Είμαι 19, αγανακτισμένος, αλλά στο Σύνταγμα δεν πάω

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Re: Είμαι 19, αγανακτισμένος, αλλά στο Σύνταγμα δεν πάω

Post by ala_mages » Wed Jun 15, 2011 10:40 pm

photisd wrote:Παιδιά δε θεωρώ προσωπικά τον Κωνσταντίνο πρόσωπο κοινής αποδοχής! Τον ανέφερα σαν ένα παράδειγμα γιατί με έρευνες και δημοσκοπήσεις σε εφημερίδες κλπ τον συμπαθεί πολύ μεγάλο ποσοστό κόσμου..
Image
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Jun 15, 2011 10:57 pm

photisd wrote: Τον ανέφερα σαν ένα παράδειγμα γιατί με έρευνες και δημοσκοπήσεις σε εφημερίδες κλπ τον συμπαθεί πολύ μεγάλο ποσοστό κόσμου..
:roll: .
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE% ... CF%85_1974
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
photisd
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by photisd » Wed Jun 15, 2011 11:00 pm

ja τα ξέρω αυτά και τα έχω ακούσει και από γονείς ;)
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Jun 15, 2011 11:04 pm

Αν μιλάμε για πρόσωπο καθολικής αποδοχής πρέπει να είναι κάποιος ο οποίος θα υποστηριζότανε από τουλάχιστον το 50 % της κοινωνίας.
Anyway είμαστε τελείως οφφ , όπως δείχνουν τα πράγματα ο Παπανδρέου συνεχίζει με ανασχηματισμο.Έχω την περιέργεια να δω τι φρούτα θα ξεφουρνίσει πάλι για υπουργούς.
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed Jun 15, 2011 11:44 pm

ja_the_invincible wrote:Αν μιλάμε για πρόσωπο καθολικής αποδοχής πρέπει να είναι κάποιος ο οποίος θα υποστηριζότανε από τουλάχιστον το 50 % της κοινωνίας.

Image
Image
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Wed Jun 15, 2011 11:46 pm

LOL
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 16, 2011 12:27 am

proskopos wrote: Σκέφτομαι όμως τον Καρατζαφέρη όταν έκανε το διάγγελμα ο ΓΑΠ... Θα τράβαγε τα @#@# του.. ήταν ένα βήμα πριν να μπει σε κυβέρνηση.. :)
:lol: :lol: :lol: εγω τον λυπηθηκα λιγακι τον καημενουλη - παιζει να περασε τις καλυτερες , και μετα χειροτερες, ωρες της ζωης του
------

κατα τ'αλλα , ειδε κανεις στη νετ που ειχαν παει απο διαφορα κομματα να μιλησουν; (θα μου πειτε παντου πηγαν
αποριες (πραγματικες , επειδη φαινονται λιγο "ρητορικες")
1)νδ γιατι δεν ηταν? (επισης, ποσο γαματα καφρικα εκλεισε το τηλεφωνο ο αβραμοπουλος; :lol: )
2)γιατι μονο απο συριζα ηταν ο αρχηγος του κομματος και οι αλλοι ειχαν στειλει ο,τι να'ναι;
3)μονο εμενα ενοχλησε που η δημοσιογραφος πεταγε καφριλες στον τυπα του κκ; και με αυτον του λαος δεν φανηκε να συμφωνει αλλα δεν του το ελεγε ετσι
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Thu Jun 16, 2011 12:28 am

το 3 με ενδιαφερει περισσοτερο..ποια δημοσιογραφος και τι ειπε?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 16, 2011 12:32 am

δεν θυμαμαι ονομα - στη νετ ηταν και τελειωσε κατα τις 11 περιπου

δεν ειναι το ΤΙ ελεγε αλλα το ΠΩΣ το ελεγε
οκ ο τυπας του κκ (θυμιστε μου οποιος το ειδε το ονομα του, επαθα αμνησια σημερα, ξεχασα απειρα ονοματα) τα ελεγε με (ας το πω ευγενικα , αν και απογοητευτηκα αρκετα) "οχι και τον καλυτερο τροπο"
αλλα το οτι γελαγε με αρκετα η του ελεγε ,με καπως ειρωνικο υφος, να μην πεταγεται ηταν καπως περιεργο

και στο βοριδη εκανε καφριλες (πχ του ελεγε οτι θα συνεχισει σε λιγο και δεν του εδινε ποτε το λογο) αλλα τουλαχιστον το εκανε αρκετα κομψοτερα
zaveti
Mbyte level
Mbyte level

