Πανεπιστημιακό άσυλο - Υπέρ ή κατά

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.

Είστε υπέρ ή κατά της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου?

Υπέρ της κατάργησης
14
31%
Κατά της κατάργησης
31
69%

Total votes: 45
a_s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by a_s » Fri Oct 28, 2005 1:02 am

sudtuwup wrote:Οπως δεν θα ηθελα στο σχολειο μου αστυνομο, δεν θελω κ στη σχολη μου. Εκτος κ αν μιλαμε για εγκληματα.
Μα, αν δεν υπάρχει κάποια αξιόποινη πράξη, δεν θα δεις αστυνόμο έτσι κι αλλιώς... :-p Δεν καταλαβαίνω το ρόλο που έχει το άσυλο για αυτό το θέμα.. :???:
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Fri Oct 28, 2005 2:54 am

Moderation Message
Παιδιά υπάρχει ήδη thread για το θέμα του ασύλου
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Fri Oct 28, 2005 6:22 pm

Proxenos wrote:
CKFoxB wrote:
ttoppouzokypraios wrote:Είναι σαν να πούμε πως επειδή πλέον οι εργάτες την έχουν καλύτερα ( ? ) από τότε που θεσπίστηκε το 8 ωρο είναι οκ να το ακυρώσουμε.
Είναι αυτό ακριβώς. Αν καταργηθεί το άσυλο θα καταλάβουμε γιατί είναι τόσο σημαντικό όχι για αυτούς που τα σπάνε αλλα για όλους τους φοιτητές...
Αν και δε θα ήθελα να καταργηθεί, για πες μας τι νομίζεις οτι θα αλλάξει για όλους τους φοιτητές αν καταργηθεί;
όχι πες μου εσύ πως θα ήταν το πανεπιστήμιο σήμερα αν δεν είχαν γίνει τόσες καταλύψεις και πως θα είναι αν δεν γίνουν τόσες και ακόμα πιο πολλές στο μέλλον. (Καλύτερα να μην μπούμε σε πολιτικά θέματα γιατί νομίζω δεν επιτρέπεται :-( :-( ) αλλά ούτε εργαστήρια θα είχαμε ούτε τίποτα. Θα έσκαγαν δέκα-δεκαπέντε μπάτσοι, θα έρειχναν δύο-τρείς σφαλιάρες στον καθένα, και όλα μέλι γάλα.
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Sat Oct 29, 2005 12:20 pm

CKFoxB wrote:
Proxenos wrote: Αν και δε θα ήθελα να καταργηθεί, για πες μας τι νομίζεις οτι θα αλλάξει για όλους τους φοιτητές αν καταργηθεί;
όχι πες μου εσύ πως θα ήταν το πανεπιστήμιο σήμερα αν δεν είχαν γίνει τόσες καταλύψεις και πως θα είναι αν δεν γίνουν τόσες και ακόμα πιο πολλές στο μέλλον. (Καλύτερα να μην μπούμε σε πολιτικά θέματα γιατί νομίζω δεν επιτρέπεται :-( :-( ) αλλά ούτε εργαστήρια θα είχαμε ούτε τίποτα. Θα έσκαγαν δέκα-δεκαπέντε μπάτσοι, θα έρειχναν δύο-τρείς σφαλιάρες στον καθένα, και όλα μέλι γάλα.
Η παιδεία ξεκινάει από το σπίτι... Μήπως πρέπει να ακούω και τη γιαγιά μου και να ζω συνέχεια λες και είμαστε στην κατοχή;;;

Έχεις πάρει ιδέα τι γίνεται με τις καταλήψεις τελευταία; Φοιτητές αργούν να πάρουν πτυχίο επειδή σε μερικούς έτσι άρεσει ή έτσι είπε το κόμμα (όπως λέει και ο Πανούσης, το αφήνω φλου, δε λέω ποιο κόμμα... το εκάστοτε). Άλλοι πάλι βρίσκουν την ευκαιρία να χάσουν μάθημα λες και βρίσκονται στο σχολείο. Το ίδιο γίνεται και με τις πορείες. Κατεβαίνουν 50 άτομα στο κέντρο της Αθήνας και κλείνουν το δρόμο, ενώ οι αστυνομικοί εν τέλει περισσότεροι είναι. Είδες όμως ότι όταν υπάρξει κάποιο σημαντικό θέμα πως κατεβαίνει ο κόσμος (π.χ. ασφαλιστικό); Όταν όμως το ξεφτιλίζεις κάνοντας μία πορεία κάθε μέρα, ποιος να κατέβει και ποιος να σε ακούσει σοβαρά; Το ίδιο γίνεται και με τις καταλήψεις. Κατάληψη για σημαντικό θέμα έχει να γίνει δεκαετίες. Όλα τ αλλα είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

