Next Venus contest
- nikosk
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Re: Next Venus contest
Μέσα για team fortress 2! Απλα πείτε πότε αρχίζουμε να το κατεβάσω ! Θα πρότεινα βραδινές ώρες για τα games!
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
Εγκαταστήστε το όσοι ψήνεστε να συμμετέχετε, προς το τέλος της εξεταστικής θα κανονίσουμε ώρες για ομαδική προπόνηση!
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Let's take it here: viewtopic.php?f=118&t=11796
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Future Hacker
- byte level
Ψηνεται κανεις για contest στο hearthstone? Οπως ειχε γινει παλαιοτερα και στο LoL δλδ.
το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν
- Eldebryn
- Academic status: Alumnus/a
Σε αντίθεση με το lol εκεί "ξεκλειδώνεις/κερδίζεις" νέες κάρτες όσο το λιώνεις οπότε αυτό δίνει τρελό πλεονέκτημα ασχέτως του τι "skill" έχει κάποιος. Τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον προβλέψιμα, ενώ σε εκείνον τουλάχιστον είχαμε κάποια twists/challenging battles (βοήθησε και το... unusual mode :P).Future Hacker wrote:Ψηνεται κανεις για contest στο hearthstone? Οπως ειχε γινει παλαιοτερα και στο LoL δλδ.
Μία επιλογή κανονικοποίησης θα ήταν να μπούν περιορισμοί συνολικής αξίας(που έχουν οι κάρτες) στα decks τα οποία να δηλωθούν μαζί με το registration στον διαγωνισμό (κρυφά φυσικά, admins only).
BONUS idea, δήλωση 2-3 διαφορετικών deck ανα συμμετοχή για να έχει ποικιλία το θέαμα.
- frouk
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Απο οτι έχω καταλάβει αρκετά παιδιά απο την σχολή μας έχουν παίξει έστω και λίγο hearthstone.
+1
Ίσως ήμαστε τυχεροί και πέσουμε πάνω σε ωραίο tavern brawl,οπότε το κάνουμε σε εκείνο το game mode.
Ανάλογα με τα πόσα άτομα μαζευτούν,μπορώ να προσθέσω Garry's Mod ή/και Unity of Command: Stalingrad Campaign steam gifts στο prize pool (άμα υπάρξει)
+1
Ίσως ήμαστε τυχεροί και πέσουμε πάνω σε ωραίο tavern brawl,οπότε το κάνουμε σε εκείνο το game mode.
Ανάλογα με τα πόσα άτομα μαζευτούν,μπορώ να προσθέσω Garry's Mod ή/και Unity of Command: Stalingrad Campaign steam gifts στο prize pool (άμα υπάρξει)
HAVE I ANSWERED YOUR QUESTIONS SATISFACTORILY AND OFFERED GOOD CUSTOMER SERVICE?!
- Eldebryn
Πολύ κακή ιδέα να βασιστούμε σε tavern brawl. Μεταξύ άλλων λόγων, διαρκεί 3-4 μέρες και δεν βγαίνει schedule για κανέναν λόγο.
- Polkiller13
- Kilobyte level
Καλή ιδέα το Hearthstone(μιάς και έχει πάρει τα πάνω του).Έναν περιορισμό που θα μπορούσαμε να βάλουμε έτσι ώστε να μην έχει κάποιός πλεονέκτημα είναι να απαγορέυσουμε την χρήση Legendaries / Adventures.
- frouk
- Kilobyte level
Νομίζω ότι αν βάλουμε περιορισμούς στα deck θα συμμετάσχουν 1-2 καινούργιοι παίχτες του hearthstone αλλά θα ξενερώσουν αρκετά περισσότερα άτομα.
Δεν ξέρω τι γίνεται στο τωρινό meta (μετά το expansion) αλλά γενικά ξέρω ότι ένα ακριβό deck δεν σου δίνει προβάδισμα στο 1v1 με ένα σχετικά φτηνό deck.
Απλά όταν έχεις πολλές κάρτες έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις πολλά decks και πιο ενδιαφέροντα.
Εξάλλου πολλοί νέοι παίχτες αφιερώνουν dust για να φτιάξουν ένα συγκεκριμένο ακριβό deck και δεν έχουν ποικιλία σε πιο generic κάρτες,ενώ οι παλιοί έχουν όλες τις φτηνές και μπορούν να φτιάξουν πολλά low cost decks.
Για μένα ban τις κάρτες απο τα paid expansions στην χειρότερη.
Ίσως θα πρέπει να ανοιχτεί ένα poll να δούμε πόσοι θα συμμετείχαν σε κάτι τέτοιο και τι θα θέλανε.
Δεν ξέρω τι γίνεται στο τωρινό meta (μετά το expansion) αλλά γενικά ξέρω ότι ένα ακριβό deck δεν σου δίνει προβάδισμα στο 1v1 με ένα σχετικά φτηνό deck.
Απλά όταν έχεις πολλές κάρτες έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις πολλά decks και πιο ενδιαφέροντα.
Εξάλλου πολλοί νέοι παίχτες αφιερώνουν dust για να φτιάξουν ένα συγκεκριμένο ακριβό deck και δεν έχουν ποικιλία σε πιο generic κάρτες,ενώ οι παλιοί έχουν όλες τις φτηνές και μπορούν να φτιάξουν πολλά low cost decks.
Για μένα ban τις κάρτες απο τα paid expansions στην χειρότερη.
Ίσως θα πρέπει να ανοιχτεί ένα poll να δούμε πόσοι θα συμμετείχαν σε κάτι τέτοιο και τι θα θέλανε.
