I claim my rights on the idea!!!
Venus Meeting #10
-
The Punisher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Venus Meeting #10
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Oh but of course. Ξεχασα να το αναφερω.The Punisher wrote: I claim my rights on the idea!!!

- ismael blanco
- Kilobyte level

- Academic status: N>4
Μα είχε έρθει ο ultimate δν είχε ερθει???P.S.: Έχω να καταγγείλω ότι κέρδισα τον τίτλο του unlucky user γιατι δεν είχε έρθει ο πραγματικός κατσικοπόδαρος του forum. Παρακαλώ να ληφθεί υπ'όψην, γιατί αν με καταραστεί δεν ξέρω τι θα μου συμβεί![]()
Live your dreams...
- miv
- Kilobyte level

- Academic status: 2nd year
Ε κάτσε πολύ βιάζεσαι εσύ, ακόμα δε χωνέψαμε τις κρέπες του μάστορα στο Tidbit... 
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
- XaviannNJ
- Gbyte level

Που να καταφέρεις να τις χωνέψεις καλε??miv wrote:Ε κάτσε πολύ βιάζεσαι εσύ, ακόμα δε χωνέψαμε τις κρέπες του μάστορα στο Tidbit...
- XaviannNJ
- Gbyte level