Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by Zifnab » Tue Oct 06, 2009 9:48 pm

vassia91 wrote:
statakos wrote:Τα πρώτα 3-4 (αν θυμάμαι καλά) φροντιστήρια στην "Εισαγωγή στον Προγραμματισμο" (java) είναι εργαστήρια.

Επίσης θα υπάρξει κάποια στιγμή ανακοίνωση και από τον κ.Κουρκουμπέτη για τα εργαστήρια (δεν ανέφερε τίποτα σχετικό σήμερα ; ).
Nομίζω δν ανέφερε κατι..θα δειξει..πως γινεται ομως να ειναι εργαστηρια αφου σου δινει συγκεκριμενη αιθουσα που γινονται τα φροντιστηρια.. :?: :smt017
Καλωσήλθες και από μένα vassia91! :smt023 Έστω και καθυστερημένα! :oops:
Άλλα τα Φροντισήρια άλλα τα Εργαστήρια - Μην ανησυχείτε όλα θα ανακοινωθούν - ακόμα είναι νωρίς :smt023
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by Stayrakas » Tue Oct 06, 2009 9:52 pm

miv wrote:Σε γενικές γραμμές όλα μια χαρά για πρώτη μέρα!

Η κ. Δημέλη αρκετά συμπαθητική, υπερθεμάτισε βέβαια λίγο με την οικονομική κρίση αλλά οκ. Σίγουρα ενδιαφέροντα όσα έλεγε, δεν ξέρω όμως αν έπρεπε να επεκταθεί τόσο σε φοιτητές Πληροφορικής και κυρίως μετά από 4 ωρες μάθημα. Υπό άλλες συνθήκες σίγουρα θα καθόμουν να την ακούσω. Πάντως σε κάποια φάση, επειδή έμπλεξε και την πολιτική (λογικό θα πει κανείς αφού μιλούσε για οικονομία), είχα μπει κι εγώ στη διαδικασία να σκεφτώ που το πάει και ποιον υποστηρίζει. Αλλά δε μου έδωσε σαφή εντύπωση. Δεν απογοητεύτηκα καθόλου, απλά ηταν λίγο άκυρη η στιγμή. Άσε που το 90% του αμφιθεάτρου συζητούσε για άλλα ζητήματα. Ελπίζω να ισχύει αυτο που λένε, ότι μετά απο κάποιο διάστημα καταλαβαίνεις ότι αν ειναι να μπεις για να κουβεντιάσεις με την παρέα σου, δεν μπαίνεις καθόλου.
Συγγνωμη ρε μιχαλη..εσυ ολα αυτα που τα καταλαβες? Αφου 5 παιδια κρεμαλα παιζαμε..Εγω παντως δεν καταλαβα Χριστο αλλα ευτυχως βρηκα αρκετες λεξεις :smt005
Προσωπικα πιστευω οτι ηταν το χειροτερο 2ωρο της ημερας.
Αντιπαθουσα που αντιπαθουσα τα οικονομικα( δεν εχω ιδεα απο ΑΟΘ) τωρα σαν να τα αντιπαθω περισσοτερο...

Για τους αλλους 2 καθηγητες που ανεφερες συμφωνω απολυτα
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
8odwris
byte level
byte level
Academic status: 1st year

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 9:55 pm

ξέρει κανείς για τις επιδοτήσεις των laptop τι παίζει? ;)
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 06, 2009 9:57 pm

8odwris wrote:ξέρει κανείς για τις επιδοτήσεις των laptop τι παίζει? ;)
οπως σε ολα, αμα εισαι στο 20 (η 25?) % των καλυτερων βαθμων παιρνεις την εκπτωση

αμα ειναι δευτερη φορα που περνας σε καποια σχολη και εχεις ξαναπαρει επιδοτηση (εγω πχ) απλα ξεχνα την, μιας φορας ειναι
8odwris
byte level
byte level

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 10:01 pm

πέρασα τριακοστός...απλά ρωτάω αν ξέρει κανείς πότε ξεκινούν και τέτοια...
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Tue Oct 06, 2009 10:02 pm

25% νομίζω! ;)
Image
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 10:02 pm

Ρε παιδιά, έστειλα μήνυμα στον υπευθυνο του e-class οτι δε μπορώ να συνδεθώ ούτε στο e-class ούτε στο webmail και μου ειπε οτι ολοι οι λογαριασμοι των πρωτοετών μάλλον λειτουργούν κανονικά και ότι θα πρέπει ν'απευθυνθώ άμεσα στο κέντρο υπολογιστών. Στο διαδικαστικό, username βάζω p309**** και στον κωδικό το αρχικό μου password που δίνει στο χαρτάκι; Λέω μήπως φταίω εγώ και κάνω κάτι λάθος...Μήπως στο Username θέλει p309***@dias. ?
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 10:03 pm

Stayrakas wrote:
miv wrote:Σε γενικές γραμμές όλα μια χαρά για πρώτη μέρα!