Σου δίνουν την εντυπωση μερικοί ότι πρέπει οπωσδήποτε και πάντα να κάνουν κατάληψη, αποχή ή ο,τιδήποτε άλλο, ανεξάρτητα από το περιβάλλον και την εποχή στην οποία ζουν. Δε ζούμε σε ανελεύθερο καθεστώς, παρτε το χαμπάρι, εκείνες οι εποχές πέρασαν. Οποιος θέλει να κάνει καταλήψεις και να πιάνουν τόπο, ας πάει στην Αιθιοπία ή την Κίνα. Ή ας βρει άλλο θέμα να στηρίξει, όπως την ενσωμάτωση των ξένων (πολύ σημαντικό και επίκαιρο) και ας το κάνει με το σωστό τρόπο. Το πρόβλημα αυτής της χώρας δεν είναι η πια η έλλειψη ελευθερίας (απ την οποία παίρνει ο καθένας όση θέλει και λειτουργεί ασύδοτα), αλλά αυτή η μιζέρια που μας συνοδεύει και με την οποία ζούμε χωρίς να αντιδρούμε για να αλλάξουμε πρώτα απ όλα ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. Και για την οποία το μόνο που ξέρουμε είνα να κατηγορούμε μόνιμα τους Οθωμανούς... για πόσους αιώνες ακόμα;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sat Oct 29, 2005 1:34 pm

Ποιος είπε ότι δεν θα είχαμε εργαστήρια; Εργαστήρια υπήρχαν από τότε που φτιάχτηκε το τμήμα πληροφορικής («χαζά» τερματικά συνδέονταν με έναν κεντρικό επεξεργαστή). Το 1986 υπήρχε αυτή η τεχνολογία. Γιατί να έσκαγαν οι μπάτσοι και να χτυπούσανε κόσμο για πλάκα; Εξαρτάται σε ποια εποχή αναφέρεσαι. Εσύ περιγράφεις καταστάσεις που παραπέμπουν σε εποχή χούντας (1967-1974). Αν θέλει σήμερα η «εξουσία» να σε ποδοπατήσει θα το κάνει έτσι και αλλιώς… Με παρακολουθήσεις, υποκλοπές ηλεκτρονικών επικοινωνιών, τρομονόμους. Πάρτε παράδειγμα πώς «παρακάμφθηκε» το άσυλο σε εποχή Ολυμπιακών Αγώνων. Οι σχολές έκλεισαν λίγο νωρίτερα, αμπαρώσανε όλες τις εισόδους και υπήρχε μια διακριτική αστυνομική παρουσία γύρω από αυτές.
Proxenos++
Παρακολουθώ τα γεγονότα στον Πανεπιστημιακό χώρο 5 χρόνια ως φοιτητής και άλλα 4-5 ως έφηβος. Έζησα τη δεκαετία του 90 μια σειρά καταλήψεων της ξεφτίλας. Καταλήψεις σε Γυμνάσια, Λύκεια, Πανεπιστήμια, χαμένες εξεταστικές. Έχασα δύο μήνες μάθημα στη Γ’ Λυκείου για πλάκα. Τσακωμοί γονέων σε περιόδους κατάληψης για την πολιτική επικαιρότητα... Αν δεν αλλάξουμε ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Sat Oct 29, 2005 5:07 pm

