Mail Account στο Δία
- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Re: Mail Account στο Δία
Ειχα το ιδιο προβλημα εδω και καιρο...πηγα σημερα στη γραμματεια των εργαστηριων και μου ειπαν πως αυτο γινεται γιατι τα μειλ ειχαν χεπερασει τα 20μβ. Οποιος εχει προβλημα μπορει να ζητησει να του μεγαλωσουν το χωρο για λιγο η να τα σωησει μεσα απο το unix, αν και δεν εχω ιδεα πως γίνεται το δευτερο.
edit:Τελικα το δευτερο ειχε απαντηθει πιο πανω, συγνωμη
edit:Τελικα το δευτερο ειχε απαντηθει πιο πανω, συγνωμη
I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- nantia_86
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
επειδή η χωρητικότητα του account του dia είναι περιορισμένη, θα σας πρότεινα να κάνετε forward το mail του dia σε κάποιο άλλο mail με περισσότερο χώρο.
DIAS-συνημμένο αρχείο
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κατεβάσω ένα συνημμένο αρχείο από το email που έχουμε στο dia?
Κάτω κάτω λέειvivi wrote:Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κατεβάσω ένα συνημμένο αρχείο από το email που έχουμε στο dia?
Attachments
[onoma_arxeiou.X]
Απλά πάτα πάνω του και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το ανοίξεις ή να το αποθηκεύσεις.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

Προβλημα με webmail...
Καλησπερα παιδια. Εδω και κανα τριμηνο εχω ενα προβλημα με το webmail μου. Παρ'ολο που βαζω σωστα τον κωδικο και το username μου πεταει αυτο το μηνυμα:
Unable to copy mail spool file to temp pop dropbox /usr/mail/.p30xxxxx.pop
μετα απο αυτο το μηνυμα με ξαναπεταει στην αρχικη οθονη για να ξαναβαλω κωδικο αλλα οσες φορες και να το κανω βγαζει παντα το ιδιο... Αν ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ας μου πει γιατι πρεπει να γραφτω συντομα στο eclass2 και χωρις το mail δε γινεται.
[off] Δε ξερω αν εχει σημασια αλλα χρησιμοποιω IE7 σε windows XP sp3 [/off]
Unable to copy mail spool file to temp pop dropbox /usr/mail/.p30xxxxx.pop
μετα απο αυτο το μηνυμα με ξαναπεταει στην αρχικη οθονη για να ξαναβαλω κωδικο αλλα οσες φορες και να το κανω βγαζει παντα το ιδιο... Αν ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ας μου πει γιατι πρεπει να γραφτω συντομα στο eclass2 και χωρις το mail δε γινεται.

[off] Δε ξερω αν εχει σημασια αλλα χρησιμοποιω IE7 σε windows XP sp3 [/off]
" To Conquer the Others is to have Power. To Conquer Yourself is to know the Way..." Lao Ma
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Προβλημα με webmail...
Νομίζω το'χουνε πει και σε άλλο thread, μπες από pine και σβήσε μερικά mail γιατί μάλλον είναι πρόβλημα χωρητικότητας...
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Re: Προβλημα με webmail...
Ναι παιδια μολις το ειδα...sorry... Μονο που δε ξερω τι ειναι το Pine ουτε πως λειτουργει.
.... Διαβασα οτι ισως διορθωθει κανοντας forward τα mail του Δια στο hotmail πχ...
Edit: Ας το ρωτησω αλλιως για αρχη... οταν κανω install το pine τι βαζω εκει που λεει IMAP???

Edit: Ας το ρωτησω αλλιως για αρχη... οταν κανω install το pine τι βαζω εκει που λεει IMAP???
" To Conquer the Others is to have Power. To Conquer Yourself is to know the Way..." Lao Ma
- Bloody Mary
- Academic status: Alumnus/a
Μετέφερα τα posts εδώ για να μην υπάρχουν δύο ίδια θέματα
Για να μπεις στο pine μπορείς να συνδεθείς μέσω putty στην περιοχή σου στον Δία και από εκεί με την εντολή "pine" μπορείς να δεις αναλυτικά τα mail σου. Στο κάτω μέρος της οθόνης δείχνει με τι κουμπιά μπορείς να κινηθείς μέσα στο γραμματοκιβώτιο σου. Μάλλον θα έχουν μαζευτεί πολλά email, οπότε διέγραψε μερικά και ξαναδοκίμασε να μπεις από webmail.