Η κ. Δημέλη αρκετά συμπαθητική, υπερθεμάτισε βέβαια λίγο με την οικονομική κρίση αλλά οκ. Σίγουρα ενδιαφέροντα όσα έλεγε, δεν ξέρω όμως αν έπρεπε να επεκταθεί τόσο σε φοιτητές Πληροφορικής και κυρίως μετά από 4 ωρες μάθημα. Υπό άλλες συνθήκες σίγουρα θα καθόμουν να την ακούσω. Πάντως σε κάποια φάση, επειδή έμπλεξε και την πολιτική (λογικό θα πει κανείς αφού μιλούσε για οικονομία), είχα μπει κι εγώ στη διαδικασία να σκεφτώ που το πάει και ποιον υποστηρίζει. Αλλά δε μου έδωσε σαφή εντύπωση. Δεν απογοητεύτηκα καθόλου, απλά ηταν λίγο άκυρη η στιγμή. Άσε που το 90% του αμφιθεάτρου συζητούσε για άλλα ζητήματα. Ελπίζω να ισχύει αυτο που λένε, ότι μετά απο κάποιο διάστημα καταλαβαίνεις ότι αν ειναι να μπεις για να κουβεντιάσεις με την παρέα σου, δεν μπαίνεις καθόλου.
Συγγνωμη ρε μιχαλη..εσυ ολα αυτα που τα καταλαβες? Αφου 5 παιδια κρεμαλα παιζαμε..Εγω παντως δεν καταλαβα Χριστο αλλα ευτυχως βρηκα αρκετες λεξεις :smt005
Προσωπικα πιστευω οτι ηταν το χειροτερο 2ωρο της ημερας.
Αντιπαθουσα που αντιπαθουσα τα οικονομικα( δεν εχω ιδεα απο ΑΟΘ) τωρα σαν να τα αντιπαθω περισσοτερο...

Για τους αλλους 2 καθηγητες που ανεφερες συμφωνω απολυτα

Το ένα αυτί το είχα στη Δημέλη, μη με βλέπεις έτσι. :lol: :lol:
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Tue Oct 06, 2009 10:06 pm

miv wrote:Ρε παιδιά, έστειλα μήνυμα στον υπευθυνο του e-class οτι δε μπορώ να συνδεθώ ούτε στο e-class ούτε στο webmail και μου ειπε οτι ολοι οι λογαριασμοι των πρωτοετών μάλλον λειτουργούν κανονικά και ότι θα πρέπει ν'απευθυνθώ άμεσα στο κέντρο υπολογιστών. Στο διαδικαστικό, username βάζω p309**** και στον κωδικό το αρχικό μου password που δίνει στο χαρτάκι; Λέω μήπως φταίω εγώ και κάνω κάτι λάθος...Μήπως στο Username θέλει p309***@dias. ?
Στο webmail βάζεις για username p309**** και για κωδικό τον κωδικό που έχει το χαρτάκι.
Στο eclass(για το καινούργιο προφανώς) για username p309****@dias και για κωδικό τον κωδικό που έχει το χαρτάκι.
Last edited by gasparosoft on Tue Oct 06, 2009 10:06 pm, edited 1 time in total.
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 10:06 pm

8odwris wrote:πέρασα τριακοστός...απλά ρωτάω αν ξέρει κανείς πότε ξεκινούν και τέτοια...
Ναι, αν θα γίνει και φέτος, δικαιούσαι. Είναι το 25%, δηλαδή οι 43 πρώτοι απ'το 10%. Κι εγώ αναρωτιέμαι πότε θ'αρχίσει. Στο Πλαίσιο και στους προμηθευτές δεν έχουν στείλει ακόμη προκύρηξη, οπότε νομίζω θ'αργήσει φέτος. Και λυπάμαι να πάω να σκοτώσω 500 ευρώ τσάμπα αν ειναι να υλοποιηθεί το πρόγραμμα. Έχω σταμπάρει κάποια μοντέλα και φοβάμαι μη φύγουνε.
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Tue Oct 06, 2009 10:07 pm

