"Εφυγε" ο Michael Jackson...
Re: "Εφυγε" ο Michael Jackson...
Και τα 2 έχουν ακουστεί.
Αυτό που λες ξέρω ότι αποτελούσε την επίσημη γραμμή του MJ.
Για να πω όμως την αλήθεια δεν το έχω ψάξει σε έγκυρες πηγές.Από παιδάκι αυτό ξέρω.
Από την άλλη όμως μπορεί όντως να έπασχε.Από ότι έχω δει, τα παιδιά του είναι λευκά...
Αυτό που λες ξέρω ότι αποτελούσε την επίσημη γραμμή του MJ.
Για να πω όμως την αλήθεια δεν το έχω ψάξει σε έγκυρες πηγές.Από παιδάκι αυτό ξέρω.
Από την άλλη όμως μπορεί όντως να έπασχε.Από ότι έχω δει, τα παιδιά του είναι λευκά...
- gasparosoft
- Gbyte level
Όπου υπάρχει καπνός , υπάρχει και φωτιά. Και παιδόφιλος ήταν και άλλαξε χρώμα επειδή είτε είχε κόμπλεξ είτε ήθελε να εντυπωσιάσει. Εξάλλου ποιος αθώος θα έδινε τόσα εκατομμύρια δολλάρια στην μία από τις 2 οικογένειες που τον κατηγόρησαν για ασελγεία στο παιδί τους έτσι ώστε να αποσύρουν τις κατηγορίες; Ήταν πολύ καλός performer αλλά κατέστρεψε πέρα από την δική του και πολλές ζωές μικρών παιδιών.
ΥΓ: Πολλοί τραγουδιστές έκαναν κακό στον εαυτό τους , με την διαφορά όμως ότι δεν πείραξαν κάποιον άλλον.
ΥΓ: Πολλοί τραγουδιστές έκαναν κακό στον εαυτό τους , με την διαφορά όμως ότι δεν πείραξαν κάποιον άλλον.
- abujafar
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μπα, απλα στην αρχη ηταν μαυρος,μετα ηθελε να γινει λευκος και μετα ηθελε να γινει παλι μαυρος.Zifnab wrote:Αυτό αποτελεί μύθο και έχει αποδειχθεί ότι έπασχε από σπάνια δερματολογική νόσο...Έναν ''τρελό'' που άλλαξε το χρώμα του
Παντως, η αξια των δισκων του ηταν λιγο πιο κατω απο αυτης του Elvis και ηταν και εν ζωη.Τωρα που πεθανε η αξια θα πολλαπλασιαστει φανταζομαι.
- Crab
- Mbyte level
- Academic status: N>4
nickpro++
Παίδες,αν ξέρετε τπτ παραπάνω πείτε μας κι εμάς
Παίδες,αν ξέρετε τπτ παραπάνω πείτε μας κι εμάς

+1 to nickpro, αν και...
...πέρα από το αν όντως ήταν παιδόφιλος, ας σκεφτούμε έναν άνθρωπο, ο οποίος είχε ως ήρωα του μέχρι να πεθάνει τον Πητερ Παν. Δηλαδή το αιώνιο παιδί. Ο MJ από τα 5 του, τραγουδούσε σχεδόν επαγγελματικά και στα 11 του έβγαλε τον πρώτο του δίσκο. Ουσιαστικά παιδικά χρόνια δεν έζησε και αυτό του έμεινε ως απωθημένο. Ως άνθρωπος είναι η αλήθεια ότι δεν ήταν καμιά σπουδαία ή δυνατή προσωπικότητα.
Ως μουσικός όμως ήταν και θα είναι ανυπέρβλητος. Moonwalk,τρομερός χορευτής, τιτανοτεράστια video clip, απίστευτος performer και για μένα από τους πολύ πολύ λίγους ποπ τραγουδιστές που τα τραγούδια του έχουν στίχους με νόημα και περιεχόμενο. Δεν είναι τυχαίο ότι έβγαλε τραγούδια και με κοινωνικό περιεχόμενο (earthsong, we are the world).
Προσωπικά δεν τον συγκρίνω καν με τον Elvis, γιατί τον θεωρώ αισθητά καλύτερο σαν καλλιτέχνη.
