Υπολογιστικά Μαθηματικά
-
- byte level
- Academic status: N>4
Re: Υπολογιστικά Μαθηματικά
Έχει λύση κανείς την άσκηση 9 από το 2ο σετ; Καμιά ιδέα;
So, once in a while you'd
Be better listening to the fools for a change
Be better listening to the fools for a change
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω, το project για το μάθημα μετράει σε ένα ποσοστό του βαθμού του μαθήματος; Έχω κάνει τις 4 από τις 6 ασκήσεις και όπως το βλέπω δεν προλαβαίνω να κάνω τις υπόλοιπες, αν δώσω αυτές θα μου κόψει όλο το project ή μόνο τις 2 που δεν έκανα;
- Georgilakis Antonios
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Λογικά θα πάρεις κάποιες μονάδες. Μου είχε συμβεί και εμένα αυτό.Sakis95 wrote:Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω, το project για το μάθημα μετράει σε ένα ποσοστό του βαθμού του μαθήματος; Έχω κάνει τις 4 από τις 6 ασκήσεις και όπως το βλέπω δεν προλαβαίνω να κάνω τις υπόλοιπες, αν δώσω αυτές θα μου κόψει όλο το project ή μόνο τις 2 που δεν έκανα;
"Always keep a low profile. Cause when you get high, things can become strange."
"Never stop doing things you like. Never stop loving people you love. Never give up. Believe in yourself. Believe in your hidden powers."
"Honesty is an expensive gift, so don't expect it from cheap people."
The Scientist
Επίσης τι ισχυεί για τον Σεπτέμβρη θα πρέπει να παραδώσω καινούριο project, και σειρές bonus ή ισχύουν αυτές που έδωσα τώρα;
- Georgilakis Antonios
- Mbyte level
Νομίζω πλέον, αν δεν τα παραδώσεις τώρα, μπορείς να τα παραδώσεις το Σεπτέμβριο, αρκεί να εξεταστείς στο μάθημα τότε.Sakis95 wrote:Επίσης τι ισχυεί για τον Σεπτέμβρη θα πρέπει να παραδώσω καινούριο project, και σειρές bonus ή ισχύουν αυτές που έδωσα τώρα;
"Always keep a low profile. Cause when you get high, things can become strange."
"Never stop doing things you like. Never stop loving people you love. Never give up. Believe in yourself. Believe in your hidden powers."
The Scientist
Καλησπερα παιδιά!! Στην παραδοση στο eclass θέλει το pdf μόνο? ή πρεπει να στείλουμε και εκτελεσιμο κώδικα?
- Georgilakis Antonios
- Mbyte level
Μέχρι πρόσφατα τα ήθελε όλα σε αρχείο ZIP.gos wrote:Καλησπερα παιδιά!! Στην παραδοση στο eclass θέλει το pdf μόνο? ή πρεπει να στείλουμε και εκτελεσιμο κώδικα?
The Scientist
-
- bit level
Υπάρχει κάποιος που θέλει να παραδώσει project για την έκτακτη?
Οι λυσεις παλαιων θεματων και ασκησεων στο venus ειναι σωστες? Γιατι βλεπω να χρησιμοποιουνται αλλαγμενοι τυποι απ αυτους που γραφει στις διαφανειες και εχω μπερδευτει αρκετα. Π.χ., στο σφαλμα του γενικευμενου 1/3 simpson στις ασκησεις αμελουσε να το διαιρεσει με 180 οπως ηταν στον τυπο στις διαφανεις, τι παιζει μ αυτο? Αν οντως οι λυσεις δεν ειναι 100% σωστες, μπορει κανεις να με κατευθυνει πουθενα για λυμενες ασκησεις?
Καλησπέρα παίδες!! Αν κάποιος έχει κάνει φροντιστήριο στον "γνωστό" και ψήνεται για κανά επαναληπτικό ας στείλει κανα μήνυμα.
- nikosk
- Venus Former Team Member
Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για εργασίες+ομάδα διαβάσματος ας μου στείλει ένα πμ!
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
Καλησπέρα παιδιά!! (το site ειναι μπακ!!! ) Όποιος έχει κάνει ιδιαίτερα στον γνωστό και θα ήθελε κάποιο επαναληπτικό μάθημα ή απλά κάποιο μάθημα να δούμε διάφορες ασκήσεις να στείλει μήνυμα!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος που πήγε στην εξέταση χτες να ποστάρει τα θέματα?
- terminator
- Kilobyte level
παιδια μηπως θυμαται καποιος να μου πει γιατι εχω ξεχασει πως φορτωνουμε και εκτελουμε την εργασια;
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
- Chernobyl 86
- Windows 95