Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2013-2014 στο τμήμα Πληροφορικής ΟΠΑ
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2013-2014 στο τμήμα Πληροφορικής ΟΠΑ
Με τα κόμματα, πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα; Ουσιαστικά μου την έπεσαν 5-6 παιδιά σε 2 μέρες με ρώτησαν όνομα και είπα, με ρώτησαν τηλέφωνο και δεν έδωσα. Με στάμπαραν!; 

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Ναι. Αν αρχίσεις να νιώθεις διαφορετικά τα βράδια, είναι το κάλεσμα του πασπίτη να πας στην άλλη πλευρά. Προσπάθησε να κάνεις πως δεν ακούς και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πεις "ναι, 698...."Blaster wrote:Με τα κόμματα, πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα; Ουσιαστικά μου την έπεσαν 5-6 παιδιά σε 2 μέρες με ρώτησαν όνομα και είπα, με ρώτησαν τηλέφωνο και δεν έδωσα. Με στάμπαραν!;
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ελπίζω να μην γραφτώ το δεύτερο εξάμηνο στην σχολή....Funk wrote:Τα μαθήματα γίνονται κανονικά, αλλά δεν έχουν γίνει οι εγγραφές των νεοεισαχθέντων απ' όσο ξέρω...
Τώρα που το λες έχω μια δυσκολία στον ύπνο τελευταία!stoupeace wrote:Ναι. Αν αρχίσεις να νιώθεις διαφορετικά τα βράδια, είναι το κάλεσμα του πασπίτη να πας στην άλλη πλευρά. Προσπάθησε να κάνεις πως δεν ακούς και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πεις "ναι, 698...."Blaster wrote:Με τα κόμματα, πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα; Ουσιαστικά μου την έπεσαν 5-6 παιδιά σε 2 μέρες με ρώτησαν όνομα και είπα, με ρώτησαν τηλέφωνο και δεν έδωσα. Με στάμπαραν!;

Πρίζες για κινητό έχει η σχολή;
εχει καμια δεκαρια καθε ταξη αλλα ειναι σχετικα μακρια απο τις καρεκλες οι περισσοτερες (στα μεγαλα αμφιθεατρα τουλαχιστον)
- ThOdOr1s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Να καλωσορισω τα παιδια που ειναι απο φετος μαζι μας! Καλη σταδιοδρομια σας ευχομαι!
Εγω επειδη δεν μου πηγαινε να φανω αγενης τους εδωσα το παλιο μου τηλεφωνο... Το χειροτερο ειναι οτι το παλιο μου τηλεφωνο το εχω παραδωσει και μετα απο λιγο καιρο πηρε το αυτι μου οτι το εχει καποιος αλλος, (συγκεκριμενα μια κοπελια απο τη Λυκοβρυση) so... too bad! 

Haha!stoupeace wrote:Ναι. Αν αρχίσεις να νιώθεις διαφορετικά τα βράδια, είναι το κάλεσμα του πασπίτη να πας στην άλλη πλευρά. Προσπάθησε να κάνεις πως δεν ακούς και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πεις "ναι, 698...."Blaster wrote:Με τα κόμματα, πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα; Ουσιαστικά μου την έπεσαν 5-6 παιδιά σε 2 μέρες με ρώτησαν όνομα και είπα, με ρώτησαν τηλέφωνο και δεν έδωσα. Με στάμπαραν!;

