Μα, αν δεν υπάρχει κάποια αξιόποινη πράξη, δεν θα δεις αστυνόμο έτσι κι αλλιώς...sudtuwup wrote:Οπως δεν θα ηθελα στο σχολειο μου αστυνομο, δεν θελω κ στη σχολη μου. Εκτος κ αν μιλαμε για εγκληματα.

όχι πες μου εσύ πως θα ήταν το πανεπιστήμιο σήμερα αν δεν είχαν γίνει τόσες καταλύψεις και πως θα είναι αν δεν γίνουν τόσες και ακόμα πιο πολλές στο μέλλον. (Καλύτερα να μην μπούμε σε πολιτικά θέματα γιατί νομίζω δεν επιτρέπεταιProxenos wrote:Αν και δε θα ήθελα να καταργηθεί, για πες μας τι νομίζεις οτι θα αλλάξει για όλους τους φοιτητές αν καταργηθεί;CKFoxB wrote:Είναι αυτό ακριβώς. Αν καταργηθεί το άσυλο θα καταλάβουμε γιατί είναι τόσο σημαντικό όχι για αυτούς που τα σπάνε αλλα για όλους τους φοιτητές...ttoppouzokypraios wrote:Είναι σαν να πούμε πως επειδή πλέον οι εργάτες την έχουν καλύτερα ( ? ) από τότε που θεσπίστηκε το 8 ωρο είναι οκ να το ακυρώσουμε.
Η παιδεία ξεκινάει από το σπίτι... Μήπως πρέπει να ακούω και τη γιαγιά μου και να ζω συνέχεια λες και είμαστε στην κατοχή;;;CKFoxB wrote:όχι πες μου εσύ πως θα ήταν το πανεπιστήμιο σήμερα αν δεν είχαν γίνει τόσες καταλύψεις και πως θα είναι αν δεν γίνουν τόσες και ακόμα πιο πολλές στο μέλλον. (Καλύτερα να μην μπούμε σε πολιτικά θέματα γιατί νομίζω δεν επιτρέπεταιProxenos wrote: Αν και δε θα ήθελα να καταργηθεί, για πες μας τι νομίζεις οτι θα αλλάξει για όλους τους φοιτητές αν καταργηθεί;![]()
) αλλά ούτε εργαστήρια θα είχαμε ούτε τίποτα. Θα έσκαγαν δέκα-δεκαπέντε μπάτσοι, θα έρειχναν δύο-τρείς σφαλιάρες στον καθένα, και όλα μέλι γάλα.
Η μόνη ελευθερία που έχουμε είναι να νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι. Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τι γίνεται γύρω. Αυτοί που έχουν την εξουσία πουλάνε και την ελευθερία. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως στην χούντα, δεν λέω όχι, γιατί πολύ απλά τότε ότι γινόταν, γινόταν φανερά. Και οι άνθρωποι ξέρανε ότι δεν ήταν ελεύθεροι. Η διαφορά είναι ότι τώρα όλοι εμείς απλά νομίζουμε πως είμαστε... Η πραγματική μας ελευθερία είναι να κρατάμε το τηλεκοντρόλ και να αλλάζουμε τα κανάλια.Proxenos wrote: Το πρόβλημα αυτής της χώρας δεν είναι η πια η έλλειψη ελευθερίας
Πολύ Matrix βλέπεις εσύ...CKFoxB wrote:Η μόνη ελευθερία που έχουμε είναι να νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι. Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τι γίνεται γύρω. Αυτοί που έχουν την εξουσία πουλάνε και την ελευθερία. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως στην χούντα, δεν λέω όχι, γιατί πολύ απλά τότε ότι γινόταν, γινόταν φανερά. Και οι άνθρωποι ξέρανε ότι δεν ήταν ελεύθεροι. Η διαφορά είναι ότι τώρα όλοι εμείς απλά νομίζουμε πως είμαστε... Η πραγματική μας ελευθερία είναι να κρατάμε το τηλεκοντρόλ και να αλλάζουμε τα κανάλια.Proxenos wrote: Το πρόβλημα αυτής της χώρας δεν είναι η πια η έλλειψη ελευθερίας
CKFoxB++CKFoxB wrote: Η μόνη ελευθερία που έχουμε είναι να νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι. Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τι γίνεται γύρω. Αυτοί που έχουν την εξουσία πουλάνε και την ελευθερία. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως στην χούντα, δεν λέω όχι, γιατί πολύ απλά τότε ότι γινόταν, γινόταν φανερά. Και οι άνθρωποι ξέρανε ότι δεν ήταν ελεύθεροι. Η διαφορά είναι ότι τώρα όλοι εμείς απλά νομίζουμε πως είμαστε... Η πραγματική μας ελευθερία είναι να κρατάμε το τηλεκοντρόλ και να αλλάζουμε τα κανάλια.
αυτό ξαναπέστο....rapadder wrote:Εντάξει, πάν μέτρο άριστο, θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις στο Πανεπιστήμιο ώστε να προάγεται η κριτική σκέψη και να μην παράγει απλά "γιάπηδες". Όμως η νοοτροπία του τύπου γεμίζω τον χώρο με αφίσσες (όσες θέλω, όπου θέλω, ακόμα και στην είσοδο της σχολής), κλείνω τους διαδρόμους με τραπεζάκια και αντί για απλή ανακοίνωση βγάζω πολιτικό λόγο στο μάθημα προκαλεί τουλάχιστον δυσφορία και εκνευρισμό. Πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε...
Το έδειξαν και στις ειδήσεις. Θλιβερό...The Punisher wrote:Μήπως να ξαναδούμε την υπό-όρους κατάργηση του ασύλου... για δείτε εδώ...
Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Ακόμα αυτούς που είδες να τα σπάνε ούτε αναρχικοί είναι ούτε φοιτητές. Χαμένοι στο διάστημα είναι. Ούτε το άσυλο πρέπει να καταργηθεί αλλά και η αστυνομία θα πρέπει να μπορεί να τους συλλαμβάνει (άλλο που δεν θέλει).PASCAL wrote:Μάλιστα.
Και επειδή κάποιοι αναρχικοί και φοιτητές της κακίας ώρας έκαναν αυτό που βλέπουμε στην εικόνα εμείς τώρα δηλαδή νοιώθουμε ευχαρίστηση.
Να καταργήσουμε λίγο άσυλο ε;
Φυσικά αφού η ρίζα του κακού βρίσκεται στην ασυλία.
Εγώ λέω να ξαναϊδρύσουμε και τα ΕΚΟΦ.