ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ultimate_aektzis wrote:Ο sami δεν παει φανταρος ως εξεχουσα προσωπικοτητα της χωρας.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ultimate_aektzis wrote:Ο sami δεν παει φανταρος ως εξεχουσα προσωπικοτητα της χωρας.
Καλά τα πήγαν φέτος τα παιδιά ε?Loner wrote:Πέρσι ήταν 17217, πτώση 1954 μόρια...![]()
Του ΕΚΠΑ έπεσε 1138, του Πειραιά 2190, Θεσσαλονίκης 1417...
stoupeace wrote:Καλά τα πήγαν φέτος τα παιδιά ε?Loner wrote:Πέρσι ήταν 17217, πτώση 1954 μόρια...![]()
Του ΕΚΠΑ έπεσε 1138, του Πειραιά 2190, Θεσσαλονίκης 1417...
Πολύ μεγάλη πτώση. Άκουσα ότι είναι οι χειρότερες της δεκαετίας.. Εδώ συγκριτικός πίνακας με τις περσινές βάσεις.XaviannNJ wrote:Η βάση του τμήματος μας είναι 15263 μόρια φέτος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
άντε καλή αρχή να καταργηθούν και οι πανελλήνιες...enum21 wrote:Πολύ μεγάλη πτώση. Άκουσα ότι είναι οι χειρότερες της δεκαετίας.. Εδώ συγκριτικός πίνακας με τις περσινές βάσεις.XaviannNJ wrote:Η βάση του τμήματος μας είναι 15263 μόρια φέτος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο κέρσορας μου μελάνιασε.MpoMp wrote:Προσπαθήστε να κλικάρετε τη μύτη. Προσπαθήστε.
http://www.selfcontrolfreak.com/slaan.html
Το link είναι από το forum της ΠΑΣΠ, εκεί το βρήκα, δεν ξέρω αν υπάρχει και αλλού και κατα πόσο είναι απολύτως ακριβές.XaviannNJ wrote:Μήπως...(λέω μήπως) έχουν βγει πουθενά οι προϋποθέσεις για την εγγραφή των πρωτοετών;
Απορώ ακόμα πώς αντέχουν να ακούνε..ala_mages wrote:Πριν λίγο έβλεπα τηλεόραση και ήρθα αντιμέτωπος με τα καραγκοζι**κια του Πασόκ...αν είναι δυνατόν σε μια τέτοια περίοδο που ζούμε να βγαίνει και να λέει τις @@διες που λέει.Πραγματικά εμετική η ομιλία και πιο εμετικός ι κόσμος που είναι εκεί και παρακολουθεί(ο λαός του Πασόκ),λυπάμαι πραγματικά,απλά κλείνω την τηλεόραση...
Η πλάκα είναι ότι από αυτούς που πήγαν κανείς δεν ντράπηκεultimate_aektzis wrote:Εγω θα ντρεπομουν να παω παντως.
MoonShadow wrote: Απορώ ακόμα πώς αντέχουν να ακούνε..
samiwinch wrote:παιδες,ποια η γνωμη σας για αυτα τα 2 laptop??ειναι οτι καλυτερο εχω βρει σε Multirama,Plaisio,Public και E-shop για μεχρι 1000 ευρω που ειναι το budget μου...
HP Pavilion DV6-6115ev
Acer Aspire AS5750G-2634G75Mnkk
το HP Pavilion ειναι λιγο καλυτερο πιστευω,αλλα κοστιζει και 100 ευρω παραπανω...τεσπα,εσεις ποιο θα προτεινατε??η αν εχετε καποιο αλλο καλυτερο υποψη σας,καντε προταση...
γενικα,σαν κατασκευαστες τι εμπειριες ειχατε οσοι ειχατε HP η Acer???εχω ακουσει οτι τα δευτερα υπερθερμαινονται πιο ευκολα,αλλα με τετοια χαρακτηριστικα που εχει το παραπανω,δεν νομιζω οτι ειναι πολλες οι πιθανοτητες να υπερθερμαινεται...τεσπα,περιμενω γνωμες...