Post by zaveti » Thu Jun 16, 2011 12:35 am

καλα,γνωστα παπαγαλακια οι δημοσιογραφοι.στο σκουρλετη του συριζα το μεσημερι ο λιαρος του μεγκα εκανε λες και ειδε εξωγηινο οταν ο πρωτος του ειπε οτι υπηρχε στημενη προβοκατσια απο την ευπ σημερα στο κεντρο..ουτε παρθενα δεν θα εκανε ετσι αν της ελεγες τιποτα περιεργο..αυτος ο τροπος που λες...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jun 16, 2011 12:41 am

zaveti wrote:καλα,γνωστα παπαγαλακια οι δημοσιογραφοι.στο σκουρλετη του συριζα το μεσημερι ο λιαρος του μεγκα εκανε λες και ειδε εξωγηινο οταν ο πρωτος του ειπε οτι υπηρχε στημενη προβοκατσια απο την ευπ σημερα στο κεντρο..ουτε παρθενα δεν θα εκανε ετσι αν της ελεγες τιποτα περιεργο..αυτος ο τροπος που λες...
:lol: :lol: :lol:
ναι το ειδα κι εγω
μολις ανεφερε ο σκουρλετης την ευπ (οχι και η πιο εξυπνη κινηση , με την ευκαιρια - δεν βαζεις αγνωστης αξιοπιστιας μηνυματα στο διαδικτυο ως πολιτικη αποψη, wtf?!) o αλλος εκανε λες και του ειπαν κατι τελειως παραλογο
ακομα και οταν ανεφερε στην αρχη απλα οτι ηταν στημενο, κι ας ειχε και αποδειξεις, τον κοιταγε ψιλοπεριεργα
(δεν εχει νοημα να βαλει κανεις ολους τους δημοσιογραφους μαζι παντως. ανθρωποι ειναι , αλλοι εχουν αυτες τις πεποιθησεις, καποιοι καποιες αλλες.)

---
παντως, ασχετο : θα ηθελα να παιξω καποια στιγμη σκακι με τον παπανδρεου
αμα αλλαζει τοσο συχνα αποψεις, η εστω δειχνει οτι αλλαζει τοσο συχνα αποψεις, πρεπει να ειναι γαματος παιχτης
nickpro wrote:
chriskin wrote:δεν θυμαμαι ονομα - στη νετ ηταν και τελειωσε κατα τις 11 περιπου
Μάλλον την Στάη λες.
για να το λες :) δεν βλεπω ιδιαιτερα τηλεοραση και δεν μου μενουν τοσο τα ονοματα τους
Last edited by chriskin on Thu Jun 16, 2011 12:43 am, edited 2 times in total.
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu Jun 16, 2011 12:41 am

chriskin wrote:δεν θυμαμαι ονομα - στη νετ ηταν και τελειωσε κατα τις 11 περιπου
Μάλλον την Στάη λες.
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Thu Jun 16, 2011 1:13 pm

Η χαρά του παρακράτους χθες στο Σύνταγμα. Και η χαρά του κατασκευαστή δακρυγόννων επίσης, έριξαν τόσα πολλά ώστε σε έπιαναν ακόμα κι αφού είχε πέσει η νύχτα για τα καλά.

Πάντως για να τα λέμε και όλα οι αντιδράσεις του κόσμου, εκφραζόμενες σε μεγάλο βαθμό και από τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα τόσες μέρες ταρακούνισαν την εξουσία. Αντί να ξεκινήσει η κουβέντα για το μεσοπρόθεσμο χθες αρχίσαν τα σενάρια για ανασχηματισμούς και άλλες λαλακίες.

Όλα αυτα που ακούγονται για οικουμενικές κυβερνήσεις, τεχνοκράτες και πρόσωπα κοινής αποδοχής καταρχάς είναι παράνομα. Ο λαός έχε ψηφίσει αυτή την κυβέρνηση κι αν αυτή δεν αντέχει είναι αναγκαίο να πάμε σε εκλογές και όχι να μας φέρουν τίποτα συναιτεράκια τους στην εξουσία. Καλά ειδικά αυτό με τους τεχνοκράτες είναι το πιο γελοίο. Τι είναι λοιπόν αυτός ο περιβόητος τεχνοκράτης και πως ακριβώς (χωρίς να είναι καν εκλεγμένος απ το λαό) θα βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο της χώρας με τις τεχνικές γνώσεις του?

