Game of Thrones - Spoiler
Re: Game of Thrones
τώρα μπορώ να πω οτι ησύχασα!
thnx

- photisd
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κανά Link για τα βιβλία ή μέρος να τα αγοράσουμε φθηνά όλα μαζί υπάρχει?
Όχι τίποτα άλλο, αλλά είδα και τα 10 επεισόδια σε 2 μέρες και πορώθηκα

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- enum21
- Venus Former Team Member
http://www.amazon.com/George-Martins-Th ... 066&sr=1-1photisd wrote:Κανά Link για τα βιβλία ή μέρος να τα αγοράσουμε φθηνά όλα μαζί υπάρχει?
Μια χαρά είναι, τόσο δεν έχει ούτε 1 βιβλίο εδώ.
Το 5ο βιβλίο (A dance with dragons) θα βγει στις 12 Ιουλίου και ακολουθούν ακόμα 2 για να ολοκληρωθεί η σειρά.
- photisd
- Mbyte level
thanksssssssssssssssenum21 wrote:http://www.amazon.com/George-Martins-Th ... 066&sr=1-1photisd wrote:Κανά Link για τα βιβλία ή μέρος να τα αγοράσουμε φθηνά όλα μαζί υπάρχει?
Το 5ο βιβλίο (A dance with dragons) θα βγει στις 12 Ιουλίου και ακολουθούν ακόμα 2 για να ολοκληρωθεί η σειρά.
άντε να περάσει όμορφα το καλοκαίρι

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- voula13
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Αν τα παραγειλεις απο amazon καλυτερο ειναι το γερμανικο εχει λιγοτερα εξοδα αποστολης (6 και κατι ευρω) και εγω που τα παρηγγειλα μου ηρθαν σε 4 μερες!!
"The one with the power to vanquish the Dark Lord approaches ... born to those who have thrice defied him,
born as the seventh month dies ... and the Dark Lord will mark him as his equal,
but he will have power the Dark Lord knows not ... and either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives ...
the one with the power to vanquish the Dark Lord will be born as the seventh month dies ..."
born as the seventh month dies ... and the Dark Lord will mark him as his equal,
but he will have power the Dark Lord knows not ... and either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives ...
the one with the power to vanquish the Dark Lord will be born as the seventh month dies ..."
- photisd
- Mbyte level
ναι θα το κοιτάξω. ευχαριστώ πάντως παιδιά for the info 

- dexter
στο αγγλικό που μπήκα μου έλεγε για pre-order και dispatching date 1 sep 2011!!!
εδώ πόσο θα κάνουν περίπου;
η αγγλική έκδοση..

η αγγλική έκδοση..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- Gewitter
- Academic status: PhD
+- 8ευρώ το κάθε βιβλίο...dexter wrote:στο αγγλικό που μπήκα μου έλεγε για pre-order και dispatching date 1 sep 2011!!!![]()
η αγγλική έκδοση..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- PatrickFTW
- Mbyte level
<off topic> Στο amazon πληρώνεις με αντικαταβολή ή έστω με safe pay ή θέλει πιστωτική ? </offtopic>
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
- Gewitter
- Academic status: PhD
PatrickFTW wrote:<off topic> Στο amazon πληρώνεις με αντικαταβολή ή έστω με safe pay ή θέλει πιστωτική ? </offtopic>
με paypal απ όσο ξέρω...και με πιστωτική απευθείας..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- PatrickFTW
- Mbyte level
pff :(Gewitter wrote:PatrickFTW wrote:<off topic> Στο amazon πληρώνεις με αντικαταβολή ή έστω με safe pay ή θέλει πιστωτική ? </offtopic>
με paypal απ όσο ξέρω...και με πιστωτική απευθείας..
αυτοί χάνουν :D
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
γιατι ; δεν εισαι 18 (η παραπανω) ουτε ξερεις καποιον πανω απο 18;
για να φτιαξεις λογαριασμο ειναι λιγοτερο απο 10 λεπτα που απλα καθεσαι χαλαρος σε μια καρεκλα και περιμενεις , βαζοντας 5-6 υπογραφες μια στο τοσο.
βαλε σε ενα τετοιο λογαριασμο οσα λεφτα χρειαζονται για να παρεις τα βιβλια, παρ'τα και μετα παρατα τον αμα δεν τον θελεις
για να φτιαξεις λογαριασμο ειναι λιγοτερο απο 10 λεπτα που απλα καθεσαι χαλαρος σε μια καρεκλα και περιμενεις , βαζοντας 5-6 υπογραφες μια στο τοσο.
βαλε σε ενα τετοιο λογαριασμο οσα λεφτα χρειαζονται για να παρεις τα βιβλια, παρ'τα και μετα παρατα τον αμα δεν τον θελεις
- PatrickFTW
- Mbyte level
Ίσως κάτσω να φτιάξω pay pal μιας και μπορώ να την χρησιμοποιώ και για άλλες ηλ αγορές (νομίζω όμως οτι είμαστε λιγο off topicchriskin wrote:γιατι ; δεν εισαι 18 (η παραπανω) ουτε ξερεις καποιον πανω απο 18;