Όσον αφορά τις συναυλίες του απορώ πως είχε κανονίσει να δώσει 50 παραστάσεις στο Λονδίνο, τη στιγμή που τα τελευταία 12 χρόνια δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ περιοδεία του. Προφανώς και μόνο το εγχείρημα αυτό ήταν αυτοκτονία. Μάλλον τα πολλά οικονομικά του προβλήματα τον οδήγησαν σε αυτήν την καταστροφική λογική. Ακούγεται ότι η καρδιακή προσβολή ήταν αποτέλεσμα της υπερβολικής δόσης παυσίπονων. Έχουν γίνει ήδη δύο νεκροψίες και τα αποτελέσματα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ ο πατέρας του άφησε αιχμές για τον γιατρό του MJ...
Η ειρωνεία είναι ότι είχε γράψει και τραγούδι για το φάρμακο που φαίνεται ότι τον σκότωσε...
http://www.inews.gr/60/ta-farmaka-pou-e ... ackson.htm
http://www.lyrics007.com/Michael%20Jack ... yrics.html
http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
Η αλήθεια είναι ότι ο θάνατος του, δεν με άγγιξε καθόλου, από τη λογική ότι την τελευταία 20ετία η προσφορά του ήταν μηδαμινή σε μουσικό επίπεδο. Πιο πολλά άκουγες για την προσωπική του ζωή, παρά για τα μουσικά του κατορθώματα. Ότι και να λέμε πάντως, rip MJ...
...πέρα από το αν όντως ήταν παιδόφιλος, ας σκεφτούμε έναν άνθρωπο, ο οποίος είχε ως ήρωα του μέχρι να πεθάνει τον Πητερ Παν. Δηλαδή το αιώνιο παιδί. Ο MJ από τα 5 του, τραγουδούσε σχεδόν επαγγελματικά και στα 11 του έβγαλε τον πρώτο του δίσκο. Ουσιαστικά παιδικά χρόνια δεν έζησε και αυτό του έμεινε ως απωθημένο. Ως άνθρωπος είναι η αλήθεια ότι δεν ήταν καμιά σπουδαία ή δυνατή προσωπικότητα.
Ως μουσικός όμως ήταν και θα είναι ανυπέρβλητος. Moonwalk,τρομερός χορευτής, τιτανοτεράστια video clip, απίστευτος performer και για μένα από τους πολύ πολύ λίγους ποπ τραγουδιστές που τα τραγούδια του έχουν στίχους με νόημα και περιεχόμενο. Δεν είναι τυχαίο ότι έβγαλε τραγούδια και με κοινωνικό περιεχόμενο (earthsong, we are the world).
Προσωπικά δεν τον συγκρίνω καν με τον Elvis, γιατί τον θεωρώ αισθητά καλύτερο σαν καλλιτέχνη.
Όσον αφορά τις συναυλίες του απορώ πως είχε κανονίσει να δώσει 50 παραστάσεις στο Λονδίνο, τη στιγμή που τα τελευταία 12 χρόνια δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ περιοδεία του. Προφανώς και μόνο το εγχείρημα αυτό ήταν αυτοκτονία. Μάλλον τα πολλά οικονομικά του προβλήματα τον οδήγησαν σε αυτήν την καταστροφική λογική. Ακούγεται ότι η καρδιακή προσβολή ήταν αποτέλεσμα της υπερβολικής δόσης παυσίπονων. Έχουν γίνει ήδη δύο νεκροψίες και τα αποτελέσματα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ενώ ο πατέρας του άφησε αιχμές για τον γιατρό του MJ...
Η ειρωνεία είναι ότι είχε γράψει και τραγούδι για το φάρμακο που φαίνεται ότι τον σκότωσε...
http://www.inews.gr/60/ta-farmaka-pou-e ... ackson.htm
http://www.lyrics007.com/Michael%20Jack ... yrics.html
http://www.youtube.com/watch?v=2rQZ-L8KC_A
Η αλήθεια είναι ότι ο θάνατος του, δεν με άγγιξε καθόλου, από τη λογική ότι την τελευταία 20ετία η προσφορά του ήταν μηδαμινή σε μουσικό επίπεδο. Πιο πολλά άκουγες για την προσωπική του ζωή, παρά για τα μουσικά του κατορθώματα. Ότι και να λέμε πάντως, rip MJ...
