troktiko wrote:Βαρέθηκα την νεοελληνο-μιζέρια. Η Eurovision είναι το πανηγυράκι που είναι. Κάθε χρόνο η ίδια γκρίνια:λεφτά στην ΕΡΤ, λεφτά στη ΔΕΗ, λεφτά στο Sakis, στο Sarbel κ στον κάθε κουλό που πάει.Βέβαια όταν κέρδισε η Παπαρίζου η περηφάνεια κ η Ελληνοφρένεια μας χτύπησε κόκκινο.
2 σχόλια:
α) τα λεφτά δεν με ενδιαφέρουν και τόσο, αφού προτιμάω να τα πάρει η ΔΕΗ, ο Sakis, o Makis και το Kako Sunapantima, παρά να πάνε σε Εφραίμ, Siemens κλπ. Αν μη τι άλλο, εκεί φορολογούνται(λέμε τώρα)
β) δεν αισθάνθηκα καμία απολύτως υπερηφάνεια επειδή η Παπαρίζου κέρδισε.
Am I evil? I guess I am(που λένε και οι Motorhead)
Από κει και πέρα, αν το πρωί πίνοντας καφέ(που είναι και η μόνη ώρα που βλεπω TV αν δεν έχει ποδόσφαιρο ή μπάσκετ) μπορέσει κάποιος να μου βρει κάποια εναλλακτική και όχι να βλέπω τον Sakis σε όλα τα κανάλια, τότε δεν με νοιάζει και καθόλου.
Απλά live and let live και στους υπόλοιπους
the_night_watchman wrote:για να μην παρεξηγηθω, οταν λεω πολιτικη μιλαω κυριως για αυτα που βλέπω μέσα στη σχολη να γινονται (βλεπε εκλογες κ 3 μερες καταμετρησης ψηφων,κλπ) γιατι για την ευρυτερη εννοια της πολιτικης δεν ξερω να σου πω αφου δεν εχω ασχοληθει κ ουτε προκειται.
Σε σχέση με αυτά που έγιναν στην καταμέτρηση(και) φέτος (χθες το πρωί άναψαν μέχρι και φωτοβολίδα μέσα στο Α!!!), νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ, μα πολύ προτιμότερη Eurovision.
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N