Προγραμματισμός Η/Υ με Java
- leecher
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Προγραμματισμός Η/Υ με Java
Το παρόν thread προορίζεται για το μάθημα "Προγραμματισμός Η/Υ με Java". Εδώ μπορείτε να συζητάτε για ό,τι σχετίζεται με το συγκεκριμένο μάθημα. Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τους κανονισμούς λειτουργίας του forum απαγορεύονται τα greeklish, double posts και τα κεφαλαία. Για προηγούμενες συζητήσεις μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.
Καλή αρχή! :D
Καλή αρχή! :D
-
- Buffer underflow exception
- Academic status: 1st year
Re: Προγραμματισμός Η/Υ με Java
Παραθετω ενα pdf με tips/σημειωσεις/συμβουλες/καλες πρακτικες για τη Java που εγραψα. βασιζεται πανω στις γνωσεις του μαθηματος αλλα ειναι εμβαθυνση για το κατι παραπανω και δεν προοριζεται τοσο για επαναληψη του μαθηματος.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Γεια σας παιδιά.
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια petros21 που έκανες τον κόπο να κρατήσεις δικές σου σημειώσεις και να τις μοιραστείς.
Να ρωτήσω, άλλαξε κάτι από φέτος στο μάθημα και διδάσκεται python αντί για java; Κάτι τέτοιο είδα στα θέματα των εξεταστικών. Ή κατάλαβα κάτι λάθος;
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια petros21 που έκανες τον κόπο να κρατήσεις δικές σου σημειώσεις και να τις μοιραστείς.
Να ρωτήσω, άλλαξε κάτι από φέτος στο μάθημα και διδάσκεται python αντί για java; Κάτι τέτοιο είδα στα θέματα των εξεταστικών. Ή κατάλαβα κάτι λάθος;
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...
- MrGoumX
- Academic status: 3rd year
Στο 1ο εξάμηνο η γνωστή Java 1, άλλαξε σε Python. Το 2ο εξάμηνο είναι η ίδια παλιά Java 2 που γνωρίζουμε όλοι.
Μάλιστα. Στην ουσία η java 1 έχει συγχωνευτεί με java 2.
Φαντάζομαι όμως έχει αφαιρεθεί ύλη από το μάθημα γιατί αλλιώς μου φαίνεται ότι το μάθημα της java θα έχει τεράστια ύλη. Π.χ. κάνετε ακόμα gui με swing ή άλλο library σε java 2;
Φαντάζομαι όμως έχει αφαιρεθεί ύλη από το μάθημα γιατί αλλιώς μου φαίνεται ότι το μάθημα της java θα έχει τεράστια ύλη. Π.χ. κάνετε ακόμα gui με swing ή άλλο library σε java 2;
- MrGoumX
- Academic status: 3rd year
Ναι έχει αφαιρεθεί τελείως η Swing. Περισσότερες λεππτομέρειες δεν γνωρίζω δυστυχώς.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες MrGoumX.