Elementary OS
Έχω συνδημότες κομματόσκυλα??? Πω ρε φίλε που κατάντησε η Λυκόβρυση...ThOdOr1s wrote:Να καλωσορισω τα παιδια που ειναι απο φετος μαζι μας! Καλη σταδιοδρομια σας ευχομαι!
![]()
![]()
Haha!stoupeace wrote:Ναι. Αν αρχίσεις να νιώθεις διαφορετικά τα βράδια, είναι το κάλεσμα του πασπίτη να πας στην άλλη πλευρά. Προσπάθησε να κάνεις πως δεν ακούς και ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ μην πεις "ναι, 698...."Blaster wrote:Με τα κόμματα, πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα; Ουσιαστικά μου την έπεσαν 5-6 παιδιά σε 2 μέρες με ρώτησαν όνομα και είπα, με ρώτησαν τηλέφωνο και δεν έδωσα. Με στάμπαραν!;Εγω επειδη δεν μου πηγαινε να φανω αγενης τους εδωσα το παλιο μου τηλεφωνο... Το χειροτερο ειναι οτι το παλιο μου τηλεφωνο το εχω παραδωσει και μετα απο λιγο καιρο πηρε το αυτι μου οτι το εχει καποιος αλλος, (συγκεκριμενα μια κοπελια απο τη Λυκοβρυση) so... too bad!
-
- byte level
++ στο post του michalis
.Από την δική μου εμπειρία και για να καταλάβετε πόσο γλοιώδεις είναι,πέρσι μου έκαναν τους φίλους,όλη την ώρα και επειδή δεν πήγα καν να ψηφίσω,φέτος ούτε γεια!Αυτό αποδεικνύει το ποιόν τους.Δεν πατάνε σε κανένα μάθημα για παρακολούθηση,αλλά τα ξέρουν όλα για τους άλλους...Πραγματικά με "ανακατεύει" όλο αυτό...πολύ περισσότερο όταν το βλέπω από παιδιά της ηλικίας μου.Περιφέρονται μες στο αμφιθέατρο,μιλάνε σε κάποιο υποψήφιο θύμα,το παίζουν πρόθυμοι και καλοί μέχρι και ΑΝ τους ψηφίσεις βεβαίως.Ταυτόχρονα το μάτι τους παίζει τριγύρω για συννενοήσεις μετά νευμάτων με "την αγέλη"...Ξέρω πολύ rage βγάζω, αλλά έχω τους λόγους μου.
Κατα τ'αλλα welcome και από μένα στους πρωτοετείς,καλή αρχή,καλή σταδιοδρομία,να κρατάτε επαφή με όλα τα μαθηματα και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
.Από την δική μου εμπειρία και για να καταλάβετε πόσο γλοιώδεις είναι,πέρσι μου έκαναν τους φίλους,όλη την ώρα και επειδή δεν πήγα καν να ψηφίσω,φέτος ούτε γεια!Αυτό αποδεικνύει το ποιόν τους.Δεν πατάνε σε κανένα μάθημα για παρακολούθηση,αλλά τα ξέρουν όλα για τους άλλους...Πραγματικά με "ανακατεύει" όλο αυτό...πολύ περισσότερο όταν το βλέπω από παιδιά της ηλικίας μου.Περιφέρονται μες στο αμφιθέατρο,μιλάνε σε κάποιο υποψήφιο θύμα,το παίζουν πρόθυμοι και καλοί μέχρι και ΑΝ τους ψηφίσεις βεβαίως.Ταυτόχρονα το μάτι τους παίζει τριγύρω για συννενοήσεις μετά νευμάτων με "την αγέλη"...Ξέρω πολύ rage βγάζω, αλλά έχω τους λόγους μου.
Κατα τ'αλλα welcome και από μένα στους πρωτοετείς,καλή αρχή,καλή σταδιοδρομία,να κρατάτε επαφή με όλα τα μαθηματα και ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
Τα πράγματα είναι έτσι και πολύ χειρότερα απ' ο,τι τα περιγράφεις. Παίζει πολύ μαύρο χρήμα από πίσω και νταλαβέρια με ανθρώπους της νύχτας. Βέβαια τα απλά μέλη δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες, είναι τα προβατάκια που κάνουν όλες τις αγγαρείες των "μεγάλων" ως απώτερο σκοπό να επωφεληθούν μεγαλοστελέχη κομμάτων. (Δεν θα πω για ρουσφέτια εντός και εκτός πανεπιστημιου... αυτά τα ξέρουν όλοι νομίζω)AmbitiousLady wrote:++ στο post του michalis
Ουσιαστικά με κυνηγάνε σα βδέλλες εδώ και 3 μέρες... Μπορώ να γυρνάω απ' την άλλη όταν μου μιλάνε αλλά φήμες λένε ότι κακά πράγματα συμβαίνουν σε όσους μαλώνουν με τις παρατάξεις (π.χ. δεν περνάς τα μαθήματα)... Ισχύει κάτι τέτοιο;
μια φορα που τους ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι φροντισαν να βρεξει τη μερα που ειχα κανονισει ραντεβου κατω απο τα αστερια και μου εκαναν χαλαστρα. πραγματικη ιστορια.
(btw κανονικα μιλαω ακομα φιλικα με αρκετα μελη απο δυο παραταξεις στις οποιες εχω πει οχι. ανθρωποι ειναι, χαλαρωστε...)
(btw κανονικα μιλαω ακομα φιλικα με αρκετα μελη απο δυο παραταξεις στις οποιες εχω πει οχι. ανθρωποι ειναι, χαλαρωστε...)
- Stayrakas
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Τους εχω πει οχι, στα ορια του βρισιματος.. Κοντευω για πτυχιο..μαλλον. Οποτε ηρεμησε, σε λιγο διαστημα θα τους αγνοεις και θα σε αγνοουν. Και απο το τριτο ετος δεν προκειται να ξανδεις τις φατσες τους σε αιθουσα (yei!)..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
-
- byte level
όντως αν δεν πατήσεις καν στις εκλογές,ούτε που θα σου ξαναμιλήσουν.Και όχι δε μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σου στη σχολή.Αυτό βασίζεται αποκλειστικά σε εσένα και δώσε βάση σε αυτό που σου λέω γιατί εύκολα χάνεται η μπάλα.Aυτό λέω σε όλους τους πρωτοετείς.Παιδιά οκ χαλαρωστε λίγο από τις πανελληνιες(
) αλλά ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ και περάστε τα βασικά(java1,2,επιστήμη,ψηφιακά) απαραίτητα στο πρώτο έτος!
όσο τώρα για τις παρατάξεις,άνθρωποι είναι,δεν είπε κανείς το αντίθετο αλλά κι εμείς είμαστε άνθρωποι και δη σκεπτόμενοι.Δε μπορούν να μας αντιμετωπίζουν ψηφοθηρικά και σαν πρόβατα που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται κάνοντας μας τους φίλους και θέλοντας να μας βοηθήσουν ανιδιοτελώς.
Αυτά από μένα καλή αρχή σε όλους τους πρωτοετείς,και ό,τι χρειάζεστε,οποιαδήποτε απορία, Google & Venus aueb!(These are your best friends now!)

