Ανέκδοτα

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
johnnyextrem
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Re: Ανέκδοτα

Post by johnnyextrem » Wed May 11, 2011 6:25 pm

ala_mages wrote:Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι παντρεμένοι;
Το καταλαβαίνεις όταν στην παιδική χαρά μαλώνουν και οι δύο το ίδιο παιδί. Άρα είναι δικό τους, άρα είναι παντρεμένοι.
Λευτέρης 7 ετών.
:smt042 :smt043 :smt082
Image
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Thu May 12, 2011 3:38 am

Loner wrote:epic post :lol:
QFT :lol: :lol:
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by proskopos » Thu May 12, 2011 12:18 pm

Είναι καλύτερα να είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος;
Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην είναι παντρεμένα, για τα αγόρια όμως είναι απαραίτητο γιατί χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει να πλένονται και να ντύνονται.
Λίνα, 9 ετών
Φοβάμαι να προτίνω poll να δούμε αν ισχύει ... :) χαχαχα κορυφαίο ποστ...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
alexpsomi
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by alexpsomi » Fri May 13, 2011 10:41 am

ala_mages wrote:Λόγια σοφίας από μικρά παιδιά :lol:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[i]Πώς αποφασίζεις ποια θα παντρευτείς;[/i] Πρέπει να είναι κάποια που της αρέσει ότι και σ' εσένα. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αρέσει και σε εκείνη και να σου φέρνει πατατάκια και αναψυκτικά όταν βλέπεις έναν αγώνα. Γιάννης, 10 ετών. [i]Σε ποια ηλικία πρέπει να παντρεύεται κανείς;[/i] Στα 23, γιατί μέχρι τότε θα έχουν περάσει πολλά χρόνια και θα ξέρεις καλά το αγόρι που θα παντρευτείς. Σοφία, 9 ετών. [i]Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι παντρεμένοι;[/i] Το καταλαβαίνεις όταν στην παιδική χαρά μαλώνουν και οι δύο το ίδιο παιδί. Άρα είναι δικό τους, άρα είναι παντρεμένοι. Λευτέρης 7 ετών. [i]Τι κοινά έχουν ο μπαμπάς και η μαμά σου;[/i] Και οι δύο δεν θέλουν να μου κάνουν αδερφάκι γιατί μ' εμένα, μου λένε, είναι σαν έχουν 3 παιδιά. Νικόλας, 6 ετών. [i]Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού;[/i] Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν, βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα. Θανάσης, 10 ετών [i]Πότε επιτρέπεται να φιλήσεις κάποιον;[/i] Όταν είναι πολύ πλούσιος. Νεφέλη, 7 ετών Όταν γίνει 18 χρόνων, γιατί αλλιώς θα πας φυλακή. Μιχάλης, 7 ετών. Δεν ξέρω, αλλά αν φιλήσεις κάποια πρέπει να την παντρευτείς και να κάνετε παιδιά μετά. Πάνος, 6 ετών [i]Είναι καλύτερα να είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος;[/i] Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην είναι παντρεμένα, για τα αγόρια όμως είναι απαραίτητο γιατί χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει να πλένονται και να ντύνονται. Λίνα, 9 ετών [i]Πώς μπορεί ένας γάμος να πετύχει;[/i] Αν λες στη γυναίκα σου συνέχεια πόσο όμορφη είναι κι ας μοιάζει με τον Οβελίξ. Θωμάς, 9 ετών
http://www.funnyjunk.com/funny_pictures ... are+quick/
Last edited by Loner on Fri May 13, 2011 12:57 pm, edited 1 time in total.
Reason: spoiler added
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by Stayrakas » Fri May 13, 2011 12:52 pm

