ΕΝΤΕΛΩΣ...emperormario wrote:Δεν είναι πολύ kitch η σελίδα με αυτήν την εικόνα??enum21 wrote:Δεν ξερω αν ειδατε την νεα εικονα στο http://www.aueb.gr παντως αυτο επιβεβαιωνει τις ανησυχιες μας...
Δηλαδη απο Μαη και μετα τα αποτελεσματα...

ΕΝΤΕΛΩΣ...emperormario wrote:Δεν είναι πολύ kitch η σελίδα με αυτήν την εικόνα??enum21 wrote:Δεν ξερω αν ειδατε την νεα εικονα στο http://www.aueb.gr παντως αυτο επιβεβαιωνει τις ανησυχιες μας...
Δηλαδη απο Μαη και μετα τα αποτελεσματα...
Και τι περιμενει να τα ανακοινωσει? Την Ανασταση?Zifnab wrote:Ένα παιδί μου πε που επικοινώνησε με κ.Καλογεράκη - ότι τα γραπτά τα έχει διορθώσει εδώ και 4 βδομάδες...Με επιφύλαξη πάντως.
Xριστόοοοος Ανέεεεεστη και by the way βγήκαν και οι βαθμοί σας τέκνα μουenum21 wrote:Και τι περιμενει να τα ανακοινωσει? Την Ανασταση?
Αφού τα διόρθωσε γιατί δεν τα έβγαλε στο eclass?Zifnab wrote:Ένα παιδί μου πε που επικοινώνησε με κ.Καλογεράκη - ότι τα γραπτά τα έχει διορθώσει εδώ και 4 βδομάδες...Με επιφύλαξη πάντως.
Δεν ειναι απαραιτητο να ανακοινωθουν στο eclassSpy wrote:Αφού τα διόρθωσε γιατί δεν τα έβγαλε στο eclass?Zifnab wrote:Ένα παιδί μου πε που επικοινώνησε με κ.Καλογεράκη - ότι τα γραπτά τα έχει διορθώσει εδώ και 4 βδομάδες...Με επιφύλαξη πάντως.
Ασχετο, εσυ δεν ειχες πει περσι την ατακα με τον Μαρια και το αρνι?Spy wrote:Αφού τα διόρθωσε γιατί δεν τα έβγαλε στο eclass?Zifnab wrote:Ένα παιδί μου πε που επικοινώνησε με κ.Καλογεράκη - ότι τα γραπτά τα έχει διορθώσει εδώ και 4 βδομάδες...Με επιφύλαξη πάντως.
Αν θυμάσαι καλά ο τελικός βαθμός υπολογίζεται ως εξής:enum21 wrote:Δεν ειναι απαραιτητο να ανακοινωθουν στο eclass
Ποια ατάκα; Δεν θυμάμαι!ultimate_aektzis wrote:Ασχετο, εσυ δεν ειχες πει περσι την ατακα με τον Μαρια και το αρνι?
para wrote:Φύλαγες την 666η δημοσίευσή σου για κάτι τρανταχτό, έτσι;![]()
Πλάκα κάνεις, ακόμα δεν έχουνε βγεί?SpUga5 wrote:Κάποιο νεότερο από κατανεμημένα? Μίλησε κάποιος με καθηγήτρια ή με βοηθό να μας ενημερώσει κι εμάς?
Ότι ξέρεις, ξέρουμε....SpUga5 wrote:Κάποιο νεότερο από κατανεμημένα?
Εγώ πάντως δεν μπορώ να τους βρω... ούτε τον ένα, ούτε τον άλλον....SpUga5 wrote:Μίλησε κάποιος με καθηγήτρια ή με βοηθό να μας ενημερώσει κι εμάς?