Διανομή πάσων
Re: Διανομή πάσο
Έχει βάλει κανείς σας δικιά του φωτογραφία? Αν βάλω μία δικιά μου που φαίνεται εντάξει το πρόσωπό μου αλλά για φόντο έχει ουρανό με συννεφάκια λέτε να τους πειράξει?
barbarosa wrote:Έχει βάλει κανείς σας δικιά του φωτογραφία? Αν βάλω μία δικιά μου που φαίνεται εντάξει το πρόσωπό μου αλλά για φόντο έχει ουρανό με συννεφάκια λέτε να τους πειράξει?
μπα, μια χαρα θα τη δεχτουν αρκει να φαινεται ποιος εισαι - ξερω περιπτωσεις ανθρωπων που εβαλαν φωτογραφιες απο το facebook με φοντο τραπεζι μαγαζιου πχ
Οκ για να δούμε. Γενικά μου άρεσε η εφαρμογούλα. Έκανε αυτόματα τα γράμματα κεφαλαία και αγγλικά ή ελληνικά ανάλογα με το τι χρειαζόταν το πεδίο.
Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν που 15 φορές έπρεπε να δηλώσουμε ενοχή σε περίπτωση που τα στοιχεία είναι ψευδή κτλ. Εντάξει ρε παιδιά μια φορά αρκεί.
Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν που 15 φορές έπρεπε να δηλώσουμε ενοχή σε περίπτωση που τα στοιχεία είναι ψευδή κτλ. Εντάξει ρε παιδιά μια φορά αρκεί.
ε ενταξει πρεπει να ειναι καλυμμενοι και αυτοι νομικα, λογικο ειναι
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ που είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (σε λίγο καιρό τουλάχιστον), αν γραφτώ σε κάποιο ΑΕΙ θα δικαιούμαι να πάρω πάσο ξανά?
Σύμφωνα με τα παρακάτω νομίζω όχι.. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για τους κύκλους σπουδών αν εννοεί αυτό που κατάλαβα...
Σύμφωνα με τα παρακάτω νομίζω όχι.. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για τους κύκλους σπουδών αν εννοεί αυτό που κατάλαβα...
Αιτήσεις για νέο δελτίο ειδικού εισιτηρίου δικαιούνται να υποβάλλουν:
α) Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης του πρώτου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι
πτυχίου ΑΕΙ για όσα έτη απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου σύμφωνα με το ενδεικτικό
πρόγραμμα σπουδών προσαυξημένα κατά δύο (2) έτη.
β) Οι φοιτητές μερικής φοίτησης του πρώτου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι
πτυχίου ΑΕΙ για διπλάσια έτη από όσα απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου σύμφωνα με το
ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών.
γ) Οι φοιτητές του δεύτερου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου
για όσα έτη διαρκεί η φοίτησή τους σύμφωνα με το εκάστοτε ενδεικτικό πρόγραμμα δεύτερου
κύκλου σπουδών.
δ) Οι φοιτητές του τρίτου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι διδακτορικού τίτλου για
τέσσερα (4) έτη από την ημερομηνία εγγραφής τους.
αφου λεει " Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης του πρώτου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ"
αμα πας να γινεις φοιτητης πληρους φοιτησης που θελεις εσυ και εισαι ηδη κατοχος πτυχιου αει , που εισαι, δεν θα μπορεις να παρεις πασο
εκτος αμα διαβαζω τελειως λαθος αυτο που λεει
αμα πας να γινεις φοιτητης πληρους φοιτησης που θελεις εσυ και εισαι ηδη κατοχος πτυχιου αει , που εισαι, δεν θα μπορεις να παρεις πασο
εκτος αμα διαβαζω τελειως λαθος αυτο που λεει
Παραθέτω το σημερινό μου πάσο fail.
Έκανα την αίτησή μου Δευτέρα βράδυ (ξέρω άργησα κάπως) και από τότε παρακολουθούσα προσεκτικά την πρόοδό της. Πέμπτη πρωί εγκρίθηκε από τη γραμματεία και σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα ότι μπορώ να το παραλάβω απ το σημείο διανομής. Πάω λοιπόν στο Γερμανό που επέλεξα και άφαντο το πάσο μου. Η κοπέλα που ήταν εκεί με ρώτησε πότε μου ήρθε το μήνυμα και μου είπε ότι σήμερα δεν τους πήγε ο courier άρα να πάω από Δευτέρα. Από το ύφος της κατάλαβα ότι αυτό έχει συμβεί κι άλλες φορές.Τι διάολο το στέλνουν το μήνυμα λοιπόν αν δεν έχει φτάσει το πάσο έτσι για να σου κάνουν πλακίτσα?