alexpsomi wrote:
ala_mages wrote:Λόγια σοφίας από μικρά παιδιά :lol:
[i]Πώς αποφασίζεις ποια θα παντρευτείς;[/i] Πρέπει να είναι κάποια που της αρέσει ότι και σ' εσένα. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αρέσει και σε εκείνη και να σου φέρνει πατατάκια και αναψυκτικά όταν βλέπεις έναν αγώνα. Γιάννης, 10 ετών. [i]Σε ποια ηλικία πρέπει να παντρεύεται κανείς;[/i] Στα 23, γιατί μέχρι τότε θα έχουν περάσει πολλά χρόνια και θα ξέρεις καλά το αγόρι που θα παντρευτείς. Σοφία, 9 ετών. [i]Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι παντρεμένοι;[/i] Το καταλαβαίνεις όταν στην παιδική χαρά μαλώνουν και οι δύο το ίδιο παιδί. Άρα είναι δικό τους, άρα είναι παντρεμένοι. Λευτέρης 7 ετών. [i]Τι κοινά έχουν ο μπαμπάς και η μαμά σου;[/i] Και οι δύο δεν θέλουν να μου κάνουν αδερφάκι γιατί μ' εμένα, μου λένε, είναι σαν έχουν 3 παιδιά. Νικόλας, 6 ετών. [i]Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού;[/i] Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν, βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα. Θανάσης, 10 ετών [i]Πότε επιτρέπεται να φιλήσεις κάποιον;[/i] Όταν είναι πολύ πλούσιος. Νεφέλη, 7 ετών Όταν γίνει 18 χρόνων, γιατί αλλιώς θα πας φυλακή. Μιχάλης, 7 ετών. Δεν ξέρω, αλλά αν φιλήσεις κάποια πρέπει να την παντρευτείς και να κάνετε παιδιά μετά. Πάνος, 6 ετών [i]Είναι καλύτερα να είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος;[/i] Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην είναι παντρεμένα, για τα αγόρια όμως είναι απαραίτητο γιατί χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει να πλένονται και να ντύνονται. Λίνα, 9 ετών [i]Πώς μπορεί ένας γάμος να πετύχει;[/i] Αν λες στη γυναίκα σου συνέχεια πόσο όμορφη είναι κι ας μοιάζει με τον Οβελίξ. Θωμάς, 9 ετών
http://www.funnyjunk.com/funny_pictures ... are+quick/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++
Last edited by Loner on Fri May 13, 2011 12:57 pm, edited 1 time in total.
Reason: spoiler added
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level

Post by elsupreme » Fri May 13, 2011 11:04 pm

Νομίζω πως δεν το έχω ξαναδεί αυτό :
Ένας ομοσπονδιακός πράκτορας της δίωξης ναρκωτικών των ΗΠΑ φτάνει σε ένα ράντσο για επιθεώρηση.
Εξηγεί στον ιδιοκτήτη πως πρέπει να επιθεωρήσει τις εκτάσεις του για παράνομη καλλιέργεια απαγορευμένων.
Ο ιδιοκτήτης λέει "Πολύ καλά, αλλά μην επιθεωρήσετε εκείνο το χωράφι εκεί -", στο σημείο αυτό ο πράκτορας τον διακόπτει,
βγάζει το σήμα του και λέει "Κύριος, το βλέπεις το σήμα μου ? Με αυτό έχω πλήρη άδεια να ελέγξω οποιοδήποτε χώρο επιθυμώ.
Και επειδή το επιθυμώ, θα δαλέξω εκείνο το χωράφι πρώτο".

Λίγη ώρα μετά, ο ιδιοκτήτης πηγαίνει προς το χωράφι που έλεγχε ο πράκτορας και τον είδε να τρέχει προς το φράχτη.
Τον κυνηγούσε ένας μεγάλος ταύρος, ο οποίος κέρδιζε έδαφος και φαινόταν πως σε λίγο θα τον σκότωνε.
Χωρίς να χάσει χρόνο, ο ιδιοκτήτης αφήνει τα πράγματα που κράταγε στα χέρια του και τρέχει προς το μέρος του.
Φτάνοντας στον φράχτη, φωνάζει στον πράκτορα :
"Γρήγορα ! Δείξ' του το σήμα σου !"
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Sat May 14, 2011 9:56 am

Ήταν κάποτε δύο ερωτευμένα άλογα.
Η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα δυνατή.
Κάποια μέρα, το αρσενικό άλογο φεύγει και πηγαίνει στην πόλη για να αναβαθμίσει τον υπολογιστή του.
Μόλις φεύγει, ο καλύτερος του φίλος (επίσης άλογο), βρίσκει την ευκαιρία να την "πέσει" στην κοπελιά του.
Οπότε την πλησιάζει και της λέει:

