Venus Feedback
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
Re: Venus Feedback
εεεεεεμ... αυτή τη στιγμή κάτι μάλλον έχει σκαλώσει, γιατί κάνω logout και αν και τοπικά είμαι εκτός (δεν είμαι συνδεδεμένος) ο χρήστης S.a.kiss.007 είναι ακόμα μέσα 

- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η τελευταία δραστηριότητα καταγράφεται στα 10 λεπτά πριν. Κανονικά έπρεπε με το logout να σε αφαιρεί αμέσως - αλλά νομίζω ποτέ δεν γινόταν αυτό... edit λάθος σε μένα δεν γίνεται αυτό... μήπως κάνεις login από δύο browsers ξέρω γώ?? ή έτυχε να αλλάξει η IP...μπορεί να λέω και βλακείες 

- S.a.kiss.007
- Mbyte level
τσου! ένας browser και static IP 
edit: έφτιαξε οκ. απλά φοβήθηκα μην έχει μπει κι άλλος από το λογαριασμό μου

edit: έφτιαξε οκ. απλά φοβήθηκα μην έχει μπει κι άλλος από το λογαριασμό μου
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Zifnab
Απο άλλη IP δεν το έχω δοκιμάσει... θέλεις να μου δώσεις τον κωδικό σου
?

Eμένα πάντως όταν δεν κάνω logout και αλλάξει η IP με θεωρεί offline (μετά το πέρας των 10 λεπτών) και πρέπει να ξανακάνω login .

Eμένα πάντως όταν δεν κάνω logout και αλλάξει η IP με θεωρεί offline (μετά το πέρας των 10 λεπτών) και πρέπει να ξανακάνω login .
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Tσεκαρέ το απο άλλο browser και πες μαςS.a.kiss.007 wrote: αλήθεια ποια είναι η συμπεριφορά του venus όταν πας να μπεις με ένα username που είναι ήδη online?

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- gasparosoft
- Gbyte level
Μπαίνεις κανονικάS.a.kiss.007 wrote:αλήθεια ποια είναι η συμπεριφορά του venus όταν πας να μπεις με ένα username που είναι ήδη online?
- Scorpion311
- Kilobyte level
για το rss γινεται να μπουν μερικα θεματα και οχι ολα? πχ περασμενα μαθηματα..
-
- Academic status: Alumnus/a
ναι, γενικά είναι παραμετροποιήσιμο. απλά να μας δώσετε λίγο χρόνο γιατί κάνουμε κάτι αλλαγές τώρα, και θα το ενσωματώσουμε σαν feature
- Scorpion311
- Kilobyte level
καπου πηρε το ματι μου οτι μπορω να διαλεξω απο ενα τοπικ να εχω rss,αλλα δεν το ξανα βρσικω
καποια βοηθεια?

- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Μπήκε quick reply! επιτέλους

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
-
ναι προς το παρόν υπάρχει μόνο στα μαθήματα. Νομίζετε ότι αξίζει να μπει και στα υπόλοιπα;
===============
@Scorpion
πήγαινε στο topic που θες να έχεις το feed, και στο url bar αντικατάστησε το index.php με feed.php
===============
@Scorpion
πήγαινε στο topic που θες να έχεις το feed, και στο url bar αντικατάστησε το index.php με feed.php
Πως σασ φαίνεται η ιδέα να βαθμολογούμε κομβικές κινήσεις στο τμήμα με like dislike, ή με ένα enumeration του στυλ Εξαιρετικό-Πολύ Καλό-Καλό κλπ??
Για παράδειγμα, μια κίνηση σαν την ενιαία ηλεκτρονική γραμματεία είναι αρκετά κομβική ώστε να δώσουμε ένα feedback, έστω και αν δεν μας ζητηθεί. Ή π.χ. το ότι ο κάποιος καθηγητής κάνει ο ίδιος κάποαι φροντηστήρια αντί να τα δίνει σε βοηθούς.
Για παράδειγμα, μια κίνηση σαν την ενιαία ηλεκτρονική γραμματεία είναι αρκετά κομβική ώστε να δώσουμε ένα feedback, έστω και αν δεν μας ζητηθεί. Ή π.χ. το ότι ο κάποιος καθηγητής κάνει ο ίδιος κάποαι φροντηστήρια αντί να τα δίνει σε βοηθούς.

και ποιος θα ενδιαφερθει ομως για τα αποτελεσματα της "ερευνας" ?
ειναι τοσο μικρο το κοινο στο venus που δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για να δειξει κατι σχετικα με την αποψη των φοιτητων της σχολης για ενα θεμα
ειναι τοσο μικρο το κοινο στο venus που δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για να δειξει κατι σχετικα με την αποψη των φοιτητων της σχολης για ενα θεμα
Ακόμα και μια μικρή φωνή έχει σημασία. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να ενδιαφερθεί. Καταρχάς θα ενδιαφέρει όλους εδώ η άποψη των συνφοιτητών.chriskin wrote:και ποιος θα ενδιαφερθει ομως για τα αποτελεσματα της "ερευνας" ?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Καλο ειναι να υπαρχει(εμενα μ'αρεσει) αλλα ζουμε και χωρις αυτο.Γιατι το σκεφτεστε τοσο?The Punisher wrote:ναι προς το παρόν υπάρχει μόνο στα μαθήματα. Νομίζετε ότι αξίζει να μπει και στα υπόλοιπα;
===============
@Scorpion
Παίζει να βάλουμε κανα plugin για mobile έκδοση του φόρουμ ; το tapatalk λέει ότι είναι τσάμπα η ενεργοποίηση του και φαίνεται αρκετά καλό. Έχει για Android και iPhone νομίζω

- Zifnab
Είναι πολύ χάλια τώρα η εμφάνιση για να βγαίνει σε iphone
. Όταν και αν γίνει κάτι συνολικό θα το έχουμε υπόψιν 

- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Χμμ....λοιπόν, στην πλευρική στήλη που εμφανίζει τις τελευταίες δημοσιεύσεις, κλικάροντας ένα θέμα κι άλλο ένα, τελικά θα εμφανιστεί μόνο το δεύτερο που θα έχει φορτώσει στο ίδιο tab που πριν ήταν το πρώτο, ενώ θα έπρεπε να έχει ανοίξει δεύτερο tab και να τα χεις και τα δύο. Επίσης αρκετές φορές κλικάρω θέμα στην ίδια στήλη, ζητάει login, μετά με βγάζει στην αρχική του φόρουμ, όχι στο θέμα που είχα κλικάρει. Σε Chrome όλα αυτά.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
-
Ομολογώ ότι σε έχασα. Ποια πλευρική στήλη; έχεις κάνει login; Πάρτο άλλη μια, πιο αργά 

Zifnab wrote:Είναι πολύ χάλια τώρα η εμφάνιση για να βγαίνει σε iphone. Όταν και αν γίνει κάτι συνολικό θα το έχουμε υπόψιν
Δεν είμαι σιγουρος ότι κατάλαβα αλλά οκ

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Υπαρχουν πουθενα στατιστικα οπως στο vBulletin?Θελω να δω ποσα αβαταρ εχω αλλαξει. 

-
χαχαχα, όχι αυτό δεν το έχω ούτε εγώ!