμα με τα πτυχία ΑΕΙ
edit: Οχι για να γίνουν ισότιμα τα πτυχία, το αντίθετο. Πως τα κατάφερα και το έγραψα λάθος κ αυτό....
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \