Πόσο απίθανο?!chriskin wrote:πετυχα τον rexes και την παρεα του χθες σε ενα ακυρο blind pick
EUNE φαντάζομαι? Να κανονίσουμε! Γενικά τι μέρες/ώρες σας βολεύει στο περίπου για να βάλω σαν επιλογές σε ενδεχόμενο doodle?
Πόσο απίθανο?!chriskin wrote:πετυχα τον rexes και την παρεα του χθες σε ενα ακυρο blind pick
Loner wrote:Πόσο απίθανο?!chriskin wrote:πετυχα τον rexes και την παρεα του χθες σε ενα ακυρο blind pick
EUNE φαντάζομαι? Να κανονίσουμε! Γενικά τι μέρες/ώρες σας βολεύει στο περίπου για να βάλω σαν επιλογές σε ενδεχόμενο doodle?
Loner wrote:Πόσο απίθανο?!chriskin wrote:πετυχα τον rexes και την παρεα του χθες σε ενα ακυρο blind pick
Εμένα γενικά κάθε μέρα εκτός Παρασκευης - Σαββάτου με βολεύει το βράδυ.chriskin wrote:Loner wrote:Πόσο απίθανο?!chriskin wrote:πετυχα τον rexes και την παρεα του χθες σε ενα ακυρο blind pick
Πεμπτες ειμαι ολη μερα στη σχολη και νωρις τα απογευματα εχω συνηθως raids στο guild wars. Το πρωτο ακυρωνεται αμα κανονισουμε ομως
Παίζω support εγώ! Αν βρεις κι άλλους για τα υπόλοιπα roles ΠΜ me!dkspreegeorge wrote:Ενδιαφέρομαι για ομάδα! παίζω ADC/TOP και είμαι Platinum 5(σόλο Κιου). 'Εχω φτάσει έως Platinum 2. Ενδιαφέρομαι για παιδιά που να νιώθουν και να εχουν την υπομονή για να μάθουν καλύτερα και να ανεβούν!
stoupeace wrote:fleshdenial στον eune αν ψηνεστε για κανα γκεημ μεταξυ μας ^_^