Ούτε εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ στο webmail πάντως.. :evil: λέει 'Password supplied for 'p3xxxxxxx' is incorrect'
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Oct 06, 2009 10:09 pm

miv wrote:Ρε παιδιά, έστειλα μήνυμα στον υπευθυνο του e-class οτι δε μπορώ να συνδεθώ ούτε στο e-class ούτε στο webmail και μου ειπε οτι ολοι οι λογαριασμοι των πρωτοετών μάλλον λειτουργούν κανονικά και ότι θα πρέπει ν'απευθυνθώ άμεσα στο κέντρο υπολογιστών. Στο διαδικαστικό, username βάζω p309**** και στον κωδικό το αρχικό μου password που δίνει στο χαρτάκι; Λέω μήπως φταίω εγώ και κάνω κάτι λάθος...Μήπως στο Username θέλει p309***@dias. ?
αμα μαθεις τιποτα νεοτερο στειλ'το εδω, να ξερουμε και εμεις που εχουμε αναλογο προβλημα

το κεντρο υπολογιστων που πεφτει να παω αυριο να ρωτησω μιας και θα ειμαι εκει το πρωι;
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 10:10 pm

gasparosoft wrote:
Στο webmail βάζεις για username p309**** και για κωδικό τον κωδικό που έχει το χαρτάκι.
Στο eclass(για το καινούργιο προφανώς) για username p309****@dias και για κωδικό τον κωδικό που έχει το χαρτάκι.
Ναι δε συνδέεται όμως...Για κωδικό βάζω αυτό που έλεγε αρχικό password; Δε μπορώ να καταλάβω τι γινεται, δεδομένου οτι μου είπε ότι λειτουργούν κανονικά οι λογαριασμοί μας. Εκτός κι αν ειχε λάθος ενημέρωση.
8odwris
byte level
byte level

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 10:10 pm

διάβασα σε ένα άρθρο σε μια εφημερίδα ότι θα ξεκινήσουν από το νοέμβριο λόγω εκλογών...500 ευρο είναι ή 400? :smt021
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Tue Oct 06, 2009 10:12 pm

το κεντρο υπολογιστων που πεφτει να παω αυριο να ρωτησω μιας και θα ειμαι εκει το πρωι;
3ος όροφος Δεριγνύ :-)
Image
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sandra » Tue Oct 06, 2009 10:13 pm

Μα ακόμα δε σας έχουν γράψει στο dias. 5 άτομα έχει όλα κι όλα. 3ος όροφος Δεριγνυ η πιο αριστερή πόρτα έχει το γραφείο που είναι υπεύθυνο. Πηγαίντε και ρωτήστε.
Μα τι θα γίνει τέλος πάντων, όλο δεύτερη γράφω??
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Kostas1601 » Tue Oct 06, 2009 10:18 pm

nikolas17 wrote:
3ος όροφος Δεριγνύ :-)
Πηρες το certificate εσυ?..Εγ'ω πήγα κ ήταν κλειστό...(Το CSLab I δεν ειναι?) :smt017
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Tue Oct 06, 2009 10:20 pm

Ναι το πήρα. Νομίζω σ'αυτό με το '3' (απ' έξω)πήγα. Αυτό μόλις μπεις στο γυάλινο 'πράγμα' δεξιά-δεξιά...

Edit : Στο CslabII πήγα, 3ος όροφος απ' ότι κατάλαβα!
Image
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Tue Oct 06, 2009 10:24 pm

Το cslab 2 ειναι νομίζω. Απέναντι απ'τη σκάλα ακριβώς. Αλλά ήταν κλειστό.
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Tue Oct 06, 2009 10:26 pm

Τι ώρα πήγες?
Image
8odwris
byte level
byte level

Post by 8odwris » Tue Oct 06, 2009 10:26 pm

όχι ανοικτό ήταν πήγα και εγώ εκεί που λέει ο νικολας αλλά δεν είχα usb... :lol:
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Tue Oct 06, 2009 10:27 pm

Ενεργοποίησες τουλάχιστον τον λογαριασμό και άλλαξες τον κωδικό? :-)
Image
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”