Και στην Γ' Γυμνασίο οι καθηγητές κάναν απεργίες και χάσαμε την μισή χρονιά αλλά τουλάχιστον χορτάσαμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.Χωρίς πλάκα πιστεύετε ότι αν δεν είχε γίνει μαζική κινητοποίηση στις αρχές τις δεκαετίας του 90 ,η παιδεία θα είχε σήμερα την εικόνα που έχει;Αν έχετε ακουστά το νομοσχέδιο που επρόκειτο να ψηφιστεί ήταν κάτι παραπάνω από αντιδραστικό και μόνο με αναχρονιστικές καταλήψεις ,πορείες και συγκρούσεις που στοίχισαν ακόμα και ζωές αποσύρθηκε.Για τις καταλήψεις του 98-99 είχαν και αυτές κάποιο λόγο αλλά δυστυχώς κάποιοι τις εκμεταλλεύτηκαν με τον χείριστο τρόπο,μαζί και τους μαθητές.Την αποτελεσματικότητα ή όχι του νομου Αρσένη μπορούμε να την κρίνουμε όλοι μας....
Δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε το πρόβλημα να μπει μέσα στο σπίτι μας (βλ.ασφαλιστικό ,πορείες για πολέμους που ήδη έχουν αρχίσει) για να κουνηθούμε από τον καναπέ μας.Αυτές οι αντιδράσεις είναι κατόπιν εορτής.Επίσης δεν νομίζω ότι η Αθήνα είναι πια κάθε μέρα κλειστή λόγω πορειών.Μια φορά είχα τύχει και γω σε κλειστους δρόμους από πορεία και όταν έμαθα ότι πρόκειται για 30-40 (ίσως και παραπάνω) παραπληγικούς που διαμαρτύρονται ,ο συνδυασμός εκνευρισμού και άλλων στιγμιαίων συναισθημάτων με οδήγησε σε ειρωνικούς καγχασμούς και σκέψεις.Και όχι μόνο εμένα.Όμως αυτοί οι άνθρωποι που η πόλη τους και η χώρα τους και οι συμπολίτες τους,τους έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι δεν μπορούν να βγουν να διαμαρτυρηθούν για το πρόβλημά τους επειδή δεν αφορά το σύνολο της κοινωνίας αλλά μόνο τους ίδιους.Πορείες και διαμαρτυρίες δηλαδή θα πρέπει να γίνονται για προβλήματα που είναι πανανθρώπινα και αφορύν το ανθρώπινο γένος στο σύνολό του;
Ποιος ξέρει οι άνθρωποι αυτοί και η κάθε 30ρα ανθρώπων που αναγκάζεται να βγει στον δρόμο και να αντιμετωπίσει από καντήλια,μέχρι ειρωνικά σχόλια από εμάς τους politically correct ,τι τραβάν στην καθημερινότητα τους ,πόσο αγανακτισμένοι είναι και τι άποψη έχουν για την δημοκρατία μας και τις απόψεις μας.
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Sat Oct 29, 2005 8:15 pm

Proxenos wrote: Το πρόβλημα αυτής της χώρας δεν είναι η πια η έλλειψη ελευθερίας
Η μόνη ελευθερία που έχουμε είναι να νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι. Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τι γίνεται γύρω. Αυτοί που έχουν την εξουσία πουλάνε και την ελευθερία. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως στην χούντα, δεν λέω όχι, γιατί πολύ απλά τότε ότι γινόταν, γινόταν φανερά. Και οι άνθρωποι ξέρανε ότι δεν ήταν ελεύθεροι. Η διαφορά είναι ότι τώρα όλοι εμείς απλά νομίζουμε πως είμαστε... Η πραγματική μας ελευθερία είναι να κρατάμε το τηλεκοντρόλ και να αλλάζουμε τα κανάλια.
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Sat Oct 29, 2005 8:42 pm

CKFoxB wrote:
Proxenos wrote: Το πρόβλημα αυτής της χώρας δεν είναι η πια η έλλειψη ελευθερίας
Η μόνη ελευθερία που έχουμε είναι να νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι. Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τι γίνεται γύρω. Αυτοί που έχουν την εξουσία πουλάνε και την ελευθερία. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως στην χούντα, δεν λέω όχι, γιατί πολύ απλά τότε ότι γινόταν, γινόταν φανερά. Και οι άνθρωποι ξέρανε ότι δεν ήταν ελεύθεροι. Η διαφορά είναι ότι τώρα όλοι εμείς απλά νομίζουμε πως είμαστε... Η πραγματική μας ελευθερία είναι να κρατάμε το τηλεκοντρόλ και να αλλάζουμε τα κανάλια.
Πολύ Matrix βλέπεις εσύ... :-D
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sat Oct 29, 2005 11:34 pm

