Για τη μεταναστευτική πολιτική συμφωνώ, δε νομίζω να διαφωνεί κανείς στο ότι δεν μπορει μια χώρα να αγκαλιάσει όλο τον κόσμο.
Ομως ο αστυνομικός δεν είναι "απλός" άνθρωπος, είναι το πιο άμεσο όργανο του κράτους, και ίσως να μπορείς να καταλάβεις την αντίδρασή του σαν άνθρωπο (μπουχτίζει, τσαντίζεται κλπ με την καθημερινή τριβή), αλλά αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να αποφεύγει. Τη στιγμή που έχει εξουσία πάνω σε άλλους ανθρώπους (και μάλιστα δικαίωμα χρήσης βίας), δε θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον εκπαιδευμένος να ΜΗΝ αντιδρά όπως θα αντιδρούσα εγώ κι εσύ σε αντίστοιχες περιπτώσεις?
Η πραγματικότητα λέει ότι όσο πιο καλά εξοπλισμένοι είναι, τόση περισσότερη βία ασκούν, και όχι απαραίτητα βρισκόμενοι κάτω απο ανάλογη απειλή.
Ελληνική φιλοξενία
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Ελληνική φιλοξενία
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- nachos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Ελληνική φιλοξενία
Σαφώς και συμφωνώ απόλυτα. Το σημείο που διαφωνώ είναι το που τραβάς τη διαχωριστική γραμμή. Όπως είπες κι εσύ νωρίτερα, για να το κατανοήσεις πρέπει να δεις κάποια πράγματα από κοντά.stoupeace wrote: δε θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον εκπαιδευμένος να ΜΗΝ αντιδρά όπως θα αντιδρούσα εγώ κι εσύ σε αντίστοιχες περιπτώσεις?
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself