the_night_watchman wrote:edit: Εγω θα ήθελα να ερθουν οι simple plan αλλα δεν το βλέπω μεσα στη δεκαετία

Α, και εσύ δικιά μας είσαι!! Είπα να μη γράψω τέτοια για να μη φάω κράξιμο από τους μεταλάδες, αλλά τώρα που έκανες την αρχή δεν μπορώ να συγκρατηθώ άλλο, θα αποκαλύψω τον pop-punk εαυτό μου!!!!!!
Θέλω σαν τρελός να έρθουνε οι Simple Plan!!Και όχι μόνο.ΖΩ για να δω live τους Green Day (για τους οποίους έγραψα και στην αρχή)!!!
Πεθαίνω να δω live τους New Found Glory, Fall Out Boy, All American Rejects, Offspring (γιατί μια φορά δεν είναι αρκετή),Yellowcard, My Chemical Romance, Sum 41 (εννοείται ρεεε!!!), Paramore και ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!
Ουφ, ξέσπασα!
No offence metal guys, και εμένα μαρέσει πολύ η metal , αλλά οι πρώτες αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα!!