Proskope στην ακαδημαική σου ιδιότητα δηλώνεις Μεταπτυχιακός. Αν κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό δικαιούσαι πάσο. Από αυτό που γράφεις κατάλαβα ότι ακόμα θεωρείσαι φοιτητής γιατί λες σε λίγο καιρό θα πάρεις το μεταπτυχιακό.
Έκανα την αίτησή μου Δευτέρα βράδυ (ξέρω άργησα κάπως) και από τότε παρακολουθούσα προσεκτικά την πρόοδό της. Πέμπτη πρωί εγκρίθηκε από τη γραμματεία και σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα ότι μπορώ να το παραλάβω απ το σημείο διανομής. Πάω λοιπόν στο Γερμανό που επέλεξα και άφαντο το πάσο μου. Η κοπέλα που ήταν εκεί με ρώτησε πότε μου ήρθε το μήνυμα και μου είπε ότι σήμερα δεν τους πήγε ο courier άρα να πάω από Δευτέρα. Από το ύφος της κατάλαβα ότι αυτό έχει συμβεί κι άλλες φορές.Τι διάολο το στέλνουν το μήνυμα λοιπόν αν δεν έχει φτάσει το πάσο έτσι για να σου κάνουν πλακίτσα?
Proskope στην ακαδημαική σου ιδιότητα δηλώνεις Μεταπτυχιακός. Αν κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό δικαιούσαι πάσο. Από αυτό που γράφεις κατάλαβα ότι ακόμα θεωρείσαι φοιτητής γιατί λες σε λίγο καιρό θα πάρεις το μεταπτυχιακό.
γ) Οι φοιτητές του δεύτερου κύκλου σπουδών που δεν είναι ήδη κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου
για όσα έτη διαρκεί η φοίτησή τους σύμφωνα με το εκάστοτε ενδεικτικό πρόγραμμα δεύτερου
κύκλου σπουδών.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Πειρατή, είμαι μεταπτυχιακός απλά σε 2 μήνες τελειώνει το πρόγραμμα για να πάρω στα χέρια μου το πτυχίο.. Αυτό εννοώ.. Τώρα έχω πάσο φυσικά...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Γίνεται να παραλάβω το πάσο με στρατιωτική ταυτότητα? Ή δεν γίνεται να έχω και τα 2 ταυτόχρονα?? Κάποιος που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Δεν ήξερα που άλλου να ρωτήσω.. Ελπίζω να ειναι οκ.
Ξέρετε αν υπάρχει επίπτωση σε περίπτωση που δεν έχουμε ανανεώσει την φοιτητική μας ταυτότητα για αρκετό καιρό?
Ξέρετε αν υπάρχει επίπτωση σε περίπτωση που δεν έχουμε ανανεώσει την φοιτητική μας ταυτότητα για αρκετό καιρό?
Seek the roses along the way , just beware of the thorns
Δεν νομίζω ότι ανανεώνει κανείς τη φοιτητική ταυτότητα , εκτός άμα τώρα με το νέο πάσο άλλαξε και αυτο
Ανανέωση έννοώ την υπογραφή από πίσω σε κάθε εναρξη νέου ακαδημαϊκού έτους. Αυτό λες κ εσύ?chriskin wrote:Δεν νομίζω ότι ανανεώνει κανείς τη φοιτητική ταυτότητα , εκτός άμα τώρα με το νέο πάσο άλλαξε και αυτο
Seek the roses along the way , just beware of the thorns
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Κοίτα μέχρι ΚΑΙ 4ο έτος πρέπει η γραμματεία να σου κάνει μια τζίφρα από πίσω. Μετά το 4ο δεν νομίζω να πρέπει να κάνουν κάτι. Επίσης η σφραγίδα του ΟΠΑ θεωρητικά πρέπει να φαίνεται πατημένη πάνω στη φωτογραφία. Γενικά δεν έχω ακούσει να είχε κάποιος πρόβλημα με τις ταυτότητες και τις υπογραφές/σφραγίδες. Αν τώρα νοιώθεις ανασφάλεια πήγαινε στη γραμματεία να σου γράψει/πατήσει αυτό που θες.melen wrote:Δεν ήξερα που άλλου να ρωτήσω.. Ελπίζω να ειναι οκ.
