Señor Ernesto,haga su magia por un año!!

Στην ευρωπη δν μπορει να στησει ο μαρινακης οποτε δν εχετε ελπιδες εκει, καλα που το καταλαβες.....Οσο για το νεο θεμα σιγουρα αφου το ανοιξε ο sami θα ειναι επιτυχημενο!!!!Stayrakas wrote:Θεωρω οτι θα ναι απο τα πιο ανετα πρωταθληματα της δεκαετιας...
Το θεμα ομως ειναι η Ευρωπη.....
+++++++++ καλη επιτυχια σε ελλαδα και ευρωπη για τον θρυλο!!!!!ultimate_aektzis wrote:O ismael blanco ευχεται στον Θρυλο ενα ανετο double, μην σου πω και treble.
Ειδικα αν εχει παιξει κανα στοιχημα ''κοκκινη και σπασμενο ποδι αντιπαλου''ultimate_aektzis wrote:Και ο Αβρααμ να σβησει τον Ειντουρ στο μεταξυ μας ντερμπι.
Α ρε nookie και εγω μια απο τα ιδια...ultimate θα μπεις και εσυ φετος????Γτ αλλιως θα μεινουν μονο ο sami, o stayrakas και ο gasparosoft μην φυγουμε ολοι ξαφνικα...nookie wrote:Ειδικα αν εχει παιξει κανα στοιχημα ''κοκκινη και σπασμενο ποδι αντιπαλου''ultimate_aektzis wrote:Και ο Αβρααμ να σβησει τον Ειντουρ στο μεταξυ μας ντερμπι.![]()
Καλη σεζον γενικοτερα παιδες..θα εχω μπλεξιμο με τα στρατα..αλλα θα προσπαθησω να παρακολουθω το πρωταθλημα οσο μπορω..!
Το βλεπω..5x5 και στο στρατο θα παιζουμε!!ismael blanco wrote:Α ρε nookie και εγω μια απο τα ιδια...ultimate θα μπεις και εσυ φετος????Γτ αλλιως θα μεινουν μονο ο sami, o stayrakas και ο gasparosoft μην φυγουμε ολοι ξαφνικα...nookie wrote:Ειδικα αν εχει παιξει κανα στοιχημα ''κοκκινη και σπασμενο ποδι αντιπαλου''ultimate_aektzis wrote:Και ο Αβρααμ να σβησει τον Ειντουρ στο μεταξυ μας ντερμπι.![]()
Καλη σεζον γενικοτερα παιδες..θα εχω μπλεξιμο με τα στρατα..αλλα θα προσπαθησω να παρακολουθω το πρωταθλημα οσο μπορω..!![]()
![]()
Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε: "Εγώ και η οικογένειά μου δεν έχουμε εισπράξει ποτέ δελτίο του ΟΠΑΠ, ενώ δεν είμαι καν γνώστης της τεχνολογίας του λαπ-τοπ", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσει πως δεν έχει καλή σχέση με το ίντερνετ.
sport-fm wrote: Σε άγρια προσωπική κόντρα μεταξύ Αχιλλέα Μπέου και Αλέξη Κούγια μετετράπη η απολογία του πρώτου στη Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. «Μπήκε στο ποδόσφαιρο μόνο για να στήσει αγώνες», το σχόλιο του γνωστού ποινικολόγου για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου. «Είναι απλά ένας… κοντός δικηγόρος»
Στο κανω post και εδω γτ μου αρεσε...Τεραστια μεταγραφηsamiwinch wrote:Στις 15:10 ο Γέστε στην Αθήνα
αντε ελα επιτελους ρε παικταρα να μαθεις μπαλιτσα στους αμπαλους Ελληναρες!!!γιατι μας τα εχουν πρηξει με κατι Ισλανδικα γατακια που ηρθαν τις προαλλες...![]()
και μετα ξυπνησαμε...barbarosa wrote:να κλείσουν όλοι οι σύνδεσμοι τώρα και να απαγορευτούν με νόμο.
++++ultimate_aektzis wrote:Απλα δεν θελει να ειναι σνομπ ρε και μας δινει αξια.
εσυ δεν επρεπε να εισαι στα Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα και να βολταρεις με την φεραρι σου τωρα? wtf?ismael blanco wrote:....