όσο τώρα για τις παρατάξεις,άνθρωποι είναι,δεν είπε κανείς το αντίθετο αλλά κι εμείς είμαστε άνθρωποι και δη σκεπτόμενοι.Δε μπορούν να μας αντιμετωπίζουν ψηφοθηρικά και σαν πρόβατα που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται κάνοντας μας τους φίλους και θέλοντας να μας βοηθήσουν ανιδιοτελώς.
Αυτά από μένα καλή αρχή σε όλους τους πρωτοετείς,και ό,τι χρειάζεστε,οποιαδήποτε απορία, Google & Venus aueb!(These are your best friends now!)

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Looool.Blaster wrote:Ουσιαστικά με κυνηγάνε σα βδέλλες εδώ και 3 μέρες... Μπορώ να γυρνάω απ' την άλλη όταν μου μιλάνε αλλά φήμες λένε ότι κακά πράγματα συμβαίνουν σε όσους μαλώνουν με τις παρατάξεις (π.χ. δεν περνάς τα μαθήματα)... Ισχύει κάτι τέτοιο;
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
-
- Gbyte level
Κοίταξε να δεις, επειδή ξέρω πολλούς παραταξιακούς, θα σου πω απλά ότι ο μέσος παραταξιακός που ασχολείται πάνω από 2 χρόνια με αυτή την ηλιθιότητα, τελειώνει την 4ετία της κανονικής διάρκειας με το πολύ 10 περασμένα μαθήματα. Πολύ κοντινή μου φίλη που έχασε 3 χρόνια απ'τη ζωή της για να κάνει το δουλικό στην ΠΑΣΠ είναι 5ο έτος κι έχει περάσει 3 μαθήματα. Εγώ που τον ίδιο καιρό έβγαινα, πήγαινα ταξίδια και ασχολιόμουν και λίγο με τη σχολή, έχω περάσει σχεδόν 30. Κάποιος άλλος που ασχολήθηκε πιο σοβαρά με τη σχολή από μένα τώρα έχει πτυχίο και είναι ήδη σε μεταπτυχιακό. Με πλήρη συνείδηση θέλω να σε ρωτήσω αν θα εμπιστευόσουν περισσότερο τον 3ο ή τον 1ο για να σου λύσει απορίες για τη σχολή. Εγώ νομίζω ότι αν η συμβουλή των παραταξιακών πραγματικά σου ήταν απαραίτητη (και θα ξεπληρωνόταν εννοείται με μία ψήφο), τότε θα είχε βοηθήσει και τους ίδιους να περάσουν κάτι παραπάνω από 10-15 εύκολα και παπαγαλίστικα μαθήματα. Ορισμένοι απ'αυτούς είναι αρκετά χαζοί για να πιστεύουν ότι θυσιάζονται για να βοηθάνε τους άλλους αλλά εγώ ξέρω ότι δε μπορείς να βοηθήσεις κανέναν αν δε μπορείς πρώτα να βοηθήσεις τον εαυτό σου.Blaster wrote:Ουσιαστικά με κυνηγάνε σα βδέλλες εδώ και 3 μέρες... Μπορώ να γυρνάω απ' την άλλη όταν μου μιλάνε αλλά φήμες λένε ότι κακά πράγματα συμβαίνουν σε όσους μαλώνουν με τις παρατάξεις (π.χ. δεν περνάς τα μαθήματα)... Ισχύει κάτι τέτοιο;
Θα σου μιλήσω καθαρά για την Πληροφορική. Ελάχιστοι καθηγητές μας είναι χρωματισμένα κομματικά στελέχη. Δεν θα σου πω ονόματα εδώ, μιας και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος. Κανένας απ'αυτούς δεν θα σε κόψει επειδή ΔΕΝ είσαι στην αντίστοιχη παράταξη. Εμένα τουλάχιστον, που σιχαίνομαι ό,τι έχει να κάνει με παρατάξεις (για τον απλό λόγο ότι ξέρω άτομα με δυνατότητες που τις πέταξαν στα σκουπίδια για να πηγαίνουν εκεί να ζωγραφίζουν αφίσες προπαγάνδας), τέτοιοι καθηγητές όχι μόνο δε με κόψανε, αλλά μου βάλανε και βαθμό. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι ότι αυτοί οι καθηγητές, υπάρχει η φήμη, ότι μπορεί να περάσουν κάποιον παραταξιακό χωρίς να αξίζει. Το αντίθετο όμως, και μπορείς να βασίζεσαι πάνω σ'αυτό που σου λέω, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ.
Οπότε όχι, τίποτα δε μπορεί να σου συμβεί αν δεν πας με τα νερά των παρατάξεων. Ξεκάθαρα. Το πολύ πολύ να σε δείρουν αν είσαι εριστικός.

