Πρόταση για "Εύκολα" Μαθήματα Επιλογής
- Ktulu
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Πρόταση για "Εύκολα" Μαθήματα Επιλογής
Ωραιος!trelos wrote:Παλια θεματα ΔΟΣ

Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
Καλησπέρα παίδες!
Μιας και "έκατσε" η πτυχιακή εξεταστική για όλους, έχετε καμιά καλή πρόταση για εύκολο μάθημα εαρινού?
Να δηλωθεί να φεύγει!
Μιας και "έκατσε" η πτυχιακή εξεταστική για όλους, έχετε καμιά καλή πρόταση για εύκολο μάθημα εαρινού?
Να δηλωθεί να φεύγει!
- vasilaros69
- Gbyte level
- Academic status: N>4
γενικοτερα 'η ελευθερης επιλογης?Nuster wrote:Καλησπέρα παίδες!
Να δηλωθεί να φεύγει!
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
Είτε από κύκλους είτε ελεύθερης επιλογής.
Έχω πάρει κύκλους ΙΙ + ΙV οπότε σκοπεύω να χτυπήσω Επαλήθευση-Επικύρωση & Συντήρηση λογισμικού τώρα και στο άμεσο μέλλον Επικοινωνία Ανθρώπου-Υπολογιστή.
Έχω πάρει κύκλους ΙΙ + ΙV οπότε σκοπεύω να χτυπήσω Επαλήθευση-Επικύρωση & Συντήρηση λογισμικού τώρα και στο άμεσο μέλλον Επικοινωνία Ανθρώπου-Υπολογιστή.
- vasilaros69
- Gbyte level
Για την επαληθευση θα συμφωνησω, τωρα για το 2ο εχει και εργασια υποχρεωτικη. αν στην επομενη πτυχιακη εξεταστικη γινει με αριστα το 10 το γραπτο τοτε ναι μια χαρα.Nuster wrote:Είτε από κύκλους είτε ελεύθερης επιλογής.
Απλά για τώρα "καίγομαι" να βρω εύκολα για δήλωση έτσι ώστε να ξεμπερδεύω με τα υπόλοιπα που μένουν για την συμπλήρωση των μαθημάτων για πτυχίο.
Θέλω 4 στον αριθμό.
Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή!
Θέλω 4 στον αριθμό.
Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή!

- photisd
- Mbyte level
Ναι ρε σεις, αν μπορείτε πείτε κανά εαρινού από άλλο τμήμα για βαθμό 