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
nickpro wrote:Από την άλλη όμως μπορεί όντως να έπασχε.Από ότι έχω δει, τα παιδιά του είναι λευκά...
During the Australian leg of the HIStory World Tour, Jackson married dermatologist nurse Deborah Jeanne Rowe, who bore him two children using donated sperm:[105] a son, Michael Joseph Jackson, Jr. (also known as "Prince"), and a daughter, Paris Michael Katherine Jackson.[97][106]
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Link
Για όλους εσάς που ξαφνικά ακούτε michael jackson από τα 5 σας

Oh come on, it's not a personal insult!
Media, μουσικοί παραγωγοί και λοιποί αγνοί άνθρωποι που μάθανε ότι τώρα που πέθανε ο MJ θα βγάλουν πιο πολλά λεφτά ανεβάζοντάς τον...
Κατά τα άλλα, gasparosoft++, απλά και μόνο γιατί δεν νομίζω ότι θα πλήρωνε άμα ήταν αθώος. Παρόλα αυτά την πραγματική αλήθεια την ξέρουν λίγοι και δεν θα τη μάθουμε και ποτέ, οπότε τι να το ψειρίζουμε?
Edit: Multiple typos
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- the_night_watchman
- Mbyte level
εγω εχω την εξις απορια:
λενε οτι η οικογενεια και η μητερα των 2 παιδιων διεκδικουν την μεγαλη κληρονομια του MJ.
αφου ειχε τοσα χρεη πως γινεται να διεκδικουν την κληρονομια.
δεν ξερω απο αυτα αλλα νομιζω πως αμα κανεις αποδοχη κληρονομιας,κληρονομεις και τα χρεη.εδω δεν μπορουσε να ξεχρεωσει ο MJ,θα μπορεσουν αυτοι?
λενε οτι η οικογενεια και η μητερα των 2 παιδιων διεκδικουν την μεγαλη κληρονομια του MJ.
αφου ειχε τοσα χρεη πως γινεται να διεκδικουν την κληρονομια.
δεν ξερω απο αυτα αλλα νομιζω πως αμα κανεις αποδοχη κληρονομιας,κληρονομεις και τα χρεη.εδω δεν μπορουσε να ξεχρεωσει ο MJ,θα μπορεσουν αυτοι?
- para
- Wow! Terabyte level
1ον, κάθε αντικείμενο που έχει μπορούν να το βγάλουν σε δημοπρασία και να πάρουν απίστευτα λεφτά.
2ον, αν ισχύει ότι έχει ηχογραφήσει 100 ακυκλοφόρητα τραγούδια τότε φαντάζεσαι για πόσα λεφτά μιλάμε κι από 'κει.
Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια!!
Ο ίδιος δε σκεφτόταν τα λεφτά, γι' αυτό ήταν υπερχρεωμένος. Τώρα που χρειάστηκε να ξεχρεώσει κανόνισε όλες αυτές τις συναυλίες. Αλλά δεν πρόλαβε..
2ον, αν ισχύει ότι έχει ηχογραφήσει 100 ακυκλοφόρητα τραγούδια τότε φαντάζεσαι για πόσα λεφτά μιλάμε κι από 'κει.
Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια!!
Ο ίδιος δε σκεφτόταν τα λεφτά, γι' αυτό ήταν υπερχρεωμένος. Τώρα που χρειάστηκε να ξεχρεώσει κανόνισε όλες αυτές τις συναυλίες. Αλλά δεν πρόλαβε..
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- Shocker
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Πέστα χρυσόστομε...Stoupeace wrote:
Link
Για όλους εσάς που ξαφνικά ακούτε michael jackson από τα 5 σας
Oh come on, it's not a personal insult!
Media, μουσικοί παραγωγοί και λοιποί αγνοί άνθρωποι που μάθανε ότι τώρα που πέθανε ο MJ θα βγάλουν πιο πολλά λεφτά ανεβάζοντάς τον...
Κατά τα άλλα, gasparosoft++, απλά και μόνο γιατί δεν νομίζω ότι θα πλήρωνε άμα ήταν αθώος. Παρόλα αυτά την πραγματική αλήθεια την ξέρουν λίγοι και δεν θα τη μάθουμε και ποτέ, οπότε τι να το ψειρίζουμε?
