Για οποιον γουσταρει τα οπλα ειναι πολυ καλη φαση!

Αντε, καιρος να επιτραπει και η οπλοκατοχη και η χρηση για αυτοαμυνα και στην ελλαδα!

http://www.imfdb.org/index.php/Main_Page
και να μην είχαν ανακαλυφθεί κάποιο άλλο όπλο θα έκανε την δουλειά ή έστω κ κάποιο καθημερινό αντικείμενο..emperormario wrote:Αγαπημένα όπλα : M1 Garand (Β Παγκόσμιος-->Αμερικάνοι)
Τοmmy Gun (Ποτοαπαγόρευση--> Μαφίοζοι :smt070 )
Βεβαίως, καλύτερα να μην είχαν ανακαλυφθεί ποτέ
dexter wrote:και να μην είχαν ανακαλυφθεί κάποιο άλλο όπλο θα έκανε την δουλειά ή έστω κ κάποιο καθημερινό αντικείμενο..emperormario wrote:Αγαπημένα όπλα : M1 Garand (Β Παγκόσμιος-->Αμερικάνοι)
Τοmmy Gun (Ποτοαπαγόρευση--> Μαφίοζοι :smt070 )
Βεβαίως, καλύτερα να μην είχαν ανακαλυφθεί ποτέ
αγαπημένα όπλα μολότωφ γιατί φτιάχνεται εύκολα και μαχαίρια γιατί ποτέ δεν μένουν από σφαίρες ούτε αστοχούν(wanted)
Πολλά. Ξεκινα απο εδω: http://www.huntingriflesreviews.com/vie ... p?f=43&t=4rose wrote:Κανα τουφέκι να φάω αρκουδα στα κάρβουνα ξέρεις?
ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά όσο αφορά την νομοθεσία οπλοκατοχής στην Ελλάδα..jimm wrote:Φοβερο site, περγραφει αναλυτικα τα οπλα που εχουν χρησιμοποιηθει σε ταινιες, videogames κλπ
Για οποιον γουσταρει τα οπλα ειναι πολυ καλη φαση!![]()
Αντε, καιρος να επιτραπει και η οπλοκατοχη και η χρηση για αυτοαμυνα και στην ελλαδα!![]()
http://www.imfdb.org/index.php/Main_Page
ahahahahahaStoupeace wrote:Το παλικάρι τρώγεται για flame. Αν δεν τσιμπήσετε και με αυτό θα αρχίσει να μιλάει για τρανσέξουαλ ποντίκια.
Ειναι 2 θέματα που μιλάνε για όπλα (καμία θέση σε ακαδημαϊκό φόρουμ, imho), και το ένα αναφέρει και την άδεια οπλοκατοχής στην Ελλάδα ως "δικαίωμα για αυτοάμυνα". Επίσης, ναι ειμαι προκατειλλημένος με τον συγκεκριμένο χρήστη, sorry κιόλας.Loner wrote:@Stoupeace Δεν είναι σωστό να σκέφτεσαι έτσι απ'ευθείας επειδή δεν σε ενδιαφέρει ένα νέο θέμα που ξεκίνησε κάποιος...
Φυσικα και μιλαω σοβαρα!thefreak wrote: ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά όσο αφορά την νομοθεσία οπλοκατοχής στην Ελλάδα..
καλά είναι να κάθεσαι πίσω απο μία οθόνη και να τα λές όλα αυτα.. στην πραγματικότητα όμως πιστεύεις πως έχεις ta balls να δολοφονήσεις κάποιο που μπήκε να σε ληστέψει.. ως εκ τούτου καλύτερα να σε ληστέψει παρά να σε δολοφονήσει, έχω ζήσει και εγώ Αμερική και ξέρω πως είναι και προτιμώ την ελληνική νομοθεσία σε αυτό το θέμα.jimm wrote:Φυσικα και μιλαω σοβαρα!thefreak wrote: ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά όσο αφορά την νομοθεσία οπλοκατοχής στην Ελλάδα..