Για να μπεις στο pine μπορείς να συνδεθείς μέσω putty στην περιοχή σου στον Δία και από εκεί με την εντολή "pine" μπορείς να δεις αναλυτικά τα mail σου. Στο κάτω μέρος της οθόνης δείχνει με τι κουμπιά μπορείς να κινηθείς μέσα στο γραμματοκιβώτιο σου. Μάλλον θα έχουν μαζευτεί πολλά email, οπότε διέγραψε μερικά και ξαναδοκίμασε να μπεις από webmail.
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Αν δεν σου διορ8ωθεί ούτε με αυτόν το τρόπο πήγαινε στο κέντρο υπολογιστών που είναι υπέυθυνο για το webmail της σχολής για να σε βοηθήσουν.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

Ειχα οντως πολλα μηνυματα αλλα παρ ολο που τα εκανα ολα mark us deleted και expunge ακομα με δε με βαζει!!!

Edit: Ακυρο...απλα ειχε φαει κολλημα παλι.... Μπηκα

Edit: Ακυρο...απλα ειχε φαει κολλημα παλι.... Μπηκα

- cypher
WTF? ΜΟυ ηρθε μολις ενα mail που εγραφε αυτα :
lol εχουμε spambots και στο dias mail;
υ.γ. εκανα και finger p3040174 αλλα δεν μου βγαζει στοιχεια.

Αν μπω στο λινκ μου βγαζει ενα σφαλμα και cannot display error, ενω αν κατεβασω το attachment προφανως μου βρισκει ιο στο εκτελεσιμο.From p3040174@dias.aueb.gr
To monitor-epl131@aueb.gr
Subject [EPL131] Mail Delivery (failure monitor-epl131@aueb.gr)
Date Sat, 28 Mar 2009 21:11:06 +0200
[View source]
If the message will not displayed automatically,
follow the link to read the delivered message.
Received message is available at:
http://www.aueb.gr/inbox/monitor-epl131 ... onid-19047
Attachments
[message.scr]

υ.γ. εκανα και finger p3040174 αλλα δεν μου βγαζει στοιχεια.

- cyberpython
- Mbyte level
Το πιθανότερο είναι οτι ο p3040174 έχει κάποιο worm και είχε το monitor-epl131@aueb.gr στη λίστα επαφών τουcypher wrote:Αν μπω στο λινκ μου βγαζει ενα σφαλμα και cannot display error, ενω αν κατεβασω το attachment προφανως μου βρισκει ιο στο εκτελεσιμο.lol εχουμε spambots και στο dias mail;
υ.γ. εκανα και finger p3040174 αλλα δεν μου βγαζει στοιχεια.![]()

Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται ο συγεκριμένος αριθμός μητρώου στο /etc/passwd, όπου βρίσκονται αποθηκευμένοι όλοι οι εν ενεργεία φοιτητές της σχολής. Οπότε είτε έχει αποφοιτήσει είτε έκανε κάποια hackεριά και έχει σβήσει τον εαυτό του για να μη τον βρίσκει κανείς.cypher wrote: υ.γ. εκανα και finger p3040174 αλλα δεν μου βγαζει στοιχεια.![]()

Πιθανόν στο πεδίο from να έχει χρησιμοποιηθεί και κάποιο alias, αν γίνεται κάτι τέτοιο.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
Και μένα μου ήρθε το ίδιο mail! 

-
αν έχετε περάσει Κουρκουμπέτη, ξεγραφτείτε please από την άθλια λίστα. Δεν ξέρω γιατί ακόμη χρησιμοποιούν τέτοιο πράγμα 

'Οταν λες από τη λίστα εννοείς το μάθημα στο e class?Εγώ το έχω κάνει αυτό!Μήπως εννοείς κάτι άλλο!

- granny_E
- Kilobyte level
Εννοεί να διαγραφείς απ' τη mail list...
http://pages.cs.aueb.gr/courses/epl131 wrote:Για να διαγραφείτε από τη mail-list του μαθήματος στείλτε mail στο epl131-unsubscribeaueb.gr
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Μου ηρθαν 3 mail στο account με περιεργη γραμματοσειρά (θέμα κωδικοποιησης?)
Π.χ.
Πως διαβάζονται?
Π.χ.
Code: Select all
Ξ Ξ�Ξ‘Ξ�Ξ£Ξ�Ξ�Ξ₯Ξ�Ξ£ Ξ�Ξ�Ξ£
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Αυτο εχωω..Γιαυτο μου κανει εντυπωση
Υπαρχει κανενας που να διαβαζει τι λεει μεσα στο code tag?
Υπαρχει κανενας που να διαβαζει τι λεει μεσα στο code tag?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Zifnab
- Academic status: MSc
Τα τρία μηνύματα είναι λογικά από τα Υπολογιστικά ή από τις Βάσεις Δεδομένων... κοινώς από κάποιον κ. Χ Βασσάλο όπου X εν {Β,Π}. Είναι καθαρά θέμα κωδικοποίησης - φρόντισε να τα βλέπεις αν μπορείς από webmail..