Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by ultimate_aektzis » Sun Sep 20, 2009 4:56 pm

Μονο απο την ταρατσα τη γλιτωνεις. :lol:

===

σοβαρα, οπως ειπε και ο emperor δεν θα παθετε και τιποτα αμα σας χαιρετησουν.Δεν εχουν χολερα τα παιδια. :-p

Μπορει να γουσταρεις ρε αδερφε στην τελικη.Δεν θα σου επιβαλλει κανεις τα γουστα του. ;)

[edit]Με προλαβαν. :oops:

====
nikolas17 wrote:
Εγώ ξεκαθαρίζω απ' την αρχή πάντως ότι δεν θέλω να μπω σε καμία 'φοιτητική' παράταξη. Γι' αυτό και θέλω να τους αποφύγω όλους όσο περισσότερο μπορώ, ειδικά στην αρχή! :)
Αν δεν θες να ασχοληθεις, θα τους το δειξεις με τον τροπο σου και ευγενικα.Με το να αρνεισαι πεισματικα να τους μιλησεις μονο καλο δεν κανεις. :smt006
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Sep 20, 2009 4:57 pm

@nikolas17 Καλά μπορείς να δεις για να κρίνεις πρώτα ! Μα καλά τέτοιος αρνητισμός :smt042 :smt043 :smt044 ???
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nikolas17 » Sun Sep 20, 2009 4:58 pm

Μονο απο την ταρατσα τη γλιτωνεις.
Λάθος. Γίνεται να πάνω και με συγγενή, μέλος του προσωπικού του πανεπιστημίου. Χαχα :smt016
Image
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Sep 20, 2009 4:59 pm

nikolas17 wrote:
Μονο απο την ταρατσα τη γλιτωνεις.
Λάθος. Γίνεται να πάνω και με συγγενή, μέλος του προσωπικού του πανεπιστημίου. Χαχα :smt016
Σορυ φιλος, δεν ξεραμε οτι εχεις τα μεγαλα μεσα. :smt025 :smt016
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Sun Sep 20, 2009 5:05 pm

@nikolas17 Καλά μπορείς να δεις για να κρίνεις πρώτα ! Μα καλά τέτοιος αρνητισμός ???
Έχω ήδη κρίνει. Δεν θέλω να κρίνω και εκ των 'έσω'. Ξέρω πάνω-κάτω πως είναι τα πράγματα.

Κάτι άλλο. Ισχύει ότι βάζουν αιθέραιες υπάρξεις για να προσελκύσουν 1ετείς φοιτητές στις παρατάξεις? :lol: :lol: :lol:
Image
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Sun Sep 20, 2009 5:06 pm

Εννοείται - ειδικά από άλλα τμήματα (ότι μπορούμε και εμείς σα πληροφορική) :cool:
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sun Sep 20, 2009 5:33 pm

Zifnab wrote:Ναι φυσικά θα ψηθούν στην πορεία - ωστόσο πολλές φορές πολλοί μπαίνουν στις παρατάξεις γιατί τα βλέπουν όλα ρόδινα - εύκολες παρέες - σχέσεις και αναγνωρισιμότητα. Αυτό προωθούν και οι παρατάξεις τους πρώτους μήνες. Μετά από λίγο διάστημα τους τρέχουν και φτάνουν να χρωστάνε 4ο έτος μαθήματα του 1ου έτους, ενώ δεν παρακολουθούν ποτέ μαθήματα. Κάποια άλλα μαθήματα δε είναι σαν να τα έχουν περάσει 100 φορές κάνοντας εργασίες παιδιών για να τα προσελκύσουν στην παράταξη ή για προσωπικές βλέψεις. Έχω φίλη που ήταν υπεύθυνη στην σχολή της και τελικά παράτησε τη σχολή λόγω του ότι έχασε τη μπάλα με τα μαθήματα και αυτό εξαιτίας των κενών που δημιουργησε η ενασχόληση με την παράταξη. Άμα χάσεις την επαφή μετά βαριέσαι/δεν θες να συνεχισεις/χαλβαδιάζεις ( :-p ) κτλ ...
Εδώ μια κατάληψη γίνεται και χάνεις την μπάλα...
χαχαχχαχαχχχαχαχαχαχχαχχαχα έχω λιώσει! μόνο στο venus μπορείς να διαβάσεις μη μπεις σε παράταξη γιατί θα πάνε πίσω τα μαθήματά σου! πάμε ρε venus λατρεία!
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Sun Sep 20, 2009 5:37 pm