Οι υπόλοιποι που ζουν και αναπνέουν για να πηγαίνουν να σφουγγαρίζουν στο γραφειάκι της παράταξης ο μόνος που μπορούν να κάνουν κακό είναι ο εαυτός τους, απλά απ'όσο έχω δει, δυστυχώς το καταλαβαίνουν κάπως αργά.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες! 
Σαν άνθρωπος με IQ > 0, απλά δεν μπορώ να καταλάβω. Εάν αυτό που είπα δεν ισχύει, τότε, για ποιο λόγο αυτοί οι τύποι ασχολούνται με τις παρατάξεις; Σίγουρα εντελώς χαζοί δεν είναι, κάτι κερδίζουν, έτσι δεν είναι;

Σαν άνθρωπος με IQ > 0, απλά δεν μπορώ να καταλάβω. Εάν αυτό που είπα δεν ισχύει, τότε, για ποιο λόγο αυτοί οι τύποι ασχολούνται με τις παρατάξεις; Σίγουρα εντελώς χαζοί δεν είναι, κάτι κερδίζουν, έτσι δεν είναι;
-
- byte level
εικάζω κανα "χαρτζιλικάκι" από το κόμμα,από τις εκδρομές και τις εκδηλώσεις.Εκτός από το κόλλημα στον εγκέφαλο πιστευοντας ότι κάνουν τον κόσμο καλύτερο,μπορώ να σου βρω ένα σωρό λόγους...κλίκες,μετέπειτα υποστήριξη από φοιτητοπατέρες και γενικά το βόλεμα ΜΕΤΑ...Πολλοί από όσους βρίσκονται τώρα στο ελληνικό κοινοβούλιο από φοιτητικες παρατάξεις ξεκίνησαν την "καριέρα τους".Blaster wrote:Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες!
Γενικά,η ψυχολογία λέει ότι άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και χωρίς προσωπικότητα εντάσσονται σε ανάλογες ομάδες με σκοπό την αποδοχή από τους άλλους.(ξερω αντικοινωνικό άτομο από πέρσι που εντάχθηκε μόνο και μόνο επειδή ήταν οι μόνοι που του έδιναν κάποια σημασία στο αμφιθέατρο...)
-
- Gbyte level
Blaster wrote:Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες!
Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες ατόμων.
Εκείνοι που όντως πιστεύουν ότι προσφέρουν κάτι μέσα απ'αυτό (πολιτικές οντότητες είναι άλλωστε, η πλύση εγκεφάλου είναι ειδικότητά τους).
Εκείνοι που απλά νιώθουν την ανάγκη να ενταχτούν σε μία ομάδα για να γίνουν αποδεκτοί και πιστεύω ότι υπάρχει επικάλυψη με το πρώτο, γιατί αν δεν είσαι απελπισμένος ξέρεις να κρίνεις ψύχραιμα αν κάτι όντως προσφέρει στο σύνολο ή όχι.
Μετά υπάρχουν επίσης εκείνοι που πάνε στην παράταξη για το χαβαλέ, την πλάκα, κάποιο γκομενάκι, τα μπουζούκια κι όταν χορτάσουν καλοπέραση λένε "bye" και συνεχίζουν τη ζωή τους. Για μένα αυτοί είναι οι καλύτεροι του χωριού. Πάνε για να περάσουνε καλά, οκ, κανένα πρόβλημα μ'αυτό. Οι συγκεκριμένοι συνήθως είναι κι αυτοί που δε γουστάρουν καθόλου τη φάση με το πρήξιμο των πρωτοετών και συνήθως δεν θα σε πρήξουνε αν δουν ότι δε σε τρώει κι εσένα ο απαυτός σου.
Οι τελευταίοι είναι εκείνοι που είναι στις ανώτερες θέσεις αυτών των παρατάξεων, πάνε για "μεγάλα" πράγματα στον συνδικαλιστικό/κομματικό χώρο, ειδικότητά τους να κοροιδεύουν φοιτητές και μέλη. Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ελάχιστα άτομα (και οι μοναδικοί με απτό "συμφέρον" που αποκομίζουν) αλλά το πρόβλημα βλέπεις είναι ότι η πρώτη και η δεύτερη κατηγορία ενδόμυχα πιστεύουν ότι ανήκουν στην τέταρτη.