Σενάρια ακούγονται πολλά. Σήμερα μαθαίνω ότι ο πρωθυπουργός μας πάει στις Βρυξέλλες να του τραβήξουν τ' αυτάκι πιθανόν που καθυστερεί το μεσοπρόθεσμο. Ας περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια. Αν πέσει πάντως η κυβέρνηση, το σημαντικότερο απ όλα είναι να σκεφτεί προσεκτικά ο αγανακτισμένος όπως λέει ότι είναι λαός, τι θα ψηφίσει μετά ώστε ν' αλλάξουν επιτέλους τα πράγματα προς το καλύτερο.

Και για να μην το ξεχάσω επειδή ειπώθηκε πριν κάτι σχετικό. Τα τιμολόγια της ΔΕΗ αυξήθηκαν ώστε να μπορούν να μπουν εύκολα στην αγορά ιδιώτες ανταγωνιστές (πχ Energa και ακολουθούν κι άλλες εταιρίες) διότι σε αντίθετη περίπτωση θα κλείναν πριν καν ανοίξουν από τον ανταγωνισμό της ΔΕΗ. Στημένο ήταν η ΔΕΗ είναι χαλαρά η καλύτερη ΔΕΚΟ της χώρας και ντροπή τους που την ξεπουλάνε.
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Thu Jun 16, 2011 9:13 pm

Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Fri Jun 17, 2011 1:05 pm

Λεφτά υπάρχουν για δακρυγόνα:

Link
και για μπάτσους γενικότερα:

Link
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Fri Jun 17, 2011 2:14 pm

PASCAL wrote:Λεφτά υπάρχουν για δακρυγόνα
κι αυτά ληγμένα είναι καημένε..

και λεφτά υπάρχουν για να ταΐζουν τους θερμοκέφαλους που κατεβαίνουν να πουλήσουν τον τσαμπουκά τους. γιατί προφανώς αυτοί δεν έχουν αφεντικά! ζουν από την ενέργεια του σύμπαντος!
Image
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Fri Jun 17, 2011 8:25 pm

zweistein wrote:
PASCAL wrote:Λεφτά υπάρχουν για δακρυγόνα
κι αυτά ληγμένα είναι καημένε..

και λεφτά υπάρχουν για να ταΐζουν τους θερμοκέφαλους που κατεβαίνουν να πουλήσουν τον τσαμπουκά τους. γιατί προφανώς αυτοί δεν έχουν αφεντικά! ζουν από την ενέργεια του σύμπαντος!
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις αλλά φαντάζομαι ότι θερμοκέφαλους εννοείς τους άπλυτους που βαράνε τα ηρωικά ΜΑΤ.
Last edited by PASCAL on Sat Jun 18, 2011 12:41 am, edited 1 time in total.
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Fri Jun 17, 2011 9:12 pm

Φανταζομαι εννοει , τους κουκουλοφορους που μισθωνουν για να κανουν επισοδεια..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Sat Jun 18, 2011 2:48 am

Αφήστε αυτή την καραμέλα... Τσούζει την αριστερά που δεν μπορεί να καπελώσει ΚΑΙ τον κόσμο που με γυμνά χέρια απαντούσε την τετάρτη στις προκλήσεις των ΜΑΤ. Έτσι είναι, ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε: προβοκάτσια! Αλλά καλύτερα μη βγάλουμε στη φόρα την προστυχιά της αριστεράς και τις σχέσεις της με το προεδρείο του συντάγματος μη γίνουμε κ#λ#ς...
Image
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat Jun 18, 2011 9:51 am

StormRider wrote: τον κόσμο που με γυμνά χέρια απαντούσε την τετάρτη στις προκλήσεις των ΜΑΤ
Στα μπάχαλα αναφέρεσαι?
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Sat Jun 18, 2011 12:04 pm

Αυτό τον κόσμο λέει λογικά.

Image
StormRider
Gbyte level
Gbyte level

Post by StormRider » Sat Jun 18, 2011 12:54 pm

ja_the_invincible wrote:Στα μπάχαλα αναφέρεσαι?
Ασε, δεν έχει νόημα, ήμουν σε κακό mood ;) Υπάρχει πάντως διαφορά μεταξύ του μπάχαλου και της μαζικής αντι-βίας -μόνο αυτό.
Image
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”