- Έλα μανάρα μου να φύγουμε μαζί και να παντρευτούμε.
Εκείνη απαντάει.
. - Α πα πα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι ερωτευμένη με το "αγόρι" μου.
- Μα τι πράγματα είναι αυτά που μου λες. Ξέρεις ότι με τρελαίνεις. Αστον τον άλλο και πάμε να φύγουμε μαζί.
- Ξέρεις ότι σε εκτιμάω ιδιαίτερα, αλλά δεν μπορώ να του το κάνω αυτό.
- Σε παρακαλώ, είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Δεν μπορώ χωρίς εσένα. Χέστον τον άλλο και παντρέψου με..
- Ότι και να πεις δεν μπορώ να υποκύψω.. τον αγαπάω..
- Μα έλα..
- Μα δεν μπορώ..
- Αν δεν με παντρευτείς, θα πέσω από το γκρεμό να σκοτωθώ.
- Σου είπα ότι δεν γίνεται!
- Αυτή είναι η τελευταία σου λέξη;
- ΝΑΙ!
- Εντάξει τότε.. θα με έχεις βάρος για πάντα στη συνείδησή σου..
..και λέγοντας αυτά, παίρνει φόρα και πηδάει από το γκρεμό.
Το θυληκό άλογο πετιέται τρομαγμένο!
Κοιτάει από κάτω και βλέπει τον καλύτερο φίλο του αρσενικού διαμελισμένο.
Αρχίζει και τρέμει ενώ συλλογίζεται..

- Τι έκανα η κακούργα;;; Με την άρνησή μου, οδήγησα ένα αθώο άλογο στο θάνατο.
Δεν μπορώ να ζήσω με τέτοιες τύψεις, τέτοιο βάρος στη συνείδησή μου. Θα αυτοκτονήσω.
Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το θυληκό άλογο παίρνει φόρα και πηδάει και αυτό με τη σειρά του από το γκρεμό.
Μετά από δύο λεπτά, το αρσενικό άλογο επιστρέφει από την πόλη, αφού έχει θυμηθεί στο δρόμο ότι είναι Κυριακή και τα μαγαζιά είναι κλειστά.
Φωνάζει την κοπελιά του αλλά δεν λαμβάνει απάντηση.
Φωνάζει τον φίλο του.. αλλά ούτε πάλι λαμβάνει απάντηση.
Αρχίζει να τους ψάχνει, αλλά μάταια.. δεν είναι πουθενά. Στεναχωρημένο νομίζοντας ότι το εγκατέλειψαν, πάει πάνω από το γκρεμό και αγναντεύει το άπειρο μοιρολογώντας.
Σε κάποια στιγμή, κοιτάει κάτω και βλέπει τα δύο άλογα που είχαν γίνει πλέον μία μάζα από κρέατα.
Σπαράζει η καρδιά του και μονολογεί δυνατά..
- Ω, τι έπαθα ο άμοιρος. Η γυναίκα της ζωής μου.. νεκρή... ο καλύτερος μου φίλος.. και αυτός νεκρός.
Τι θα απογίνω ολομόναχος σε αυτή τη ζωή; Δεν μπορώ να ζήσω έτσι.. θα αυτοκτονήσω...
Πραγματικά, το αρσενικό άλογο παίρνει φόρα και πηδάει και αυτό από το γκρεμό.
Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μία φωνή απο κάτω από τον γκρεμό..
-Ποιος μ@λ@κας πετάει άλογα!?!
ImageImageImageImageImageImageImage
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Sat May 14, 2011 11:56 am