CKFoxB wrote: Η μόνη ελευθερία που έχουμε είναι να νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι. Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τι γίνεται γύρω. Αυτοί που έχουν την εξουσία πουλάνε και την ελευθερία. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως στην χούντα, δεν λέω όχι, γιατί πολύ απλά τότε ότι γινόταν, γινόταν φανερά. Και οι άνθρωποι ξέρανε ότι δεν ήταν ελεύθεροι. Η διαφορά είναι ότι τώρα όλοι εμείς απλά νομίζουμε πως είμαστε... Η πραγματική μας ελευθερία είναι να κρατάμε το τηλεκοντρόλ και να αλλάζουμε τα κανάλια.
CKFoxB++

Συμφωνώ 100% με τα λεγόμενά σου ;)
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sun Oct 30, 2005 12:54 am

Συμφωνούμε στο ότι σχεδόν όλα τα νομοσχέδια της τελευταίας δεκαετίας που αφορούν τον χώρο της παιδείας ήταν προβληματικά. Ήταν σαν πρόγραμμα λογισμικού. Βγαίνει μια έκδοση προς αρχικό έλεγχο και συζήτηση (beta), μετά της αλλάζουν τα φώτα και την εφαρμόζουν (ψηφισμένο νομοσχέδιο) και έπειτα κάθε λίγο και λιγάκι την «αναθεωρούν» (patches). Κάθε Υπουργός Παιδείας θέλει να κάνει μια εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στο πάνθεον της Ιστορίας. Έτσι έχουμε τόσες μεταρρυθμίσεις όσοι και οι Υπουργοί Παιδείας. Για να μην ξεφύγω περισσότερο, το θέμα είναι και η έλλειψη Δημοκρατίας. Αν μαθαίνεις σε εφήβους μαθητές να προβαίνουν σε καταλήψεις, τους μαθαίνεις να καταπατούν τα δικαιώματα των άλλων. Κανένας δεν μπορεί να στερήσει το δικαίωμα να κάνει μάθημα σε μια «μειοψηφία» μαθητών. Το αντίστοιχο ισχύει και για τους παραπληγικούς. Το γεγονός ότι είναι μειοψηφία δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν πολίτες β’ κατηγορίας. Τέλος αν δεν τους δίνει κανένα ΜΜΕ βήμα να εκθέσουν τα αιτήματα τους, ίσως η διαδήλωση να είναι από τα λίγα μέσα για να προβληθούν.
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Sun Oct 30, 2005 1:08 pm

Έτσι μπράβο... τελικά κατέληξες εκεί που έπρεπε... δίπλα όμως στην ''διαδήλωση'' έπρεπε να βάλεις -κατάληψη... Γιατί αν το ξανασκεφτείς θα καταλάβεις ότι και στην διαδήλωση καταπατούν τα δικαιώματα κάποιων άλλων (και μάλιστα περισσότερων από αυτούς) αλλα όπως είπες δεν υπάρχει άλλη λύση!!
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Oct 30, 2005 3:39 pm

Καλά βρε σεις, ακόμη δεν έχετε μάθει το ρητό που λέει ότι στην Ελλάδα τα δικαιώματα του ενός καταπατούν αυτά του άλλου???Και γω τώρα το έμαθα...γιατί όταν μπαίνει κάποιος μέσα στο αμφιθέατρο για να σε υποστηρίξει και να σε εκπροσωπήσει επειδή είσαι Α'ετής ακόμη και δεν ξέρεις να μιλήσεις για τα δικαιώματά σου επαρκώς παθιασμένα, σου στερεί το βασικότερο όλων των υπολοίπων διακιαωμάτων μέσα στο πανεπιστήμιο...Σου καταπατά το μάθημα και δεν μιλάει κανείς για αυτό

Μπορεί να με πείτε γραφικό ή φυτό ή όλα τα συναφή. Αν όμως το σκεφτείτε με το χέρι στην καρδιά, θα δείτε πως αυτό είναι γεγονός.
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Sun Oct 30, 2005 8:00 pm

Αυτός που μπαίνει μέσα και σου στερεί 10-15 λεπτά μάθημα το κάνει (συν των άλλων) και για να μην σου στερήσουν την ανωτερότητα κάποιοι αλλοι, που έτσι τους βολεύει για να στηρίξουν το κωλοσύστημα τους, του πτυχίου σου.
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sun Oct 30, 2005 8:50 pm