melen wrote:Ανανέωση έννοώ την υπογραφή από πίσω σε κάθε εναρξη νέου ακαδημαϊκού έτους. Αυτό λες κ εσύ?chriskin wrote:Δεν νομίζω ότι ανανεώνει κανείς τη φοιτητική ταυτότητα , εκτός άμα τώρα με το νέο πάσο άλλαξε και αυτο
πηγαινουμε γι αυτο ε;
δεν εχω ακουσει απο κανενα γνωστο μου οτι πηγαινει ποτε - στις τωρινες που ειναι και πλαστικοποιημενες δεν ξερω και πως θα μπορουσε να γινει κιολας
- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Δεν γίνεται αυτό για μας ρε. Παλιότερα γινόταν.chriskin wrote:melen wrote:Ανανέωση έννοώ την υπογραφή από πίσω σε κάθε εναρξη νέου ακαδημαϊκού έτους. Αυτό λες κ εσύ?chriskin wrote:Δεν νομίζω ότι ανανεώνει κανείς τη φοιτητική ταυτότητα , εκτός άμα τώρα με το νέο πάσο άλλαξε και αυτο
πηγαινουμε γι αυτο ε;
δεν εχω ακουσει απο κανενα γνωστο μου οτι πηγαινει ποτε - στις τωρινες που ειναι και πλαστικοποιημενες δεν ξερω και πως θα μπορουσε να γινει κιολας
- abujafar
- Mbyte level
Καλησπέρα παιδιά έχω λίγο καιρό να ασχοληθώ με την σχολή, μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν μπορώ ακόμα να πάρω πασο;
Και αν ναι, απο που το παιρνω;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Αν είσαι μεγαλύτερο από 6ο έτος δεν μπορείς να πάρεις πάσο. Αν είσαι μέχρι 6ο έτος και το έχεις χάσει μπορείς να πας στη γραμματεία και να ζητήσεις ένα.abujafar wrote:Καλησπέρα παιδιά έχω λίγο καιρό να ασχοληθώ με την σχολή, μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν μπορώ ακόμα να πάρω πασο;
Ευχαριστώ!
Re: Διανομή πάσων
από δω βγάζεις:abujafar wrote:Καλησπέρα παιδιά έχω λίγο καιρό να ασχοληθώ με την σχολή, μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν μπορώ ακόμα να πάρω πασο;
Ευχαριστώ!
https://submit-paso.minedu.gov.gr/Login ... ssion.aspx
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Χαχαχα όντως έχει αλλάξει! Το βγάζεις πλέον ηλεκτρονικά. Αλλά αυτό με το 6ο έτος ισχύει.
κοίτα... και 16ο έτος να είσαι, κάνεις την αίτηση σου και άμα τη δεχτούν και σου βγάλουν το πάσο δε σε χαλάει. Αλλιώς το πολύ πολύ να απορριφθεί η αίτηση σου.PASCAL wrote:Χαχαχα όντως έχει αλλάξει! Το βγάζεις πλέον ηλεκτρονικά. Αλλά αυτό με το 6ο έτος ισχύει.
- abujafar
- Mbyte level
Μερσί φίλε!tassos wrote:από δω βγάζεις:abujafar wrote:Καλησπέρα παιδιά έχω λίγο καιρό να ασχοληθώ με την σχολή, μήπως μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν μπορώ ακόμα να πάρω πασο;
Ευχαριστώ!
https://submit-paso.minedu.gov.gr/Login ... ssion.aspx
Να ρωτήσω κάτι , έχασα το πάσο μου τι πρέπει να κάνω για να βγάλω καινούριο ή τουλάχιστον να το δηλώσω .Πριν που τα έβγαζε η σχολή πηγαίναμε στην γραμματεία τώρα που γίνεται ηλεκτρονικά τι ισχύει ;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!