Λειτουργία Εργαστηρίων (CSLabs)
Re: Λειτουργία Εργαστηρίων (CSLabs)
Παίδες, τα κουμπιά των πληκτρολογίων στα εργαστήρια δουλεύουν και με απαλό πάτημα. Δε χρειάζεται να ακούγεστε σε όλο το εργαστήριο όταν πατάτε το Enter και το spacebar.
Κι αν δε καταλαβαίνετε γιατί είστε ενοχλητικοί ΟΚ, απλά κρίμα είναι να χαλάσουν από τώρα τα καινούργια πληκτρολόγια.
Κι αν δε καταλαβαίνετε γιατί είστε ενοχλητικοί ΟΚ, απλά κρίμα είναι να χαλάσουν από τώρα τα καινούργια πληκτρολόγια.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- rexes
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
MpoMp wrote:Παίδες, τα κουμπιά των πληκτρολογίων στα εργαστήρια δουλεύουν και με απαλό πάτημα. Δε χρειάζεται να ακούγεστε σε όλο το εργαστήριο όταν πατάτε το Enter και το spacebar.
[offtopic]
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ερώτηση προς admins και πάσα γνωρίζουσα* ( ):
Ποιες μέρες λειτουργούν τα labs αυτή την εβδομάδα και τι ώρες;
Thanks!
------------
Update:
Να φανταστώ ότι κανένας απ΄τους admins δε μπαινει Venus?
Thanks!
------------
Update:
Να φανταστώ ότι κανένας απ΄τους admins δε μπαινει Venus?
- voula13
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Τετάρτη 23/4 και Παρασκευή 25/4 θα είναι ανοικτό το cslab1 ή το cslab2 από τις 13.00 μέχρι τις 19.00. Την Πέμπτη 24/4 κλειστά όλα.michalis wrote:Ερώτηση προς admins και πάσα γνωρίζουσα* ( ):
Thanks!
"The one with the power to vanquish the Dark Lord approaches ... born to those who have thrice defied him,
born as the seventh month dies ... and the Dark Lord will mark him as his equal,
but he will have power the Dark Lord knows not ... and either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives ...
the one with the power to vanquish the Dark Lord will be born as the seventh month dies ..."
born as the seventh month dies ... and the Dark Lord will mark him as his equal,
but he will have power the Dark Lord knows not ... and either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives ...
the one with the power to vanquish the Dark Lord will be born as the seventh month dies ..."
- captain-cook
- Kilobyte level
Ξέρουμε αν θα είναι ανοιχτά τα labs αύριο;
- Funk
- Venus Former Team Member
Δεν ξέρω για αύριο, αλλά για την εξεταστική περίοδο ισχύουν τα εξής:captain-cook wrote:Ξέρουμε αν θα είναι ανοιχτά τα labs αύριο;
Έχω μια ερώτηση αν ξέρει κανένας.
Έχω κανα χρόνο να κάνω log in στο εργαστήριο λόγω δουλειάς και την τετάρτη που έρχεται έχει εξέταση στις βάσεις. Θα έχει κλειδώσει ο λογαριασμός μου? ή με το log in θα μου πει να αλλάξω password? Θα έχει κανένα εκεί να μου κάνει reset το password αν χρειαστεί ?
Thanks
Έχω κανα χρόνο να κάνω log in στο εργαστήριο λόγω δουλειάς και την τετάρτη που έρχεται έχει εξέταση στις βάσεις. Θα έχει κλειδώσει ο λογαριασμός μου? ή με το log in θα μου πει να αλλάξω password? Θα έχει κανένα εκεί να μου κάνει reset το password αν χρειαστεί ?
Thanks
- Funk
Έχει αλλάξει το σύστημα... Ο λογαριασμός σου αποκλείεται να έχει κλειδωθεί - θα πρέπει να κάνεις login με τα στοιχεία του eclass (αν θυμάμαι σωστά).Stel wrote:Έχω μια ερώτηση αν ξέρει κανένας.
Thanks
μια χαρά τότε δεν θέλω να το ψάχνω τελευταία στιγμή στην εξέταση
Thanks
Thanks
παιδια ποιο εργαστηριο λειτουργει σημερα κ μεχρι τι ωρα?
- Funk
CSLAB2 | 8.30-20.30 |bandolero wrote:παιδια ποιο εργαστηριο λειτουργει σημερα κ μεχρι τι ωρα?
Να ενημερώσω πως το CSlab 3 επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας του. Θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 18.00 και όχι μέχρι τις 17.00 όπως μέχρι πρόσφατα!
Τα CSLABS κατά την περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν ως εξής:
- 29, 30 Δεκεμβρίου CSlab1: 8.30-14.30 και Cslab2: 14.30-20.30
- 5 Ιανουαρίου Cslab3: 8.30-14.30
- 29, 30 Δεκεμβρίου CSlab1: 8.30-14.30 και Cslab2: 14.30-20.30
- 5 Ιανουαρίου Cslab3: 8.30-14.30
Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια Πληροφορικής κατά την εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου 2015, θα λειτουργήσουν ως εξής:
- Cslab 1: 9.00-14.30, εκτός των ημερών 19 και 21 Ιανουαρίου που θα μείνει κλειστό
- Cslab 2: 14.30-20.30 εκτός των ημερών 6, 9 και 13 Φεβρουαρίου που θα μείνει κλειστό
MpoMp @ Discord
MpoMp @ Discord
Την περίοδο των διακοπών του Πάσχα τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια Πληροφορικής θα λειτουργήσουν ως εξής:
Μ. Δευτέρα 6/4: 9.00-14.00 cslab1
Μ. Τρίτη 7/4: 9.00-14.00 cslab1
Πέμπτη 16/4: 9.00-14.00 cslab1 + 15.00-19.00 cslab2
Παρασκευή 17/4: 9.00-14.00 cslab1 + 15.00-19.00 cslab2
Μ. Δευτέρα 6/4: 9.00-14.00 cslab1
Μ. Τρίτη 7/4: 9.00-14.00 cslab1
Πέμπτη 16/4: 9.00-14.00 cslab1 + 15.00-19.00 cslab2
Παρασκευή 17/4: 9.00-14.00 cslab1 + 15.00-19.00 cslab2
Κανω μια ερώτηση εδώ και αν και μπορεί να ειναι off-topic.Το θεμα μου ειναι οτι α) στα pc της σχολής δεν μπορουμε να δημιουργήσουμε τοπική βάση β) στον server που μας εχουν δώσει λογαριασμό για τις βάσεις του γιαννακουδάκη δεν μπορουμε να φτιάξουμε δευτερη βάση γ) ακόμα και σε αυτην την βάση δεν εχουμε διακαιώματα οπως για bulk insert πχ, που χρειάζοταν για να ασχοληθείς και με την εργασία του σχεδιασμού βασεων. Η ερώτηση είναι:τι μπορουμε να κάνουμε γι αυτό και σε ποιον πρέπει να απευθυνθούμε?
Καλησπέρα !μήπως γνωρίζει κάποιος τις ώρες λειτουργίας των εργαστηρίων αυτήν την περίοδο?
σ' ευχαριστώ!Funk wrote:
- XaviannNJ
- Gbyte level
Ωρες λειτουργιας των cslabs στην πτυχιακη εξεταστικη!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.