Εδω περα εχω το shotgun στο σπιτι, για τυχον μεταμεσονυκτιους "επισκεπτες", κανονικα και με το νομο.
Κι οποιος θελησει να με "επισκεφτει" στις 3 το πρωι απο το παραθυρο, εχω το συνταγματικο δικαιωμα να το χρησιμοποιησω για να αμυνθω και να του δωσω να καταλαβει οτι σε λαθος σπιτι μπηκε.![]()
Η νομοθεσια με καλυπτει πληρως στο δικαιωμα μου να αμυνθω και προστατεψω τον εαυτο μου, την οικογενεια μου και το property μου.
Στην ελλαδα αντιθετα, εχω το "δικαιωμα" να κατσω σαν κοτοπουλακι να με ληστεψει και να κλαιγομαι την αλλη μερα στην αστυνομια.![]()
(Αυτη η κουβεντα ομως ανηκει στο αλλο topic, οχι σε αυτο)
εγω παλι οχι, τι να κανουμε.thefreak wrote: έχω ζήσει και εγώ Αμερική και ξέρω πως είναι και προτιμώ την ελληνική νομοθεσία σε αυτό το θέμα.
Καταρχας, πιο πιθανο ειναι πως δε χρειαστει να τον σκοτωσεις, τα περισσοτερα κλεφτρονια θα τραπουν σε φυγη με το που θα ακουσουν το "γεμισμα" της κοντόκανης, και αν οχι, μετα απο μια σφαιρα στον αερα ή στα ποδια, τοτε σιγουρα.thefreak wrote:στην πραγματικότητα όμως πιστεύεις πως έχεις ta balls να δολοφονήσεις κάποιο που μπήκε να σε ληστέψει.
jimm wrote:Φυσικα και μιλαω σοβαρα!thefreak wrote: ελπίζω να μην μιλάς σοβαρά όσο αφορά την νομοθεσία οπλοκατοχής στην Ελλάδα..
Εδω περα εχω το shotgun στο σπιτι, για τυχον μεταμεσονυκτιους "επισκεπτες", κανονικα και με το νομο.
Κι οποιος θελησει να με "επισκεφτει" στις 3 το πρωι απο το παραθυρο, εχω το συνταγματικο δικαιωμα να το χρησιμοποιησω για να αμυνθω και να του δωσω να καταλαβει οτι σε λαθος σπιτι μπηκε.![]()
Η νομοθεσια με καλυπτει πληρως στο δικαιωμα μου να αμυνθω και προστατεψω τον εαυτο μου, την οικογενεια μου και το property μου.
Στην ελλαδα αντιθετα, εχω το "δικαιωμα" να κατσω σαν κοτοπουλακι να με ληστεψει και να κλαιγομαι την αλλη μερα στην αστυνομια.![]()
(Αυτη η κουβεντα ομως ανηκει στο αλλο topic, οχι σε αυτο)
thefreak wrote: έχω ζήσει και εγώ Αμερική και ξέρω πως είναι και προτιμώ την ελληνική νομοθεσία σε αυτό το θέμα.
Και ο Καναδάς είχε για χρονια την μεγαλύτερη αναλογια οπλων ανά πολίτη.jimm wrote:εγω παλι οχι, τι να κανουμε.
Μα δε μιλαω για ελλαδα!zweistein wrote: Όχι φιλε μου ψαξτο καλύτερα.
Στην Ελλάδα δεν έχεις κανένα νόμιμο δικαίωμα να το κανεις.
ganther, εχω αγορασει το καινουριο 8κύλινδρο Challenger!Ganther wrote: btw, ειμαι τοσο μαζι σου για τα muscle cars που δεν φανταζεσαι... Κατα ενα περιεργο τροπο, εδω στη Σουηδια εχουν αρκετα τετοια παλια αμερικανικακαι καθε φορα που βλεπω ενα φτιαχνομαι!
![]()
![]()
ΥΟ!