...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
-
- Gbyte level
Τεχνολογικα Θεματα Βιομηχανιας 2 ειναι ιδιου επιπεδου περιπου με το πρωτο, το χει δωσει κανεις?
Επισις η διαφημιση ειναι ευκολο μαθημα? Βλεπω κλειστο eclass & no-info...
thanks in advance
edit: επισης, η διαφημιση εχει εργασια? δηλαδη μπορουμε να το δωσουμε τωρα πτυχιακη?
thanks in advance
edit: επισης, η διαφημιση εχει εργασια? δηλαδη μπορουμε να το δωσουμε τωρα πτυχιακη?
- vasilaros69
- Gbyte level
Xrhstos_kiP wrote:Τεχνολογικα Θεματα Βιομηχανιας 2 ειναι ιδιου επιπεδου περιπου με το πρωτο, το χει δωσει κανεις?
thanks in advance
για τη διαφημιση ξερω μονο να σου απαντησω και γενικα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια και σαν μαθημα και σαν καθηγητρια που το διδασκει...
- Scorpion311
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Κανεις κανα ευκολακι?? ΤΘΒ2 ειναι easy 10 ερωτησεις μαθαινεις και εισαι μια χαρα.
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ==> εχουμε πληροφοριες?
Από που διαβάζουμε για ΤΘΒ2 ;
Eγω που ειχα πάει για ηλεκτρονικό τον Σεπτέμβρη δεν έβγαλα άκρη και κόπηκα .Αυτα που εχει στο e-class δεν αρκουν και μάλλον πρέπει να έχεις παρακολουθήσει γιατι οι ερωτήσεις της ειναι λιγο περίπλοκες οχι κατι στανταρ απο διαφάνειες .Τουλάχιστον εμένα τον Σεπτέμβρη ετσι ήταν .Scorpion311 wrote:Κανεις κανα ευκολακι?? ΤΘΒ2 ειναι easy 10 ερωτησεις μαθαινεις και εισαι μια χαρα.
- Scorpion311
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
thnks.
κατι αλλο στο μυαλο σου? τωρα για την πτυχιακη, ενα θελω να ανεβασω λιγο τον ΜΟ. Μονο ΤΘΒ2 εχω παρει απο εαρινο.
κατι αλλο στο μυαλο σου? τωρα για την πτυχιακη, ενα θελω να ανεβασω λιγο τον ΜΟ. Μονο ΤΘΒ2 εχω παρει απο εαρινο.
- GioAthens
- byte level
Καλησπερα σε ολους.εχει καποιος το βιβλιο για τα τεχνολογικα θεματα βιομηχανιας ΙΙ ή καποιες σημειωσεις?Να διαβασω για την πτυχιακη εξεταστικη κ το επιστρεφω παλι.Ευχαριστω!
- Polkiller13
- Kilobyte level
Είχα δηλώσει ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ αλλά τελικά δεν πήγα να το δώσω γιατί παρατήρησα και απο τα παλιά της θέματα ότι πρέπει να το παρακολουθείς.......Τώρα δεν θέλω να το δηλώσω πάλι σε αυτο το εξάμηνο.Θα έχω πρόβλημα με την e-grammateia η με τον ευδοξο?γτ είχα πάρει το βιβλίο και γενικά δεν σκοπεύω να το ξαναδηλώσω αφού θα πάρω άλλα επιλογής.....
________
Επιπλέον μέχρι πόσα μαθήματα γενικά μπορώ να δηλώσω σε ένα εξάμηνο? 8?
________
Επιπλέον μέχρι πόσα μαθήματα γενικά μπορώ να δηλώσω σε ένα εξάμηνο? 8?
Last edited by Funk on Tue Feb 19, 2013 1:30 pm, edited 1 time in total.
Reason: double post merged
Reason: double post merged
- IRAKLIO-13
- Kilobyte level
Κατ αρχήν όσον αφορά την δήλωση του μαθήματος, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορείς να δηλώσεις ότι θέλεις.
Για τον αριθμό μαθημάτων εξαρτάται από το έτος που είσαι, 1ο έτος->7, 2ο->8, 3ο->9, 4ο και 5ο->10, 6ο και πάνω->12.
Για τον αριθμό μαθημάτων εξαρτάται από το έτος που είσαι, 1ο έτος->7, 2ο->8, 3ο->9, 4ο και 5ο->10, 6ο και πάνω->12.
- vasilaros69
- Gbyte level
Υπαρχει ενα μαθημα που λεγεται ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και το διδασκει ο κ.Βαμβουκας το εαρινο εξαμηνο (ο καθηγητης που εκανε το "Διεθνεις Οικονομικες Σχεσεις"). Στην δηλωση μαθηματων μας δινεται η επιλογη να το δηλωσουμε ομως το μαθημα δεν αναγραφει "Ελευθερης Επιλογης" αλλα μονο "Επιλογης".
Ξερει κανεις αν μπορει να μετρησει στο μεσο ορο για την αποκτηση του πτυχιου 'η απλα θα το δωσω τζαμπα?
Ξερει κανεις αν μπορει να μετρησει στο μεσο ορο για την αποκτηση του πτυχιου 'η απλα θα το δωσω τζαμπα?
Τελικά έμαθες τι παίζει?vasilaros69 wrote:Υπαρχει ενα μαθημα που λεγεται ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και το διδασκει ο κ.Βαμβουκας το εαρινο εξαμηνο (ο καθηγητης που εκανε το "Διεθνεις Οικονομικες Σχεσεις"). Στην δηλωση μαθηματων μας δινεται η επιλογη να το δηλωσουμε ομως το μαθημα δεν αναγραφει "Ελευθερης Επιλογης" αλλα μονο "Επιλογης".
- vasilaros69
- Gbyte level
Ειδα ενα χαρτι κολλημενο εξω απο τη γραμματεια μας με τα μαθηματα επιλογης που μπορουμε να δηλωσουμε και οντως το συγκεκριμενο περιλαμβανεται. οποτε μπορουμε να το δηλωσουμε. Πληροφορηθηκα οτι το παιρνει φετος πρωτη φορα ο καθηγητης το μαθημα οποτε δεν ξερουμε πως θα ειναι και τα θεματα.
Παντως εγω μια φορα το δηλωσα!!
Παντως εγω μια φορα το δηλωσα!!

- campbell's
- Kilobyte level
μπορει να βοηθήσει κανείς με παλιά θέματα Διεθνείς οικονομικές σχέσεις?dome wrote:Υπάρχουν πουθενά παλιά θέματα Διεθνείς;photisd wrote:Ε πάνω κάτω ίδια θέματα βάζει πάντα στις Διεθνείς, άμα τα διαβάσεις αυτά και βάλεις και ρήτρα στο γραπτό είσαι οκ.
Για το στρατηγικό δεν ξέρω, αυτό ρωτάω
μια μέρα διάβασμα αρκεί για να το δώσω τώρα τον Ιούλιο?
edit: άκυρο, είδα πιο πάνω το λινκ!
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις,ενόχλησε.Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
Καλημέρα!!!Έχει κανείς βιβλίο ΔΟΣ?Χρειάζεται βιβλίο?Από πού να διαβάσω?