Ανάγκη για αίμα
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Ανάγκη για αίμα
Ο αδερφός μιας φίλης μου ήταν σε τροχαίο στην εθνική χθες και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα, το όνομα είναι Δάμι Ρεϊνάλντο, νοσηλεύεται στην κεντρική κλινική Αθηνών και η αιμοδοσία θα γίνει αύριο στο Λαϊκό Νοσοκομείο (δίπλα στο παίδων), από το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Ανάγκη για αίμα
Ομάδα αίματος?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις δεν παίζει ρόλο η ομάδα αίματος..Απλά πας, δίνεις αίμα στο όνομα του ατόμου, και σε αυτόν μεταγγίζεται συμβατό αίμα απο το στοκ του νοσοκομείου..Με άλλα λόγια, το αίμα σου πηγαίνει σε κάποιον άλλο. Απλά, δηλώνοντας το όνομα του γνωστού σου, του δίνεις τη δυνατότητα να πάρει άμμεσα αίμα.
Επειδή δεν είμαι και πολύ σίγουρος γιαυτό που λέω, καλύτερα να απαντήσει και κάποιος που ξέρει σίγουρα (γιατί το θέμα είναι σοβαρό)
Επειδή δεν είμαι και πολύ σίγουρος γιαυτό που λέω, καλύτερα να απαντήσει και κάποιος που ξέρει σίγουρα (γιατί το θέμα είναι σοβαρό)
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
ναι έτσι είναι 100%.emperormario wrote:Νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις δεν παίζει ρόλο η ομάδα αίματος..Απλά πας, δίνεις αίμα στο όνομα του ατόμου, και σε αυτόν μεταγγίζεται συμβατό αίμα απο το στοκ του νοσοκομείου..Με άλλα λόγια, το αίμα σου πηγαίνει σε κάποιον άλλο. Απλά, δηλώνοντας το όνομα του γνωστού σου, του δίνεις τη δυνατότητα να πάρει άμμεσα αίμα.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man