Λες να ήταν το 7-9 το πρωί; Έτοιμο για όλα σε βλέπω!siopi wrote:Ερώτηση.Όταν λέει 7-9 εννοεί το πρωί?
Και 9-11 πρωί?
Σόρρυ guys.Το πρόγραμμα το βρήκα στην ΠΑΣΠ.Που μπορώ να το βρω στο σαιτ της σχολής?

Λες να ήταν το 7-9 το πρωί; Έτοιμο για όλα σε βλέπω!siopi wrote:Ερώτηση.Όταν λέει 7-9 εννοεί το πρωί?
Και 9-11 πρωί?
Σόρρυ guys.Το πρόγραμμα το βρήκα στην ΠΑΣΠ.Που μπορώ να το βρω στο σαιτ της σχολής?
Stoupeace wrote:Καλωσήρθες siopi! Εledebryn σ'εχω καλωσορίσει παλιότερα![]()
Πωπω πολυ χαιρομαι, τωρα που θα αρχισουν τα μαθήματα, θα εχετε εμπειρίες να μας λέτε. Ειμαι περιεργος να δω τι εικονα βγαζει το πανεπιστημιο πλεον
μια ακόμα χειρότερη.Η περιέργεια είναι για το πόσοchriskin wrote:Stoupeace wrote:Καλωσήρθες siopi! Εledebryn σ'εχω καλωσορίσει παλιότερα![]()
Πωπω πολυ χαιρομαι, τωρα που θα αρχισουν τα μαθήματα, θα εχετε εμπειρίες να μας λέτε. Ειμαι περιεργος να δω τι εικονα βγαζει το πανεπιστημιο πλεον
περιμενεις κατι διαφορετικο απο την εικονα που εβγαζε περσι η προπερσι;
Username και password σου χρειάζονται για να συνδεθείς στο e-class! Το username από μόνο του σε βοηθάει να συνδεθεις στους υπολογιστές του εργαστηρίου.Επίσης το e-mail θα σου χρειαστεί για να επικοινωνείς με τους εντός σχολής(καθηγητές πχ) αλλά και για να λαμβάνεις ενημερώσεις για τα μαθήματα σου και μερικές φορές έρχονται ειδοποιήσεις για ημερίδες που διοργανώνονται στη σχολή.Για την e-grammateia δεν θυμάμαι τι παίζει.Eldebryn wrote:Δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται να ρωτήσω εδώ αλλα έχω δει άλλα topics και είμαι λιγο μπερδεμένος με το τι παίζει. Μια που στο συγκεκριμένο είμαστε αρκετά active ρωτάω λοιπόν:
Όταν γραφτήκαμε μας έδωσαν έναν φάκελο με το ατομικό δελτιο λογαριασμου για το κεντρο υπολογιστών που εχει
email τυπου ***@dias.aueb.gr
username τυπου p31******
και ενα randomized password.
Αυτά που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω? Με e-grammateia, e-class κτλ τι παίζει? Εν τέλει τι πρέπει να κάνω μέχρι την δευτέρα που έχω το πρώτο μάθημα?
http://195.251.248.2/cgi-bin/webmail.cgi -> username p31***** και password για να βλέπεις ανακοινώσεις κλπ.Eldebryn wrote:Δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται να ρωτήσω εδώ αλλα έχω δει άλλα topics και είμαι λιγο μπερδεμένος με το τι παίζει. Μια που στο συγκεκριμένο είμαστε αρκετά active ρωτάω λοιπόν:
Όταν γραφτήκαμε μας έδωσαν έναν φάκελο με το ατομικό δελτιο λογαριασμου για το κεντρο υπολογιστών που εχει
email τυπου ***@dias.aueb.gr
username τυπου p31******
και ενα randomized password.
Αυτά που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω? Με e-grammateia, e-class κτλ τι παίζει? Εν τέλει τι πρέπει να κάνω μέχρι την δευτέρα που έχω το πρώτο μάθημα?
