Πρακτική Άσκηση
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Re: πρακτική
Χαζή απορία: Όταν λέει εργασίες εννοεί εργασίες που έχουμε κάνει για τα διάφορα μαθήματα...?
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Εγώ πάντως για αυτές έγραψα!Loner wrote:Χαζή απορία: Όταν λέει εργασίες εννοεί εργασίες που έχουμε κάνει για τα διάφορα μαθήματα...?

Άρα θέλει να παραθέσουμε λίστα με την αναλυτική μας βαθμολογία?kwnccc wrote:Ναι, τα μαθήματα που έχεις περάσει θέλει.Loner wrote:Ρε παιδιά, στο υπόδειγμα τι άκυρα μαθήματα είναι αυτά?
Επιδράσεις διάδοσης πληροφορικής, επιχειρισιακή οικονομική ανάλυση, μετάδοση δεδομένων-επικοινωνίες, στατιστική...
Όλα τα μαθήματα που έχουμε περάσει θέλει να γράψουμε?
Απλά βασικά σου δείχνει ένα παράδειγμα μάλλον με άκυρα μαθήματα
για να μην συμπληρώσεις αυτό γιατί εγώ αρχικά αυτό πήγα να κάνω!
- enum21
- Academic status: Alumnus/a
Ναι.barbarosa wrote:Άρα θέλει να παραθέσουμε λίστα με την αναλυτική μας βαθμολογία?kwnccc wrote:Ναι, τα μαθήματα που έχεις περάσει θέλει.Loner wrote:Ρε παιδιά, στο υπόδειγμα τι άκυρα μαθήματα είναι αυτά?
Επιδράσεις διάδοσης πληροφορικής, επιχειρισιακή οικονομική ανάλυση, μετάδοση δεδομένων-επικοινωνίες, στατιστική...
Όλα τα μαθήματα που έχουμε περάσει θέλει να γράψουμε?
Απλά βασικά σου δείχνει ένα παράδειγμα μάλλον με άκυρα μαθήματα
για να μην συμπληρώσεις αυτό γιατί εγώ αρχικά αυτό πήγα να κάνω!
Ακριβώς! Βέβαια μην ρωτήσεις τι λογική έχει αυτό αφού έχουν πρόσβαση στους βαθμούς μασ θα σε γελάσω!
nik_sak wrote:υπαρχει καποιος που να εκανε πρακτικη τα προηγουμενα χρονια σε καποια απο τις εταιριες που προσφερουν θεση και φετος, να μας πει την εμπειρια του και οτι χρησιμο μπορει να ξερει, καλα , κακα κλπ ?
τις παραθετω ολες μαζι:
Means4
http://www.palo.gr
SiEBEN
Tecvokate
INTRACOM TELECOM
M-STAT
Awapai
Systema Technologies A.E.
MDATA
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
The Swatch Group (Greece) SA
QUALIA
ELXIS s.a.
Ericsson Hellas
ATHENS PLAZA
IMC TECHNOLOGIES
Forthnet Group
AGILTHECH
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ
επισης αν εχει καποιος κανενα tip για τα βιογραφικα και αν μπορει να περιγραψει λιγο τι διαδικασια που ακολουθειται θα ηταν χρησιμο : δλδ εμεις κανουμε τις αιτησεις με τα βιογραφικα, οι εταιριες επιλεγουν αυτους που ειναι καταλληλοι για την καθε θεση , και μετα τι?
Προσωπικά, έκανα πρακτική άσκηση στη Sieben και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρία είναι πολύ κοντά στην ηλικία μας και επικρατεί εξαιρετικό κλίμα. Συνήθως προσφέρονται θέσεις σχετικές με IT Administrating και προγραμματισμό.Αν σε ενδιαφέρει το αντικείμενο της δουλειάς και το δείξεις, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες (δεδομένης της περιόδου κρίσης) μόνιμης απασχόλησης. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι περίπου 1 στους 3 εργαζόμενους στην εταιρία προσελήφθη μετά από Πρακτική Άσκηση...
Γενικά η διαδικασία είναι πολύ απλή, κάνεις τα βιογραφικά που σου ζητούν και όταν τα δώσουν στις εταιρίες, θα επικοινωνήσουν μαζί σου, don't worry, οι εργοδότες όταν είναι να μη σε πληρώσουν κάνουν οτι μπορούν για να σε προσλάβουν...

