kate_91 wrote:Δηλαδή έχουν την διάθεση να λύσουν απορίες ...? Ή υπάρχει περίπτωση να κανω ερώτηση και να με γράψουν?

Κοίτα, πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε καθηγητή αν κάνεις ερώτηση(επί της ύλης*), θα σου απαντήσει. Υπάρχει περίπτωση να σου πει αυτό που δεν έχεις καταλάβει, υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει κάτι άσχετο ή κάτι που δεν θα βγάλεις άκρη τι θελει να πει ο ποιητής(

), υπάρχει περίπτωση να σου πει "δεν ξέρω, δοκίμασε το σπίτι"(το είχε πει ο κ.Ανδρουτσόπουλος στην C++, κάτι προτιμώτερο για μένα από το να έλεγε κάτι λάθος). Αλλά δεν πιστεύω να μην σε αφήσει να κάνεις απορία ή να μην σου απαντήσει.
Προφανώς το τι από τις παραπάνω περιπτώσεις θα σου συμβει εξαρτάται από καθηγητή και από ερώτηση. Και σίγουρα πάντως θα βρεις καθηγητές που θα λατρέψεις, καθηγητές που δεν θα αντεχεις και καθηγητές που θα σε αφήσουν αδιάφορη.
*αυτό αλλάζει σε άλλου είδους ερωτήσεις, π.χ. εμένα μου έτυχε καθηγητής που μου απάντησε σε mail που τον ρώταγα για την ύλη και μου απάντησε 1 μήνα μετά
Προφανώς και αυτό(η ταχύτητα που θα σου απαντήσει) εξαρτάται από τον καθηγητή(και πάλι, μου είχε τύχει καθηγητής που μου απάντησε μέσα σε μισή ώρα σε mail μου για μια εργασία).
P.S.: Γενικά οι εντυπώσεις είναι ανάμικτες. Δεν είμαστε άσχημα(πιστεύω ότι έχουμε ένα αρκετά καλό επίπεδο σαν σχολή σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές σχολές), αλλά θα μπορούσαν να διορθωθούν πολλά πράγματα(κυρίως οργανωτικά και σε θέματα αξιολόγησης)

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N