Eldebryn wrote:Χμμ... μήπως είναι πολύ νωρίς και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις λειτουργίες ακόμα, όπως είπε ο XaviannNJ ? Γιατί τα προσπάθησα και τα έχω ξαναπροσπαθήσει και χτές όλα αυτά αλλα δεν γίνεται τίποτα, σε όλα παίρνω μήνυμα σφάλματος, αποτυχία εγγραφής, λάθος PW στο webmail και τέτοια.
Eγω στο Venus εμαθα να τα ξεχωριζω.Eldebryn wrote:EDIT: Με συγχωρείς πολύ XaviannNJ, καμιά φορά δεν προσέχω το gender symbol.
fwteinh wrote:Λοιπόν παιδιά γράφτηκα κι εγώ και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το κτίριο τις σχολής γιατί δεν το είχα ξαναδεί.Αυτό που δεν περίμενα πάντως ήταν να με περιμένουν έξω απο το λεωφορείο!
Το σκηνικό με τα αυγά εγώ δεν το πρόσεξα καν δυστυχώς ή ευτυχώς!Η σχολή ,πάντως, μου φάνηκε αρκετά οργανωμένη και οι άνθρωποι μέσα στην αίθουσα που μας εξυπηρέτησαν ήταν πολύ ευγενικοί όλοι. (Μία πολύ καλή κυρία με βοήθησε να βρω κιόλας τις φωτογραφίες μου που της είχα χάσει μέσα στο αμφιθέατρο.
)
Παιδιά που έχουν γραφτεί σε άλλες σχολές έχουν πάρει και ένα βιβλιαράκι που σημειώνουν τα μαθήματα που θα δώσουν.Εμείς έχουμε τέτοιο και δεν μας το έδωσαν ακόμα ή εγώ δεν το πήρα;
Ευχαριστώ και τα παιδιά απο προηγούμενα ποστ που μου με βοήθησαν σχετικά με την Θετική Κατεύθυνση και συγνώμη που δεν πήραν ποτέ απάντηση απλά τώρα τα είδα!!
Θα μπορούσε να είναι καλύτερα...fwteinh wrote:Η σχολή ,πάντως, μου φάνηκε αρκετά οργανωμένη...
Κανονικά μοιράζουν οδηγό σπουδών, σε εσάς δεν μοίρασαν καθόλου? Μπορεί επειδή άλλαξε φέτος η κατανομή των μαθημάτων στα εξάμηνα να μην τους είχαν ακόμη...fwteinh wrote: Παιδιά που έχουν γραφτεί σε άλλες σχολές έχουν πάρει και ένα βιβλιαράκι που σημειώνουν τα μαθήματα που θα δώσουν.Εμείς έχουμε τέτοιο και δεν μας το έδωσαν ακόμα ή εγώ δεν το πήρα;
Σίγουρα μπήκες στο κτήριο της ασοεε;fwteinh wrote:Λοιπόν παιδιά γράφτηκα κι εγώ και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το κτίριο τις σχολής γιατί δεν το είχα ξαναδεί.
Αυτό που δεν περίμενα πάντως ήταν να με περιμένουν έξω απο το λεωφορείο!
Δε παίζει! Σε λάθος σχολή μπήκες!Η σχολή ,πάντως, μου φάνηκε αρκετά οργανωμένη
Νομίζω οι δηλώσεις των πρωτοετών γίνονται αυτόματα... Τουλάχιστον παλιά έτσι γινόταν! Διορθώστε με αν κάνω λάθος!Παιδιά που έχουν γραφτεί σε άλλες σχολές έχουν πάρει και ένα βιβλιαράκι που σημειώνουν τα μαθήματα που θα δώσουν.Εμείς έχουμε τέτοιο και δεν μας το έδωσαν ακόμα ή εγώ δεν το πήρα;
Ίσα που πρόλαβα να πατήσω το πόδι μου στο πεζοδρόμειο.XaviannNJ wrote: Πρόλαβες τουλάχιστον να κατέβεις από το λεωφορείο ή μπα?(το έχω πάθει αυτό σε άλλη σχολή!
)
Πώς σου φάνηκε το κτίριο της σχολής???(όσο πρόλαβες να δεις βέβαια
)
Ααα ευτυχώς γιατί ανυσήχησα! ΕυχαριστώXaviannNJ wrote:Αυτό που λες με το βιβλιαράκι δεν ισχύει στην ασοεε!