- enum21
Ξέρει κανείς πού είναι το γραφείο της Νυφλή και τι ώρες δέχεται?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- granny_E
- Kilobyte level
Είναι στον τέταρτο όροφο της πτέρυγας Αντωνιάδου (στην πόρτα υπάρχει χαρτί που γράφει "Πρακτική Άσκηση"). Για ώρες δε γνωρίζω αλλά την έχω πετύχει και στις 5 το απόγευμα.
- enum21
Σε ευχαριστώ! Για την ώρα είχα μια αγωνία αλλά αφού την είδες 5, np!granny_E wrote:Είναι στον τέταρτο όροφο της πτέρυγας Αντωνιάδου (στην πόρτα υπάρχει χαρτί που γράφει "Πρακτική Άσκηση"). Για ώρες δε γνωρίζω αλλά την έχω πετύχει και στις 5 το απόγευμα.

Από ό,τι βλέπω κι όροφο ντεν ξέρει.ultimate_aektzis wrote:3ow αντωνιαδου...ωρες ντεν ξερει.

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- granny_E
- Kilobyte level
OK, συγγνώμη για το λάθος, αν κι εγώ το καλοκαίρι στον 4ο την είχα βρει...πάντως και στο email που έλαβα απ' την κα.Νυφλή προχθές λέει κάτω κάτω:
Ελευθερία Νυφλή
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης
Τμήμα Πληροφορικής Ο.Π.Α.
4ος όροφος πτέρυγα Αντωνιάδου
Πατησιών 76, 104 34 Αθήνα
Τηλ.: 210 – 8203154
Email: enifli aueb gr
- enum21
Και μια άλλη ερώτηση
Μου ζήτησε αριθμό ΙΚΑ. Θέλει μόνο τον αριθμό ή το επίσημο έγγραφο από το ΙΚΑ? (με σφραγίδες κλπ. εννοώ)

Μου ζήτησε αριθμό ΙΚΑ. Θέλει μόνο τον αριθμό ή το επίσημο έγγραφο από το ΙΚΑ? (με σφραγίδες κλπ. εννοώ)
Εμένα δεν μου το ζήτησε, αλλά θέλει μόνο τον αριθμό.enum21 wrote:Και μια άλλη ερώτηση![]()
Από εκεί και πέρα σε βρίσκουν... φακέλωμα!

Έκανες χαρτιά με την εταιρεία?
Έχει πάει κανένας στην κ.Παπαθεοδώρου χαρτιά?
- Loner
Εγώ ένα μέιλ έστειλα μόνο με τα βιογραφικά που ζητούσε,πρέπει να κάνω κάτι άλλο? 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- enum21
Όχι ακόμα. Απλά μου είπε τι θα χρειαστεί και δε μου διευκρίνησε αν θέλει αριθμό ή έγγραφο.kwnccc wrote:Εμένα δεν μου το ζήτησε, αλλά θέλει μόνο τον αριθμό.enum21 wrote:Και μια άλλη ερώτηση![]()
Από εκεί και πέρα σε βρίσκουν... φακέλωμα!![]()
Έκανες χαρτιά με την εταιρεία?
Έχει πάει κανένας στην κ.Παπαθεοδώρου χαρτιά?
Έχεις βρει εταιρεία?Loner wrote:Εγώ ένα μέιλ έστειλα μόνο με τα βιογραφικά που ζητούσε,πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
Υποτίθεται ότι οι ημερομηνίες πρακτικής άσκησης ξεκινάνε 21/10... δηλαδή την Παρασκευή!
- ninaT
- byte level
είναι στον τέταρτοultimate_aektzis wrote:Επιμενω για 3ο...

έχει πάρει παράταση κ ξεκινάμε στη 1 Νοέμβρη οπότε don't worry!kwnccc wrote:Υποτίθεται ότι οι ημερομηνίες πρακτικής άσκησης ξεκινάνε 21/10... δηλαδή την Παρασκευή!
(δήλωση μέχρι τις 27 Οκτώβρη)
My dream is to fly,over the rainbow ..so high..
Δεν είχα παρει είδηση... εντάξει τότε.ninaT wrote:είναι στον τέταρτοultimate_aektzis wrote:Επιμενω για 3ο...![]()
έχει πάρει παράταση κ ξεκινάμε στη 1 Νοέμβρη οπότε don't worry!kwnccc wrote:Υποτίθεται ότι οι ημερομηνίες πρακτικής άσκησης ξεκινάνε 21/10... δηλαδή την Παρασκευή!
(δήλωση μέχρι τις 27 Οκτώβρη)

- Loner
Με πήραν τηλέφωνο για συνέντευξη από την M-DATA
Έχει κανείς προσωπική εικόνα για το τι εστί M-DATA?

- Zifnab
- Academic status: MSc
Είναι στην περιοχή μου - έχει τέσσερις συνεπώνυμους που δεν έχω καμία σχέση - πέρα από αυτά καμία εικόναLoner wrote:Με πήραν τηλέφωνο για συνέντευξη από την M-DATA![]()

Μηπως εχει κανει κανεις τη πρακτικη του στη systema technologies να μας πει εντυπωσεις?