giak wrote:
Zifnab wrote:Ναι φυσικά θα ψηθούν στην πορεία - ωστόσο πολλές φορές πολλοί μπαίνουν στις παρατάξεις γιατί τα βλέπουν όλα ρόδινα - εύκολες παρέες - σχέσεις και αναγνωρισιμότητα. Αυτό προωθούν και οι παρατάξεις τους πρώτους μήνες. Μετά από λίγο διάστημα τους τρέχουν και φτάνουν να χρωστάνε 4ο έτος μαθήματα του 1ου έτους, ενώ δεν παρακολουθούν ποτέ μαθήματα. Κάποια άλλα μαθήματα δε είναι σαν να τα έχουν περάσει 100 φορές κάνοντας εργασίες παιδιών για να τα προσελκύσουν στην παράταξη ή για προσωπικές βλέψεις. Έχω φίλη που ήταν υπεύθυνη στην σχολή της και τελικά παράτησε τη σχολή λόγω του ότι έχασε τη μπάλα με τα μαθήματα και αυτό εξαιτίας των κενών που δημιουργησε η ενασχόληση με την παράταξη. Άμα χάσεις την επαφή μετά βαριέσαι/δεν θες να συνεχισεις/χαλβαδιάζεις ( :-p ) κτλ ...
Εδώ μια κατάληψη γίνεται και χάνεις την μπάλα...
χαχαχχαχαχχχαχαχαχαχχαχχαχα έχω λιώσει! μόνο στο venus μπορείς να διαβάσεις μη μπεις σε παράταξη γιατί θα πάνε πίσω τα μαθήματά σου! πάμε ρε venus λατρεία!
Τραγική η γενίκευση - αλλά για αυτό σε πάω βρε giak... :smt023 Από τα ~6-7 δε άτομα που ξέρω στις παρατάξεις δεν έχω δεί κανέναν να μπαίνει σε διάλεξη και ναι χρωστάνε ακόμα java και δομές...Περιμένω αντιπαράδειγμα :lol: :lol:
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sun Sep 20, 2009 5:42 pm

όχι βρε. απλά μπορείς να πεις 1002 λόγους για μη μπει κάποιος σε μια παράταξη αλλά ο μοναδικός που είπες και ομολογώ δεν τον είχα σκεφτεί ποτέ ήταν το να μην πάνε πίσω τα μαθήματά σου. ε μου φάνηκε αρκετά αστείο και αρκετά venus :lol:

και ναι ξέρω παιδιά που τελείωσαν στα 4 χρόνια και με βαθμό και ας ήταν σε παράταξη και ας τους απασχολούσαν και άλλα πράγματα εκτός από τον κάβουρα. τώρα για αντιπαράδειγμα που λες, θες ονόματα; :-)
Elder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Elder » Sun Sep 20, 2009 5:59 pm

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον Ζif. Χαμένος χρόνος είναι οπότε καλά λέει. Δεν θα περνάς καλά στην παράταξη για να πεις αντε ας μείνουν και μερικά μαθήματα. Δηλαδή κατά τη γνώμη μου αν είναι να είσαι σε παράταξη καλύτερα να διαβάζεις, πραγματικά... :-D Αν είναι να κάνεις άλλα πράγματα όμως τότε ναι να το κάνεις με 1000...Ασχολείσου με γκόμενες, ταξίδια, βιβλία, αθλητισμό, οτιδήποτε υγιές. Ακόμα και με την πολιτική (το οποίο έτσι κι αλλιώς θα το κάνεις αργά ή γρήγορα) αλλά όχι σαν δούλος μιας σάπιας παράταξης. . .

