εχεις κατεβασει τη βιβλιοθηκη acm? θα τη βρεις στο φακελο των εργαστηριων(επισης πρεπει να την εχεις στον ιδιο φακελο οπου αποθηκευεις και τον κωδικα σου)calmen wrote:καλησπερα και καλως σας βρηκα,
αποφασισα να δωσω κατατακτηριες για την σχολη σας και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια;)
καταρχας συγνωμη για τις χαζες μου ερωτησεις,
εχω αρχισει και διαβαζω αυτο το μαθημα απο eclass ,
εχω προβλημα με το GLabel..τα πρωτα προγραμματα τα τρεξα με το να τα γραφω στο Notepad++ να κανω compile στην γραμμη εντoλων και να τα τρεχω στην γραμμη εντολων, εκει ολα αυτα με το acm.program οπως ελεγαν οι οδηγιες του καθηγητη.
τωρα στο GLabel πιστευω οτι πρεπει να καταβασω κατι για να μου βγουν τα σχηματα ή να αλλαξω χρωμμα ,γραμ κλπ
και εκει το χανω ..ισως ειναι κατι με το προγραμμα Eclipse (?)
πιστευω οτι πρεπει να κατεβασω κατι ακομα για να τρεξω τα παρακατω προγραμματα..
αν μπορει καποιος να βοηθησει ..σαν να μιλαει στο χαζο του ανιψακι που θελει να μαθει...
ευχαριστω για το χρονο σας
Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Υπολογιστών
Re: Εισαγωγή στον Προγραμματισμό Υπολογιστών
σε ευχαριστω για την απαντηση,
την εχω κατεβασει ,την εχω στον φακελο που τρεχω των κωδικα.
αυτο το αρχειο απλα το εβαλα στο φακελο,τρεχει με καποιο τροπο?οσεσ φορες πατησα πανω του δεν ανοιγει κατι..ετσι πρεπει να ειναι?
γιατι εαν πρεπει να κανω instal κατι ..δεν το εχω κανει..
την εχω κατεβασει ,την εχω στον φακελο που τρεχω των κωδικα.
αυτο το αρχειο απλα το εβαλα στο φακελο,τρεχει με καποιο τροπο?οσεσ φορες πατησα πανω του δεν ανοιγει κατι..ετσι πρεπει να ειναι?
γιατι εαν πρεπει να κανω instal κατι ..δεν το εχω κανει..
μετα απο 3 ωρες..αφου πρεπει να κατεβασα εγραψα ειδα απο google
δεν παταγα στον κωδικα την παρακατω εντολη..import java.awt.*;
αυτο βεβαια το ειδα απο ξενα σαιτ,,δεν μπορω να καταλαβω που το λεει στα πχ που μας εχει στις διαλεξεις
.
αυτο βεβαια το ειδα απο ξενα σαιτ,,δεν μπορω να καταλαβω που το λεει στα πχ που μας εχει στις διαλεξεις
.
δεν ειμαι σιγουρη..ισως το ειχαν πει στα εργαστηρια δεν θυμαμαι..παντως αν εεχις καποιο βιβλιο σιγουρα θα το λεει..δεν ξερω αν δικαιουσε βιβλια απ τον ευδοξο(αφου λογικα θα εχεις παρει απ την προηγουμενη σχολη σου) αλλα αν μπορεις να βρεις απο καποιον που δεν το χρειαζεται θα σε βοηθησειcalmen wrote:μετα απο 3 ωρες..αφου πρεπει να κατεβασα εγραψα ειδα απο google
.
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 1st year
Παιδια καλησπερα.μηπως ξερει κανενας αν στην εξεταστικη του σεπτεμβριου θα επιτρεπεται να εχουμε μια κολλα με σημειωσεις οπως εγινε τον φλεβαρη?
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pgetsos
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Αν επιτρεποταν, θα επιτρεπεται και τωρα θεωρητικα
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.
Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.