Edit: Multiple typos
- emperormario
- Wow! Terabyte level
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- sandra
- Wow! Terabyte level
Παίζει να είναι αλήθεια αυτό?O Gary Taylor, Πρόεδρος και ιδιοκτήτης του MJJcommunity.com, επιβεβαίωσε τις 13 αυτοκτονίες των fan του Βασιλιά της Ποπ.
"Πράγματι συμβαίνει, και περάσαμε τις 12. Νομίζω ότι ένας άνθρωπος ήταν από την Βρετανία... Είναι μία πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά απευθύνω έκκληση στους θαυμαστές... Ο Michael δε θα το ήθελε αυτό για σας! Μην το κάνετε!"
Οι χρήστες του www.MJJcommunity.com δε μπορούν να το δεχτούν, φέρονται σαν να ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν.... Φαίνεται από τα μηνύματα οργής, πόνου και απόγνωσης στο φόρουμ του site.
Ο Jesse Jackson, φίλος του Michael, μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο στο οποίο παρακαλεί τους fans να μείνουν ψύχραιμοι. Συγκεκριμένα λέει μεταξύ άλλων .. "Ο Michael ήταν ευτυχισμένος όταν έλεγε 'We Are The World'. Μην αυτοκαταστρέφεστε." Και συνεχίζει, "Πέφτουμε στη ζωή καμία φορά και ξανασηκωνόμαστε. Ας ζήσουμε στο όνομά του όλοι μαζί σαν αδέλφια του, κι ας μην πεθαίνουμε ανόητα..."

http://patrinorama.com/patra/modules.ph ... e&sid=1433
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- mariosCSX
- Kilobyte level
Υπάρχει γενικά στο internet αυτόsandra wrote:Παίζει να είναι αλήθεια αυτό?O Gary Taylor, Πρόεδρος και ιδιοκτήτης του MJJcommunity.com, επιβεβαίωσε τις 13 αυτοκτονίες των fan του Βασιλιά της Ποπ.
"Πράγματι συμβαίνει, και περάσαμε τις 12. Νομίζω ότι ένας άνθρωπος ήταν από την Βρετανία... Είναι μία πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά απευθύνω έκκληση στους θαυμαστές... Ο Michael δε θα το ήθελε αυτό για σας! Μην το κάνετε!"
Οι χρήστες του http://www.MJJcommunity.com δε μπορούν να το δεχτούν, φέρονται σαν να ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν.... Φαίνεται από τα μηνύματα οργής, πόνου και απόγνωσης στο φόρουμ του site.
Ο Jesse Jackson, φίλος του Michael, μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο στο οποίο παρακαλεί τους fans να μείνουν ψύχραιμοι. Συγκεκριμένα λέει μεταξύ άλλων .. "Ο Michael ήταν ευτυχισμένος όταν έλεγε 'We Are The World'. Μην αυτοκαταστρέφεστε." Και συνεχίζει, "Πέφτουμε στη ζωή καμία φορά και ξανασηκωνόμαστε. Ας ζήσουμε στο όνομά του όλοι μαζί σαν αδέλφια του, κι ας μην πεθαίνουμε ανόητα..."![]()
http://patrinorama.com/patra/modules.ph ... e&sid=1433
http://www.hollyscoop.com/michael-jacks ... 20744.aspx
http://www.contactmusic.com/news.nsf/ar ... de_1108155
άρα πολύ πιθανόν να ισχύει.
Πω ρε προβλήματα που έχει η ψυχοσύνθεση του κόσμου..
1996 Δεν Ξεχνώ
- abujafar
- Mbyte level
Αρχισαν να κυκλοφορουν στο ebay picture disc βινυλια του.
Οι τιμες ξεκινανε απο 1000 euros

- Dreamcatcher
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Λογικό το βρίσκω...όπως είπε και ο para ότι αναφέρεται στο όνομα jackson τώρα μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά...abujafar wrote:Αρχισαν να κυκλοφορουν στο ebay picture disc βινυλια του.
Αν δεν πιστέψεις το Αδύνατο, δεν θα φτάσεις ποτέ στα οριά του το Δυνατό!!!
Dreamcatcher
Dreamcatcher