Και ισχύει οτι όσοι έμπλεξαν έμειναν πίσω. Ισχύει και οτι λίγοι που έμπλεξαν δεν έμειναν πίσω. Τουλάχιστον απο το δικό μου το έτος ξέρω πάνω απο 10 που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία και 2 που ανήκουν στην δεύτερη.
Last edited by Elder on Sun Sep 20, 2009 6:02 pm, edited 1 time in total.
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει..
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Sun Sep 20, 2009 6:01 pm

giak πρέπει να ξέρεις τους λίγους "εκλεκτούς" :alien: Τρίνιτι: Νίιιιιιο πέρνα μέσα από τα τούβλα! Νίο: Άουτς ](*,) - Μορφέας: Φτου! Κανείς δεν τα καταφέρνει με την πρώτη, ούτε ο εκλεκτός :lol:

Και θα συμφωνήσω με Elder στο σημείο ότι φυσικά μπορούμε να κάνουμε και άλλα πράγματα πέρα από τη σχολή !!! Με τα χίλια :smt023 ]
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Sun Sep 20, 2009 6:48 pm

Guyz μήπως να παραμείνουμε στο θέμα όπως περιγράφεται από τον τίτλο του topic? Γιατί σχεδόν τα μισά posts από το topic περιγράφουν το πόσο κακές είναι οι παρατάξεις, πόσο πολύ σε κυνηγάνε, πως θα φυγαδευτούμε κλπ.
:roll:
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Sun Sep 20, 2009 7:33 pm

σωστός

Καλωσορίσατε Πτωτοετείς!

:-p
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Sun Sep 20, 2009 8:07 pm

Παιδιά, εσείς που είστε παλιοί ( :smt016 ) ξέρετε πότε βγαίνει περίπου το πρόγραμμα για το χειμερινό εξάμηνο? (ρωτάω και εδώ για να το δούνε και οι άλλοι 1ετείς :-) )
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun Sep 20, 2009 8:14 pm

Εντός νέας βδομάδας μάλλον θα βγει. Ε πόσο πια να καθυστερήσει. Αν δε βγει αυτή τη βδομάδα θα βγει την επόμενη. Δεν έχει πολλά περιθώρια :-p
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Sun Sep 20, 2009 8:19 pm

Κάτι άλλο. Λέει ότι το εξάμηνο ξεκινάει επίσημα στις 5 Οκτωβρίου, δηλαδή μια μέρα μετά τις εκλογές. Θα υπάρχουν δηλαδή από την 1η μέρα μαθήματα?
Image
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sun Sep 20, 2009 8:20 pm

nikolas17 wrote:Κάτι άλλο. Λέει ότι το εξάμηνο ξεκινάει επίσημα στις 5 Οκτωβρίου, δηλαδή μια μέρα μετά τις εκλογές. Θα υπάρχουν δηλαδή από την 1η μέρα μαθήματα?
6 Οκτωβριου, και ναι απο την πρωτη μερα θα'χουμε μαθηματα! Καλωσηρθατε παιδια!
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun Sep 20, 2009 8:34 pm

5 ή 6 ξεκινά? :smt017 Ναι κανονικά θα δεις ποια μαθήματα αντιστοιχούν στο έτος σου,και αν έχεις από την πρώτη μέρα κάποιο μάθημα θα πας. Μην περιμένεις να γνωριστείτε πρώτη μέρα με τον καθηγητή, μάλλον θα γίνεται πανικός από όλους που θα συρρέουν για τις πρώτες μέρες ε και θα δείτε τα εισαγωγικά των μαθημάτων
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Sun Sep 20, 2009 8:38 pm

Τρίτη, 06.10 ...εκκίνηση και καλό εξάμηνο!

Δ. Γκρ.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Sep 20, 2009 9:35 pm

Οι πρωτες μερες του εξαμηνου(ειδικα του 1ου) ειναι οι καλυτερες.Οποτε μην το βλεπεις αρνητικα που θα κανετε μαθημα.Θα καταλαβεις αργοτερα γιατι. ;)
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Sun Sep 20, 2009 10:13 pm

Καλώς ήλθατε παιδιά και καλή σταδιοδρομία. Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρουσα τη σχολή και να έχετε μάτια και μυαλό ανοιχτά.

Υ.Γ. Από την -ελλειπή- ενημέρωση που έχω, ήταν "παράταξη" αυτή που πρότεινε την εξολοκλήρου ηλεκτρονική εγγραφή των πρωτοετών (μεταξύ άλλων και για την αποφυγή των φαινομένων PR).
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun Sep 20, 2009 10:24 pm

Αν δουλέψει όποιος και να το πρότεινε μπράβο του. Δεν έχω ξανακούσει κάποιο άλλο τμήμα/ίδρυμα να κάνει ηλεκτρονικές εγγραφές. Πάντως ψήνομαι πολύ μεθαύριο να κάνω μια βόλτα από σχολή να δω τι θα παίξει, όταν τους μαζέψουν όλους :)
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”