που διαφωνω??να σου πω καλυτερα που συμφωνω,που ειναι και πιο ευκολο?
τεσπα,ας απαντησω...
ganon wrote:Οκ ο Λέτο πρέπει να παίρνει πέναλτι μόνο αν το πυροβολήσουν το καταλάβαμε αυτό.
ενταξει,εδω,οχι απλα κλαιω απο τα γελια,κοντευω να πεθανω!!ο ανθρωπος διεκδικει με αξιωσεις τα πρωτεια απο τον Καραγκουνη στις βουτιες!!και συ μου λες για πυροβολισμους και τα σχετικα...κατι σαν τον "πυροβολημενο" Τζορβα ας πουμε??
ganon wrote:Επίσης το ποδόσφαιρο είναι κάτι ζωντανό που εξελίσσεται συνεχώς, Οπότε μη μου λες για τον ΟΦΗ πριν 5 χρόνια, Ξέρω ότι ήταν παράρτημα μας. ΠΛέον όμως στηρίζεται στον Ολυμπιακό. Καλό είναι να παραδεχόμαστε τα αυτονόητα.
οντως,εξελισσεται το ποδοσφαιρο και οντως ειναι αυτονοητο οτι ο ΟΦΗ ηταν ο ορισμος του παραρτηματος για σας πριν καποια χρονια...καμια σχεση με αυτα που λετε εσεις για Τριπολη,Βολο,ΟΦΗ τωρα(lolαρα) και τα σχετικα...
ganon wrote:Τέλος, δεν το παίζω προφήτης. Απλά έχει βουίξει η πιάτσα ότι τον Μάντζιο τον έκανε δώρο στον Μαχλά ο Μαρινάκης και ότι από καλοκαίρι πάει γαύρο.
η "πιατσα" ποια ειναι ακριβως??η εγκυρη ελληνικη δημοσιογραφια η η ξερολικη καφετεριακη-καφενειακη ελληναραδικη παρεα της γειτονιας??και ναι,ο Μαντζιος θα κανει τεραστια διαφορα στον Θρυλο των Τζεμπουρ,Μιραλας,Μαρκο και οποιου αλλου επιθετικου ερθει...μην σου πω θα σερβιρει και καφεδες αμα λαχει!!πολυ πιθανη η συγκεκριμενη μεταγραφη,τι να σου πω...και προπαντος,απιστευτα οφελιμη για τον Ολυμπιακο...ακριβως οπως ΔΕΝ γινοταν με τους παικτες που παιρνατε εσεις απο τον ΟΦΗ και που η πλειοψηφεια των οποιων επαιζαν βασικοτατοι σε εσας...
ganon wrote:Κατσικογιάννης, Σοιλέδης, Σίσιτς, Κατάι, Σουμπίνιο...Όχι δεν είναι παράρτημα ο ΟΦΗ μάλλον το είδα στον ύπνο μου.
Κατσικογιαννης(δυστυχως) και Σοιλεδης δεν ειναι πλεον παικτες μας...περυσι στον ΟΦΗ ζητημα να επαιξε 10-15 παιχνιδια ο 1ος,και 5 ο 2ος...ο Καται ακομα δεν πρεπει να εχει παιξει 90λεπτο και μονο ο Σουμπινιο παιζει συνεχως και ειναι απο τους καλυτερους του ΟΦΗ...για τον Σισιτς απλα γελαω ακαταπαυστα παλι!!!ναι,ηταν παικτης μας πριν 1 εκατομμυριο χρονια!!με αυτο το σκεπτικο ολη η Superleague ειναι μειξη απο παραρτηματα ΟΣΦΠ και ΠΑΟ...οτι να ναι απλα!!
οσο για τον Νικολακοπουλο,δωσε μου ακριβως το αρθρο που λες οτι λεει αυτο που λεει...αν και μιλαμε για εναν ανθρωπο που μετα το ντερμπι με την Αεκ λεει αυτα
Έτσι θα γίνουμε Πόρτο; ,
Σενιόρ, μας πήρανε χαμπάρι… Ένα διπλό σε 9 ντέρμπι!!! και μετα τα ματς με Ντορτμουντ και Νιονιο κανει κωλοτουμπα αλα Μελισσανιδη και λεει οτι
Η μηχανή πήρε μπροστά! Με μηχανοδηγό… μάγο!...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related