HAVE I ANSWERED YOUR QUESTIONS SATISFACTORILY AND OFFERED GOOD CUSTOMER SERVICE?!
- Eldebryn
yeah... right...frouk wrote:γενικά ξέρω ότι ένα ακριβό deck δεν σου δίνει προβάδισμα στο 1v1 με ένα σχετικά φτηνό deck.
- frouk
- Kilobyte level
Σκέψου 5 ακριβά decks και πες μου τι μέση πιθανότητα τους δίνεις να νικήσουν ενάντια σε face hunter,zoo,oil rogue και όλα τα παραπλήσια.Eldebryn wrote:yeah... right...frouk wrote:γενικά ξέρω ότι ένα ακριβό deck δεν σου δίνει προβάδισμα στο 1v1 με ένα σχετικά φτηνό deck.
- Spongebobu
- Mbyte level
freeze mage >80% για κάθε ενα απο αυτά.frouk wrote:face hunter,zoo,oil rogue
Every time you make a typo the errorists win.
Fabio 2 - 1 Funk
- frouk
- Kilobyte level
Για αυτό είπα σκέψου 5 ακριβά decks και βγάλε τον μέσο όρο,όχι ένα.Spongebobu wrote:freeze mage >80% για κάθε ενα απο αυτά.frouk wrote:face hunter,zoo,oil rogue
Αλλά και πάλι για μεσαίας κατηγορίας παίχτες δεν νομίζω ο freeze mage να έχει τέτοιο προβάδισμα.
- Future Hacker
- byte level
Υπαρχουν και αλλα 2 ατομα απο δω ,που ενδιαφερονται για το contest αυτο.Οποτε τι κανουμε?
- frouk
- Kilobyte level
Πρέπει κάποιοι να οριστούν admin/moderators και να το οργανώσουν.
- Future Hacker
- byte level
ε ωραια τοσους admins εχουμε, δεν μπορει να βρεθει κανενας? και ο Μπομπ παιζει hearthstone μπορει να το οργανωσει και αυτος αν θελει!
- frouk
- Kilobyte level
Δεν είναι τόσο απλό.
Για να οργανωθεί κάτι "επίσημο" και αξιόλογο θα πρέπει κάποιοι να αφιερώσουν αρκετό χρόνο στην οργάνωσή,προώθησή κλπ.
Αν δεν βρεθεί ένας νέος Mpomp να το πάρει πάνω του,μπορούμε να παίξουμε στο χαλαρό και μεταξύ μας ένα τουρνουαδακι μια μέρα.
Βέβαια αυτή η εικόνα μου λέει οτι πρέπει να οργανώσουμε κάτι πιο εξωστρεφές:
Για να οργανωθεί κάτι "επίσημο" και αξιόλογο θα πρέπει κάποιοι να αφιερώσουν αρκετό χρόνο στην οργάνωσή,προώθησή κλπ.
Αν δεν βρεθεί ένας νέος Mpomp να το πάρει πάνω του,μπορούμε να παίξουμε στο χαλαρό και μεταξύ μας ένα τουρνουαδακι μια μέρα.
Βέβαια αυτή η εικόνα μου λέει οτι πρέπει να οργανώσουμε κάτι πιο εξωστρεφές:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Polkiller13
- Kilobyte level
Δεν γνωρίζω την διαδικασία που πρέπει να υπάρξει προκειμένου να οργανωθέι σωστα ένα νέο venus contest.Όταν λες κάτι πιο εξωστρεφές τι εννοείς;
- frouk
- Kilobyte level
Προώθησή στο fb για να πάρουν μέρος και άτομα που δεν είναι active users στο venus.Polkiller13 wrote:Δεν γνωρίζω την διαδικασία που πρέπει να υπάρξει προκειμένου να οργανωθέι σωστα ένα νέο venus contest.Όταν λες κάτι πιο εξωστρεφές τι εννοείς;
Στο τουρνουά του LoL για παράδειγμα είχαν συμμετάσχει πολλοί νέοι χρήστες που δεν είχα ξαναδεί.
Edit:Απο ότι θυμαμαι ο Mpomp είχε γράψει ένα σύνολο γενικών κανόνων που πρέπει να ακολουθεί ένα venus contest.
Last edited by frouk on Wed Oct 21, 2015 6:48 pm, edited 1 time in total.
- Funk
Θυμίζω ότι contest μπορεί να διοργανώσει ο καθένας που χρησιμοποιεί το forum. Στην κεντρική της ενότητας μπορείτε να βρείτε και τους κανονισμούς για αυτό.
Τώρα, εφόσον υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για Hearthstone (προσωπικά δεν έχει τύχει να παίξω ) ελπίζω να μπορέσει κάποιος από την ομάδα να το αναλάβει και να supportάρουμε οι υπόλοιποι. Όπως είπε και ο frouk, θέλει αρκετή οργάνωση κάτι τέτοιο, αν είναι να γίνει με παρόμοιο τρόπο όπως ήταν το LoL contest.
Τώρα, εφόσον υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για Hearthstone (προσωπικά δεν έχει τύχει να παίξω ) ελπίζω να μπορέσει κάποιος από την ομάδα να το αναλάβει και να supportάρουμε οι υπόλοιποι. Όπως είπε και ο frouk, θέλει αρκετή οργάνωση κάτι τέτοιο, αν είναι να γίνει με παρόμοιο τρόπο όπως ήταν το LoL contest.
Και γω ειμαι μεσα, επισης οτι μπορω να κανω για να βοηθησω την οργανωση ειμαι μεσα !
Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
-Roy
-Roy
- Future Hacker
- byte level
Aaaaand this contest sinked like the Titanic....