Εντάξει, πάν μέτρο άριστο, θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις στο Πανεπιστήμιο ώστε να προάγεται η κριτική σκέψη και να μην παράγει απλά "γιάπηδες". Όμως η νοοτροπία του τύπου γεμίζω τον χώρο με αφίσσες (όσες θέλω, όπου θέλω, ακόμα και στην είσοδο της σχολής), κλείνω τους διαδρόμους με τραπεζάκια και αντί για απλή ανακοίνωση βγάζω πολιτικό λόγο στο μάθημα προκαλεί τουλάχιστον δυσφορία και εκνευρισμό. Πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε...
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Sun Oct 30, 2005 9:09 pm

Επαναστατικότητα στα πρώτα έτη ;-)
Ετσι :)
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Oct 30, 2005 9:24 pm

Συμφωνώ απολύτως με τον rapadder. Θα ήθελα όμως να προσθέσω πως η λέξη "συνάδελφος" έχει χάσει πια τη σημασία της και χρησιμοποιείται από όλους ΧΩΡΙΣ νόημα. Έχουμε ξεχάσει πως συν-άδελφος δεν είναι μόνο ο συν-αγωνιστής, είναι και ο συν-εργάτης, κάποιος δηλαδή ο οποίος κάνει ό,τι ακριβώς, ή τουλάχιστον κάτι αντίστοιχο, με αυτό που κάνουμε και εμείς...
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Mon Oct 31, 2005 6:24 pm

rapadder wrote:Εντάξει, πάν μέτρο άριστο, θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις στο Πανεπιστήμιο ώστε να προάγεται η κριτική σκέψη και να μην παράγει απλά "γιάπηδες". Όμως η νοοτροπία του τύπου γεμίζω τον χώρο με αφίσσες (όσες θέλω, όπου θέλω, ακόμα και στην είσοδο της σχολής), κλείνω τους διαδρόμους με τραπεζάκια και αντί για απλή ανακοίνωση βγάζω πολιτικό λόγο στο μάθημα προκαλεί τουλάχιστον δυσφορία και εκνευρισμό. Πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε...
αυτό ξαναπέστο.... ;)
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Jan 15, 2006 8:08 pm

Μήπως να ξαναδούμε την υπό-όρους κατάργηση του ασύλου... για δείτε εδώ...
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Sun Jan 15, 2006 9:30 pm

The Punisher wrote:Μήπως να ξαναδούμε την υπό-όρους κατάργηση του ασύλου... για δείτε εδώ...
Το έδειξαν και στις ειδήσεις. Θλιβερό...
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Jan 15, 2006 10:58 pm

Εξαιρετικά θλιβερό θα έλεγα ... φαντάσου να ήταν δικά σου τα κατεστραμμένα υπάρχοντα ...
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by PASCAL » Wed Jan 18, 2006 9:48 pm

Μάλιστα.
Και επειδή κάποιοι αναρχικοί και φοιτητές της κακίας ώρας έκαναν αυτό που βλέπουμε στην εικόνα εμείς τώρα δηλαδή νοιώθουμε ευχαρίστηση.
Να καταργήσουμε λίγο άσυλο ε;
Φυσικά αφού η ρίζα του κακού βρίσκεται στην ασυλία.
Εγώ λέω να ξαναϊδρύσουμε και τα ΕΚΟΦ.
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Wed Jan 18, 2006 11:17 pm

PASCAL wrote:Μάλιστα.
Και επειδή κάποιοι αναρχικοί και φοιτητές της κακίας ώρας έκαναν αυτό που βλέπουμε στην εικόνα εμείς τώρα δηλαδή νοιώθουμε ευχαρίστηση.
Να καταργήσουμε λίγο άσυλο ε;
Φυσικά αφού η ρίζα του κακού βρίσκεται στην ασυλία.
Εγώ λέω να ξαναϊδρύσουμε και τα ΕΚΟΦ.
Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Ακόμα αυτούς που είδες να τα σπάνε ούτε αναρχικοί είναι ούτε φοιτητές. Χαμένοι στο διάστημα είναι. Ούτε το άσυλο πρέπει να καταργηθεί αλλά και η αστυνομία θα πρέπει να μπορεί να τους συλλαμβάνει (άλλο που δεν θέλει).
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Post Reply

Return to “off-topic”