Καλωσήρθατε παιδιά και καλή αρχή!
sandra wrote:ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Δευτέρα 27/09/2010 και ώρα 12:00 - Αμφιθέατρο Δεριγνύ
Ψάχνεις να βρεις κάτι να αγαπήσεις..? Έλα να γνωριστουμε.. I am ready for you... the question is: Are YOU ready for me..?meli wrote:HI!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ 3η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ! ΜΠΟΡΩ Ν ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ Π ΑΓΑΠΑΩ () ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ Θ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΝ ΣΧΟΛΗ Π Θ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Ν ΤΝ ΑΓΑΠΗΣΩ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΥΠΑΡΧΕΙ???
![]()
![]()
ΠΕΙΤΕ Μ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!![]()
Α! ΣΤ site ΤΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ....ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΠΤ ΕΣΕΙΣ????
Υπάρχουν πράγματα που σε κάνουν να αγαπήσεις την σχολή εννοείται.Το φαγητό στο εστιατόριο , τα συγγράμματα του κάβουρα , οι απεριόριστες outdoor δραστηριότητες και το ευρύχωρο κτίριο με τα πολλά εργαστήρια και την ευρύχωρη βιβλιοθήκη.Επίσης αφθονούν τα τρελά θερμά αγόρια ( προσκοπος είναι ένας :smt051 αλλά ίσως δεν θέλεις να γνωρίσεις την απόλυτα χοτ περσόνα του φόρουμ).proskopos wrote:Ψάχνεις να βρεις κάτι να αγαπήσεις..? Έλα να γνωριστουμε.. I am ready for you... the question is: Are YOU ready for me..?meli wrote:HI!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ 3η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ! ΜΠΟΡΩ Ν ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ Π ΑΓΑΠΑΩ () ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ Θ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΝ ΣΧΟΛΗ Π Θ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Ν ΤΝ ΑΓΑΠΗΣΩ!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΥΠΑΡΧΕΙ???
![]()
![]()
ΠΕΙΤΕ Μ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!![]()
Α! ΣΤ site ΤΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ....ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΠΤ ΕΣΕΙΣ????![]()
Ναι.. Και εμένα μου άρεσε..!!!!!!!ja_the_invincible wrote:Υπάρχουν πράγματα που σε κάνουν να αγαπήσεις την σχολή εννοείται.Το φαγητό στο εστιατόριο , τα συγγράμματα του κάβουρα , οι απεριόριστες outdoor δραστηριότητες και το ευρύχωρο κτίριο με τα πολλά εργαστήρια και την ευρύχωρη βιβλιοθήκη.Επίσης αφθονούν τα τρελά θερμά αγόρια ( προσκοπος είναι ένας :smt051 αλλά ίσως δεν θέλεις να γνωρίσεις την απόλυτα χοτ περσόνα του φόρουμ).
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
περίμενα απάντηση του τύπου " ο πρόσκοπος δεν είναι θερμό αγόρι-είναι θερμός άνδρας " αλλά απογοητεύτηκα.proskopos wrote: Ναι.. Και εμένα μου άρεσε..!!!!!!!
Επίσης, σημαντικό:meli wrote:ΠΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ PROSKOPOS!Μ ΤΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΝ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ Θ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η XaviannNJ.
ΕΓΩ Ν ΒΡΙΣΩ? ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Μ ΕΧΕΙΣ????![]()
![]()
![]()
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ Μ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ ΤΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ! Κ ΑΥΤΗ ΔΝ ΤΝ ΕΠΙΑΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ Θ Μ ΧΑΝΑΤΕ Θ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....
ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!!![]()
![]()
![]()
ΔΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΟΕ Π ΕΧΕΙ Ν ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ Τ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ( ΤΟΣΑ ΚΑΥΤΑ ΑΓΟΡΙΑ Ν ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ? )![]()
![]()
meli wrote:ΠΛ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ PROSKOPOS!Μ ΤΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΝ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗ Θ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η XaviannNJ.
ΕΓΩ Ν ΒΡΙΣΩ? ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Μ ΕΧΕΙΣ????![]()
![]()
![]()
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ Μ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ ΤΣ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ! Κ ΑΥΤΗ ΔΝ ΤΝ ΕΠΙΑΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ Θ Μ ΧΑΝΑΤΕ Θ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΘΗΗΗΗΗΗΗ.....
ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!!![]()
![]()
![]()
ΔΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΣΟΕ Π ΕΧΕΙ Ν ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΛ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ Τ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ( ΤΟΣΑ ΚΑΥΤΑ ΑΓΟΡΙΑ Ν ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ? )![]()
![]()