Κσλησπέρα.Είμαι 2ο έτος και χρωστάω όλο το 2ο εξάμηνο.Έτσι δεν μπορώ να δηλώσω όλα τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου.Σκέφτομαι να δηλώσω τα 5 του πρώτου έτους για να ξεμπερδέυω.Μπορείτε να μου προτείνετε ποιο μάθημα να αφήσω από το 4ο εξάμηνο και γιατί;
Και γενικά τι παίζει με τα μαθήματα του 4ου εξαμήνου;
Παρακολούθηση
-
- bit level
- Academic status: 2nd year
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 1st year
Re: Παρακολούθηση
μπορείτε να πάρετε αυτές τις πληροφορίες από το πανεπιστήμιο το admin γραφείο
subchorionichemorrhagehealth care tip
subchorionichemorrhagehealth care tip
Χαίρετε.
Για να μην ανοίξω νέο thread γράφω εδώ.
ΑΣΠΣ & Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη: περνιούνται χωρίς καθόλου παρακολούθηση (ούτε από έξω); Το έχει κάνει κανένας;
Επιπλέον, γνωρίζει κανείς τι παίζει με τα Ειδικά Θέματα Διακριτών Μαθηματικών; Θα διδαχθεί φέτος; Στο ωρολόγιο δεν το βλέπω και έχω ακούσει πως ο διδάσκων βγαίνει στη σύνταξη. Ελπίζω να μην μείνει ορφανό το μάθημα.
Για να μην ανοίξω νέο thread γράφω εδώ.
ΑΣΠΣ & Εισαγωγή στην Οικονομική Επιστήμη: περνιούνται χωρίς καθόλου παρακολούθηση (ούτε από έξω); Το έχει κάνει κανένας;
Επιπλέον, γνωρίζει κανείς τι παίζει με τα Ειδικά Θέματα Διακριτών Μαθηματικών; Θα διδαχθεί φέτος; Στο ωρολόγιο δεν το βλέπω και έχω ακούσει πως ο διδάσκων βγαίνει στη σύνταξη. Ελπίζω να μην μείνει ορφανό το μάθημα.
Last edited by kras on Fri Sep 15, 2017 11:54 pm, edited 1 time in total.
Ναι, αλλά θα πρέπει να κάνεις εργασίες στο ΑΣΠΣ, αλλιώς δύσκολα περνάς.
Οικονομική περνιέται χωρίς να πατήσεις.
Οικονομική περνιέται χωρίς να πατήσεις.
- Georgilakis Antonios
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Για το ΑΣΠΣ θα συμφωνήσω και εγώ μιας και το έχω κάνει προσωπικά.
"Always keep a low profile. Cause when you get high, things can become strange."
"Never stop doing things you like. Never stop loving people you love. Never give up. Believe in yourself. Believe in your hidden powers."
"Honesty is an expensive gift, so don't expect it from cheap people."
The Scientist