TuxGuitar
Υπάρχει το live gparted που bootάρει από το cd.
Επειδή το έχω δοκιμάσει... είχε πολλά προβλήματα μια δεν μου έβγαζα τις ταμπλατούρες μια δεν ακούγονταν τα άλλα όργανα...Περίεργη συμπεριφορά γενικά
Κοίτα σε Linux και το guitar pro να βάλεις πάλι midi ποιότητα θα έχεις γιατί το RSA δεν θα παίζει με wine. Μάλιστα όταν το είχα δοκιμάσει κόλαγε ενώ το TuxGuitar με ίδια ποιότητα παίζει καλύτερα.Valkyrion wrote:Επειδή το έχω δοκιμάσει... είχε πολλά προβλήματα μια δεν μου έβγαζα τις ταμπλατούρες μια δεν ακούγονταν τα άλλα όργανα...Περίεργη συμπεριφορά γενικά![]()
Το περιμένουμε με μεγάλη χαρά...Master_ex wrote:P.S.: Το 2010 βγαίνει το GP6 στο οποίο έχουν ξαναγράψει (σχεδόν) τα πάντα από την αρχή!
Πάλι καλά γιατι απο το GP4 και μετά δεν υπήρχαν τρελές διαφορές (ίσως στο τρελό songwriting), αλλα για τα απλά πραγματάκια, επαναλμβανόντουσαν τα ίδια bugs.Master_ex wrote:P.S.: Το 2010 βγαίνει το GP6 στο οποίο έχουν ξαναγράψει (σχεδόν) τα πάντα από την αρχή!
Προσωπικά δεν πιστεύω πως οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους είναι σχετικές με την λειτουργικότητα της γλώσσας...Δηλαδή οκ επιτελεί λειτουργίες που πιστεύω οτι μια χαρα υλοποιούνται και από τις δύο γλώσσες...Τέσπα και sorry για το offtopicMaster_ex wrote: αν εξαιρέσεις ότι το έχουν γράψει σε java ενώ το GuitarPro είναι σε c++
Angeline85 wrote:Υπάρχει ένα καλό δωρεάν εργαλείο λογισμικού που επιτρέπει σε ένα χρήστη να μετατρέψει avi σε mp4:
Avi to mp4 converter
Angeline85 wrote:Υπάρχει ένα καλό δωρεάν εργαλείο λογισμικού που επιτρέπει σε ένα χρήστη να μετατρέψει avi σε mp4:
Avi to mp4 converter