Silent Tower
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Τραγικοί με νάυλον στα χέρια
...Σπατουλίτσα ξέρετε τι είναι ; Να σας φέρω δυο τρείς να έχετε;

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Μετέφερε τα και θα του τα πώ εκεί
...
ΥΓ: Ετοιμάσου. εσύ,το δάχτυλο σου και δεν ξέρω και τι άλλο να ξύσετε πάτο...

ΥΓ: Ετοιμάσου. εσύ,το δάχτυλο σου και δεν ξέρω και τι άλλο να ξύσετε πάτο...

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Να βγάλεις τι;;;Το ανεμιστήρα της CPU;;;;;ailouros wrote:Θα κάνω μια χαζή ερώτηση:
Η πλειοψηφία του θορύβου από ποιον ανεμιστήρα παράγεται;Του τροφοδοτικού η της CPU(εγώ πρέπει να έχω δύο ανεμιστήρες ο ένας του τροφοδοτικού και ο άλλος που είναι "κολλημένος" στην motherboard γιατί δεν μπόρεσα να τον βγάλω)

Να τα "λιώσεις" όλα θες;;

Όσον αφορά το ποιο παράγει περισσότερο θόρυβο,εξαρτάται από το πόσο ισχυρό είναι το τροφοδοτικό και πόσο ισχυρή η CPU(ενός Celeron στα 700 το ανεμιστηράκι είναι ένα "τίποτα" μπροστά στον ανεμιστήρα ενός 2,66 πχ...)
Υ.Γ. Κολλημένος δε θα είναι,θα θέλουν κολπάκι τα κλιπς του...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Δεν θα το συνιστούσα εάν το mobo είναι παλιό και δεν υποστηρίζει VVR(variable voltage regulation - ή κάπως έτσι λέγεται δεν θυμάμαι τέλος πάντον).Einherjar wrote:μπορείς πάντα με το δάκτυλό σου να σταματάς στιγμιαία οποιδήποτε ανεμιστηράκι και να βλέπεις αν σταματά ο θόρυβος.
Σχετικά με τον θόρυβο εάν είναι ένα μικρό τσίριγμα η τουλάχιστον προς τα εκεί τείνει τότε πάς για αντικατάσταση είναι στα τελαυταία του το fun. To cooler(ψύκτρα) δεν έχει σχέση με θορύβους κλπ.
- ailouros
- Gbyte level
Σωστή η λύση Einherjar αλλά φοβάμαι μην μου φάει το δάχτυλο!Τώρα για τον θόρυβο αυτός είναι φυσιολογικός αλλά τον βρίσκω δυνατό, δεν κάνει τσίριγμα κλπ απλά τον ακούω τον υπολογιστή κάθε φορά που είναι ανοιχτός ενώ παλιά που είχα άλλον υπολογιστή κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.
Αν αντικαταστάσω την ψύκτρα της cpu με αυτό το ματζαφλάρι το 4*4 το silent tower ,θα είναι καλή κίνηση;
Αν αντικαταστάσω την ψύκτρα της cpu με αυτό το ματζαφλάρι το 4*4 το silent tower ,θα είναι καλή κίνηση;
- Einherjar
- Venus Project Founder
δεν το βάζεις πάνω στα πτερύγια αλλά στο κέντρο.
όσο για τον θόρυβο, η παλιά μου ψύχτρα (cpu) μια volcano αν θυμάμαι καλά, της Thermaltake, μου έπαιρνε τα αφτιά καθώς έπαιζε συνεχώς στα 4000rpm και με τις ζέστες πήγαινε και στα 5000.
Με τη silent tower, παίζω στις 1900-2000 και έχω αρκετή ησυχία και χαμηλότερα επίπεδα θερμοκρασίας.
εσύ έχεις τη μαμίσια της intel είπες ε? αν θυμάμαι καλά είχε ένα ψιλοτσίριγμα.
όσο για τον θόρυβο, η παλιά μου ψύχτρα (cpu) μια volcano αν θυμάμαι καλά, της Thermaltake, μου έπαιρνε τα αφτιά καθώς έπαιζε συνεχώς στα 4000rpm και με τις ζέστες πήγαινε και στα 5000.
Με τη silent tower, παίζω στις 1900-2000 και έχω αρκετή ησυχία και χαμηλότερα επίπεδα θερμοκρασίας.
εσύ έχεις τη μαμίσια της intel είπες ε? αν θυμάμαι καλά είχε ένα ψιλοτσίριγμα.
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- ailouros
- Gbyte level
Ναι της ίντελ μαμίσια και κάνει σαν απορροφητήρας!Θα κάνω το τεστ με το δάχτυλο.
Πάντως πωλείται ακόμα στην ίδια τιμή με πέρυσι από μουλτιράμα η ψύκτρα σου Einherjar.Είσαι απόλυτα ευχαριστημένος;
Μόλις αφουγκράστηκα!Μιλάμε την περισσότερη ζημιά την κάνει το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών!Δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε πάντως θα το ξηλώσω μην ξηλώσω και την κάρτα (τώρα συνειδητοποιώ ότι καμιά φορά που ξεκίναγε και έκανε σαν τρακτέρ έφταιγε αυτό το ανεμιστηράκι).NVIDIA GEforce4 MX 440 with AGP8X είναι 64 mb.Καμιά καλύτερη στα 70-80 ευρώ έχετε υπόψη;
Πάντως πωλείται ακόμα στην ίδια τιμή με πέρυσι από μουλτιράμα η ψύκτρα σου Einherjar.Είσαι απόλυτα ευχαριστημένος;
Μόλις αφουγκράστηκα!Μιλάμε την περισσότερη ζημιά την κάνει το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών!Δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε πάντως θα το ξηλώσω μην ξηλώσω και την κάρτα (τώρα συνειδητοποιώ ότι καμιά φορά που ξεκίναγε και έκανε σαν τρακτέρ έφταιγε αυτό το ανεμιστηράκι).NVIDIA GEforce4 MX 440 with AGP8X είναι 64 mb.Καμιά καλύτερη στα 70-80 ευρώ έχετε υπόψη;