cypher wrote:
Ήταν κάποτε δύο ερωτευμένα άλογα. Η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα δυνατή. Κάποια μέρα, το αρσενικό άλογο φεύγει και πηγαίνει στην πόλη για να αναβαθμίσει τον υπολογιστή του. Μόλις φεύγει, ο καλύτερος του φίλος (επίσης άλογο), βρίσκει την ευκαιρία να την "πέσει" στην κοπελιά του. Οπότε την πλησιάζει και της λέει: - Έλα μανάρα μου να φύγουμε μαζί και να παντρευτούμε. Εκείνη απαντάει. . - Α πα πα, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είμαι ερωτευμένη με το "αγόρι" μου. - Μα τι πράγματα είναι αυτά που μου λες. Ξέρεις ότι με τρελαίνεις. Αστον τον άλλο και πάμε να φύγουμε μαζί. - Ξέρεις ότι σε εκτιμάω ιδιαίτερα, αλλά δεν μπορώ να του το κάνω αυτό. - Σε παρακαλώ, είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Δεν μπορώ χωρίς εσένα. Χέστον τον άλλο και παντρέψου με.. - Ότι και να πεις δεν μπορώ να υποκύψω.. τον αγαπάω.. - Μα έλα.. - Μα δεν μπορώ.. - Αν δεν με παντρευτείς, θα πέσω από το γκρεμό να σκοτωθώ. - Σου είπα ότι δεν γίνεται! - Αυτή είναι η τελευταία σου λέξη; - ΝΑΙ! - Εντάξει τότε.. θα με έχεις βάρος για πάντα στη συνείδησή σου.. ..και λέγοντας αυτά, παίρνει φόρα και πηδάει από το γκρεμό. Το θυληκό άλογο πετιέται τρομαγμένο! Κοιτάει από κάτω και βλέπει τον καλύτερο φίλο του αρσενικού διαμελισμένο. Αρχίζει και τρέμει ενώ συλλογίζεται.. - Τι έκανα η κακούργα;;; Με την άρνησή μου, οδήγησα ένα αθώο άλογο στο θάνατο. Δεν μπορώ να ζήσω με τέτοιες τύψεις, τέτοιο βάρος στη συνείδησή μου. Θα αυτοκτονήσω. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το θυληκό άλογο παίρνει φόρα και πηδάει και αυτό με τη σειρά του από το γκρεμό. Μετά από δύο λεπτά, το αρσενικό άλογο επιστρέφει από την πόλη, αφού έχει θυμηθεί στο δρόμο ότι είναι Κυριακή και τα μαγαζιά είναι κλειστά. Φωνάζει την κοπελιά του αλλά δεν λαμβάνει απάντηση. Φωνάζει τον φίλο του.. αλλά ούτε πάλι λαμβάνει απάντηση. Αρχίζει να τους ψάχνει, αλλά μάταια.. δεν είναι πουθενά. Στεναχωρημένο νομίζοντας ότι το εγκατέλειψαν, πάει πάνω από το γκρεμό και αγναντεύει το άπειρο μοιρολογώντας. Σε κάποια στιγμή, κοιτάει κάτω και βλέπει τα δύο άλογα που είχαν γίνει πλέον μία μάζα από κρέατα. Σπαράζει η καρδιά του και μονολογεί δυνατά.. - Ω, τι έπαθα ο άμοιρος. Η γυναίκα της ζωής μου.. νεκρή... ο καλύτερος μου φίλος.. και αυτός νεκρός. Τι θα απογίνω ολομόναχος σε αυτή τη ζωή; Δεν μπορώ να ζήσω έτσι.. θα αυτοκτονήσω... Πραγματικά, το αρσενικό άλογο παίρνει φόρα και πηδάει και αυτό από το γκρεμό. Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μία φωνή απο κάτω από τον γκρεμό.. [spoiler]-Ποιος μ@λ@κας πετάει άλογα!?!
Αααχ τι ωραιο...Ειχε μπολικη ζεστουλα σημερα και ενα αερακι ηταν οτι πρεπει.. :-p :-p
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Mon May 16, 2011 12:38 pm

Μετά από πάρα πολύ καιρό, συναντιούνται δυο παλιόφιλοι.
Αγκαλιές, φιλιά, χαρές!
- Pε να τα πούμε κάποια στιγμή, προτείνει ο πρώτος.

- Tι λες για Δευτέρα απόγευμα;
- Δευτέρα δεν γίνεται, πάει ο Mήτσος για κυνήγι. - Tότε την Tετάρτη;
- Oύτε την Tετάρτη, ξαναπάει ο Mήτσος για κυνήγι.
- Tότε το Σαββατοκύριακο;
- Με τίποτε. Το Σαββατοκύριακο φεύγει ο Mήτσος για κυνήγι, όλη τη μέρα!
- Ποιος είναι αυτός ο Mήτσος, ρε μεγάλε; απόρησε ο πρώτος.
- Nα σου πω την αλήθεια εγώ τον Mήτσο δεν το ξέρω, αλλά όταν αυτός πάει για κυνήγι εγώ πάω με τη γυναίκα του.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon May 16, 2011 6:24 pm

Αααχ τι ωραιο...Ειχε μπολικη ζεστουλα σημερα και ενα αερακι ηταν οτι πρεπει.. :-p :-p
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon May 16, 2011 9:03 pm

ultimate_aektzis wrote:Αααχ τι ωραιο...Ειχε μπολικη ζεστουλα σημερα και ενα αερακι ηταν οτι πρεπει.. :-p :-p
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt023
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Mon May 16, 2011 10:01 pm

Πφφ ξενερωτοι :-p :-p :-p
Τουλαχιστον το δικο μου ηταν λιγοτερο κρυο..