- gasparosoft
- Gbyte level
Να photisd που συμφωνούμε σε κάτιphotisd wrote:thanksssssssssssssssenum21 wrote:http://www.amazon.com/George-Martins-Th ... 066&sr=1-1photisd wrote:Κανά Link για τα βιβλία ή μέρος να τα αγοράσουμε φθηνά όλα μαζί υπάρχει?
άντε να περάσει όμορφα το καλοκαίρι

Γενικά το έχω ξαναγράψει. Καλύτερα από το αγγλικό amazon για μαζικές αγορές, γιατί από 25 λίρες και πάνω στα φέρνουν τσάμπα.
- photisd
- Mbyte level
μην ξεχνάς συμφωνούμε και στα περί Άρσεναλ my friendgasparosoft wrote:Να photisd που συμφωνούμε σε κάτιphotisd wrote:thanksssssssssssssssenum21 wrote: http://www.amazon.com/George-Martins-Th ... 066&sr=1-1
άντε να περάσει όμορφα το καλοκαίρι![]()
Γενικά το έχω ξαναγράψει. Καλύτερα από το αγγλικό amazon για μαζικές αγορές, γιατί από 25 λίρες και πάνω στα φέρνουν τσάμπα.

- darkness
- Kilobyte level
Διαβάζω ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει και strategy game βασισμένο στα βιβλία...
Και το όνομα αυτού: A Game of Thrones: Genesis
Link
Μου μυρίζει πολύ fail!
Και το όνομα αυτού: A Game of Thrones: Genesis
Link
Μου μυρίζει πολύ fail!

For science. You monster.
αυτο ειναι ενα αρκετα εξυπνο σχολιο απο κατω
It's really a shame this was made before the TV series came out... the music isn't there, and judging from the website, the characters look nothing like their TV counterparts.
It will suffer backlash from those who fell in love with the HBO series.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Υπάρχει επιτραπέζιο το οποίο περιλαμβάνει το story μέχρι το 2ο σίγουρα ίσως και το 3ο βιβλίο εδώ και καιρό.
Επίσης κυκλοφορεί ένα καταπληκτικό βιβλίο με artwork με τους χαρακτήρες από όλα τα βιβλία, φοβερο!
Επίσης κυκλοφορεί ένα καταπληκτικό βιβλίο με artwork με τους χαρακτήρες από όλα τα βιβλία, φοβερο!
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- darkness
- Kilobyte level
Ίσως, αν και (θέλω να πιστεύω ότι) αν το παιχνίδι είναι καλό, το ότι οι χαρακτήρες δεν μοιάζουν με τους ηθοποιούς της σειράς δεν θα παίξει και τόσο μεγάλο ρόλο.chriskin wrote:αυτο ειναι ενα αρκετα εξυπνο σχολιο απο κατω
It's really a shame this was made before the TV series came out... the music isn't there, and judging from the website, the characters look nothing like their TV counterparts.
It will suffer backlash from those who fell in love with the HBO series.
Πάντως στο description λέει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει καλοκαίρι 2011 και το μόνο που έδειξαν στην E3 πριν κάνα μήνα είναι ένα teaser μισού λεπτού. Γι' αυτό θα μου φαινόταν πολύ πιο λογικό, σαν αρπαχτή όπως δείχνει μέχρι στιγμής, να ήταν full βασισμένο στην σειρά ώστε να στοχεύσει στο κοινό που γνώρισε τα βιβλία του Martin από κει, παρά όπως είναι τώρα...
For science. You monster.
εγω θελω ο jeffrey να ειναι καπως ετσι και θα το αγορασω αμεσως.
σοβαρα παντως, αμα δεν αλλαξουν την εμφανιση των χαρακτηρων ωστε να ειναι ιδιοι με τη σειρα δεν προκειται να πουλησει οσο καλο και να ειναι
σοβαρα παντως, αμα δεν αλλαξουν την εμφανιση των χαρακτηρων ωστε να ειναι ιδιοι με τη σειρα δεν προκειται να πουλησει οσο καλο και να ειναι
- Loner
πηγήThe part of Brienne, Maid of Tarth, will be played by British actress GWENDOLINE CHRISTIE.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Όχι αρκετά άσχημη.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.