Toy Story 3
οντως,καλυτερος φαινεται αλλα και παλι σε αυτο το θεμα παραμενω επιφυλακτικη.Μου εχει κατσει στραβα απ την αρχη.enum21 wrote:Ο Ντάμπλντορ καλός φαίνεται ή μάλλον καλύτερος από κάθε άλλη φορά!! Μάλλον διαβάζει και αυτός venus![]()
(E του είχαμε κάνει αυστηρή κριτική...)
Δείτε το!! Απίστευτο γέλιο! Ο Γαλυφιανάκης είναι θεός!!
Το είδα, καλά μιλάμε η ταινία είναι απλά ΦΟΒΕΡΉ!emperormario wrote:Δείτε το!! Απίστευτο γέλιο! Ο Γαλυφιανάκης είναι θεός!!
εχοντας διαβασει τα βιβλια παρατηρησα οτι η ταινια ειχε ελαχιστη σχεση με το βιβλιο.πολλα ακυρα πραγματα που δεν ταιριαζουν στο υφος των βιβλιων κ πολλα λαθη.επισης πολλα κενα και παλι κατακρεουργησαν το βιβλιο.enum21 wrote:Για τους λατρεις της μαγειας...
Link
Αναμενουμε με αγωνια να προβληθει και στην Ελλαδα...
Μην ανησυχείς, έρχεται μάλιστα και παραπάνω από ότι περιμέναμε, γιατί όπως έχει ήδη αναφερθεί το τελευταίο βιβλίο θα γυριστεί σε 2 ταινίες. ( ακόμα δεν έχω αποφασίσει εαν αυτό είναι καλό ή κακό, μάλλον θα κρίνω από το αποτέλεσμαsandra wrote:Δε με νοιάζει αν δεν έμειναν πιστοί στο βιβλίο. Η ταινία ήταν τέλεια. Μου άρεσε πάρα πολύ και νομίζω πως ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ΗΡ βελτιώθηκε αρκετά. Θέλω κι άλλο![]()
Βασικά παίζει να συνέβη το ίδιο και σε μέναfotini wrote:Και από την άλλη, έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που το διάβασα που πλέον δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για να μου "ξενίσει" το σενάριο της ταινίας.
Ναι, και εγώ την ευχαριστήθηκα. Ήταν καλογυρισμένη, με καλά γραφικά και η ώρα περνούσε ευχάριστα. Παρά το τέλος της, εμένα μου έφτιαξε το κέφι όταν την είδα.sandra wrote:fotini wrote: Και από την άλλη, έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που το διάβασα που πλέον δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για να μου "ξενίσει" το σενάριο της ταινίας.
Βασικά παίζει να συνέβη το ίδιο και σε μέναΠάντως εγώ το κατευχαριστήθηκα, μ'αρέσουν οι ταινίες για teenagers
Ναι, αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των ταινιών της σειράς. Και εγώ σε κάποιες σκηνές σκεφτόμουνα " Αυτό τώρα γιατί το βάλανε μέσα?" . Και μια απορία μου είναι εαν κάποιος που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία καταλαβαίνει όλα όσα γίνονται στην ταινία.( αυτήν την απορία την είχα περισσότερο για την τέταρτη ταινία παρά για την τελευταία, γιατί εκεί το φαινόμενο της ασυνέχειας ήταν ακόμα πιο έντονο)*Natasa* wrote:Το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν ειχαν παντα συνεχεια οι σκηνες,κ οτι εδειχνε καποια πραγματα ετσι για να τα δειξει..
20€ παρακαλω!!Αξιζε χαλαρα,μονο και μονο για τις πολυθρονες!Η οθονη ειναι οπως σε μια κοινη αιθουσα,δε με ενθουσιασε(V-Max λεει μακραν περισσοτερο!)fotini wrote:Να ρωτήσω πόσο πλήρωσες για cold class και εαν πιστεύεις ότι άξιζε? Δεν έχω πάει, για αυτό ρωτάω. (βγαίνω λίγο εκτός topic)
Χαρακτηριστικο και αυτης της ταινιας και καποιων αλλων γενικα..ουσιαστικα οσες σκηνες δρασης υπηρχαν στην ταινια,τις βαλανε στο τρειλερ!Ισως για να φανει ποσο δυναμικη θα ειναι η ταινια,who knows..Αλλα και καποια αστεια να εβαζαν,καλυτερα θα ηταν ισως,πιο αντικειμενικο!the_night_watchman wrote:εμενα το μονο που μου "κακοφανηκε" ειναι η αποσταση αναμεσα στο trailer κ στην ταινια.
στο trailer δειχνει πολυ δραση κ λες "αν αυτα ειναι στο trailer φαντασου ολοκληρες τις σκηνες".
τελικα διαπιστωνεις οτι προκειται για κωμωδια.την απολαυσα φυσικα!απλα δεν ειχα προετοιμαστει για αυτο(γι αυτο διασκεδασα κ περισσοτερο!).