υγ Μr δικεφαλο κοτοπουλο κατηγορησε για clopy paste και καταπατηση copy rights
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Tue May 17, 2011 12:34 pm

Η κοινωνία είναι κάπως έτσι: :lol:

Ο φτωχός δουλεύει
Ο πλούσιος τον εκμεταλεύεται
Ο στρατιωτικός φυλάει και τους δυο
Ο φορολογούμενος πληρώνει και για τους τρεις
Ο παγαπόντης ξεκουράζεται και για τους τέσσερις
Ο μπεκρούλιακας πίνει και για τους πέντε
Ο τραπεζίτης καταχράζεται και τους έξι
Ο δικηγόρος κοροιδεύει και τους επτά
Ο γιατρός σκοτώνει και τους οκτώ
Ο νεκροθάφτης θάβει και τους εννέα
Ο πολιτικός ζει στις πλάτες και των δέκα...
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Tue May 17, 2011 3:10 pm

Αυτο δεν ειναι ανεκδοτο.. Ειναι η πραγματικοτητα..:smt011
Last edited by Stayrakas on Tue May 17, 2011 3:12 pm, edited 1 time in total.
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Tue May 17, 2011 3:11 pm

Stayrakas wrote:Αυτο δεν ειναι ανεκδοτο.. :smt011
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
Funk
Venus Former Team Member

Post by Funk » Wed May 18, 2011 5:06 pm

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηγέτης του ΔΝΤ, "κύριος" Ντομινίκ Στρος-Καν, συλλαμβάνεται επ' αυτοφόρω ενώ προσπαθούσε να κακοποιήσει σεξουαλικώς μια άτυχη καμαριέρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Φρικηπαίδειας, αυτή φορούσε άσπρη ποδιά, γαλάζιο καλτσόν και ονομαζόταν "Ελλάδα".
Educate yourself. In time· share what you have learned.
shrinked imageshrinked image
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed May 18, 2011 5:17 pm

Funk wrote:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηγέτης του ΔΝΤ, "κύριος" Ντομινίκ Στρος-Καν, συλλαμβάνεται επ' αυτοφόρω ενώ προσπαθούσε να κακοποιήσει σεξουαλικώς μια άτυχη καμαριέρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Φρικηπαίδειας, αυτή φορούσε άσπρη ποδιά, γαλάζιο καλτσόν και ονομαζόταν "Ελλάδα".
lame
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed May 18, 2011 5:40 pm

Funk wrote:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Image
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed May 18, 2011 5:43 pm

Τι εγινε ρε παιδια, θα ερχομαι στο thread μονο οταν κανει ζεστη για να δροσιστω;
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed May 18, 2011 5:46 pm

chriskin wrote:Τι εγινε ρε παιδια, θα ερχομαι στο thread μονο οταν κανει ζεστη για να δροσιστω;
lame^2
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Wed May 18, 2011 7:37 pm

Ήταν ένας ελέφαντας και ένα μυρμήγκι και θέλανε να πάνε στον κινηματογράφο αλλά είχαν μόνο ένα εισητήριο.
Κρύβεται το μυρμήγκι στο αυτί του ελέφαντα και πάνε να μπουν:
- Επ! Πού πάτε; Δύο άτομα με ένα εισητήριο;
- Δύο άτομα; κάνει τον αθώο ο ελέφαντας.
- Ναι, δύο. Εσύ και το μυρμήγκι στο αυτί σου.
Την επόμενη μέρα ξαναδοκιμάζουν. Πάνε στο σινεμά και το μυρμήγκι κρύβεται στην τσέπη του ελέφαντα.
- Επ! Πού πάτε; Δύο άτομα με ένα εισητήριο;
- Δύο άτομα; κάνει τον αθώο ο ελέφαντας.
- Ναι, δύο. Εσύ και το μυρμήγκι στην τσέπη σου.
Το επόμενο βράδυ ξαναπροσπαθούν. Εμφανίζεται το μυρμήγκι με τον ελέφαντα ο οποίος φόραγε 2 ψωμάκια με ντομάτα και μαρούλι.
- Ε, που πάτε εσείς;! φωνάζει ο ελεγκτής.
- Τί λες ρε φίλε; λέει το μυρμήγκι. Θα σου δώσω και αναφορά τί θα βάλω στο τοστ μου;

καλο ε?? \:D/ :-p
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed May 18, 2011 9:30 pm

stathiwinch :-p
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”