Όταν καταλάβουν ότι δεν ανήκουν, συνήθως έχουν χάσει κάποια χρόνια σπουδών και φοιτητικής ζωής στο να γίνονται ενοχλητικοί και να τους θυμούνται για χρόνια, σαν σούργελα και τίποτα παραπάνω, αρκετές γενιές φοιτητών....
- pgetsos
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Την καλημερα μου και μενα στο θεμα
2η επιλογη πισω απο ΕΚΠΑ αλλα δε νομιζω οτι θα με βγει σε κακο 
τα μαθηματικα 1 μονο με φανηκαν καπως ζορικα.... καποιοι καθηγητες απο κακοι εως ΤΡΑΓΙΚΟΙ....
οσον αφορα τις παραταξεις, ηρθαν κλασσικα για το πρηξιμο αλλα απο μενα ειδικα, και το ξεκαθαρισα) 3 θα παρουν και αυτα οχι σε ψηφους
εν τω μεταξυ, μια ΠΑΣΠιτισσα προσπαθουσε να με πεισει να μπω στη παραταξη και μεχρι οτι καρτα σιτισης χαρις την πασπ μπορουμε να παρουμε ολοι, αλλα τελικα δε δικαιουμαι τιποτα.....
υγ: πολλες κοπελες τελικα στο τμημα, και ΠΟΛΛΕΣ οι πολυ ομορφες

τα μαθηματικα 1 μονο με φανηκαν καπως ζορικα.... καποιοι καθηγητες απο κακοι εως ΤΡΑΓΙΚΟΙ....
οσον αφορα τις παραταξεις, ηρθαν κλασσικα για το πρηξιμο αλλα απο μενα ειδικα, και το ξεκαθαρισα) 3 θα παρουν και αυτα οχι σε ψηφους

εν τω μεταξυ, μια ΠΑΣΠιτισσα προσπαθουσε να με πεισει να μπω στη παραταξη και μεχρι οτι καρτα σιτισης χαρις την πασπ μπορουμε να παρουμε ολοι, αλλα τελικα δε δικαιουμαι τιποτα.....
υγ: πολλες κοπελες τελικα στο τμημα, και ΠΟΛΛΕΣ οι πολυ ομορφες

Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
@michalis: Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά, τώρα έχω μια αρκετά καλή εικόνα του θέματος.
Αν και δεν είναι όλοι οι καθηγητές του γούστου μου, πρέπει να ομολογήσω ότι ο τύπος που μας κάνει μαθηματικά Ι τα σπάει! Κάνει το πιο παλούκι μάθημα και το εξηγεί τέλεια, χωρίς να γίνεται βαρετός.
Αν και δεν είναι όλοι οι καθηγητές του γούστου μου, πρέπει να ομολογήσω ότι ο τύπος που μας κάνει μαθηματικά Ι τα σπάει! Κάνει το πιο παλούκι μάθημα και το εξηγεί τέλεια, χωρίς να γίνεται βαρετός.
- pgetsos
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
μωρε ωραιος ειναι, δυστροπος επισης κρινοντας απο το ποσοι μενουν... αλλα τα εξηγει τελεια... παει και ερχεται! ωρες ωρες απλα μπερδευει τα απλα, και σε κανει βουτηρο τα παλουκια...
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.