[Folding@Home] Βοηθείστε την κοινωνία..με λίγη ιατρική
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
[Folding@Home] Βοηθείστε την κοινωνία..με λίγη ιατρική
Folding@Home
Εκεί θα βρείτε ένα πρόγραμμα,το οποίο θα κατεβάζει μια στο τόσο πακέτα πληροφοριών για τον υπολογιστή σας και θα τα επεξεργάζεται στην συνέχεια offline...το πρόγραμμα θα τρέχει σε low priorityσυνέχεια
Αφορά ιατρικά θέματα. Επεξεργάζεται κάποιες πρωτεϊνες και τις αναδιπλώνει με διαφορετικούς τρόπους ή κάτι τέτοιο,δεν τα καταλαβαίνω και όλα...έχει πάντως ως στόχο να καταπολεμήσει τις ασθένειες
Μπορείτε εδώ να βρείτε τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα ( Τα αποτελέσματα είναι, από ότι έχω ακούσει από τρίτο, από τα πλέον αξιόλογα του χώρου)
Υπ'όψην, μπορείτε να γραφτείτε σε κάποια ομάδα..μια από τις καλές ελληνικές είναι αυτή του PCMagazine με αριθμό "Team Number: 44079"
Πρόταση: Αν μαζευτούν άτομα, να φτιάξουμε μια ομάδα για το Venus
Εκεί θα βρείτε ένα πρόγραμμα,το οποίο θα κατεβάζει μια στο τόσο πακέτα πληροφοριών για τον υπολογιστή σας και θα τα επεξεργάζεται στην συνέχεια offline...το πρόγραμμα θα τρέχει σε low priorityσυνέχεια
Αφορά ιατρικά θέματα. Επεξεργάζεται κάποιες πρωτεϊνες και τις αναδιπλώνει με διαφορετικούς τρόπους ή κάτι τέτοιο,δεν τα καταλαβαίνω και όλα...έχει πάντως ως στόχο να καταπολεμήσει τις ασθένειες
Μπορείτε εδώ να βρείτε τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα ( Τα αποτελέσματα είναι, από ότι έχω ακούσει από τρίτο, από τα πλέον αξιόλογα του χώρου)
Υπ'όψην, μπορείτε να γραφτείτε σε κάποια ομάδα..μια από τις καλές ελληνικές είναι αυτή του PCMagazine με αριθμό "Team Number: 44079"
Πρόταση: Αν μαζευτούν άτομα, να φτιάξουμε μια ομάδα για το Venus
- Einherjar
- Venus Project Founder
Το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν (εγώ και όλο το cslab στο οποίο έτρεχε σαν service για μια περίοδο ) και είναι σίγουρα κάτι σημαντικό γιατί προσφέρει. Υπάρχουν και άλλα παρόμοιας φιλοσοφίας projects όπως το seti@home που ψάχνει για εξωγήινους καθώς και το distributed.net που κρυπταναλύει κάποια κρυπτογραφημένα μηνύματα κάνοντας brute force attacks. Για το τελευταίο ειδικά είχαφτιάξει και ομάδα Venus αλλά δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση (παρόλο το χρηματικό έπαθλο των 10.000$).
Τώρα για το συγκεκριμένο που αναφέρεις, έφτιαξα ομάδα, ακολουθώντας την προτροπή σου, με όνομα Venus-Aueb και αριθμό 47665. Ελπλιζω να φτιάξουμε δυνατή ομάδα γι'αυτό τουλάχιστον
Τώρα για το συγκεκριμένο που αναφέρεις, έφτιαξα ομάδα, ακολουθώντας την προτροπή σου, με όνομα Venus-Aueb και αριθμό 47665. Ελπλιζω να φτιάξουμε δυνατή ομάδα γι'αυτό τουλάχιστον
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
-
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Δύσκολο το βρίσκω μιας και πλέον περαστήκανε και νέα Images στα Pcs . Επίσης πέρα απο αυτά υπάρχουν και αρκετά διαδικαστικά θέματα για να το κάνουμε σε μόνιμη βάση.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
-
Εγώ πάντως, αν δεις το site της ομάδας μας, έκανα την αρχή
Δεν είναι κακό πάντως να δοκιμάσουμε να εξοπλίσουμε την ομάδα με ό,τι το καλύτερο hardware-ικά...και στο κάτω κάτω, διαφήμιση για το πανεπιστήμιο είναι. Άσε που είναι και υποχρεωμένο ηθικά να συμμετέχει σε τέτοια προγράμματα, καθώς έχουν ως μόνο σκοπό τους την πρόοδο, την εξέλιξη της γνώσης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής...
Δεν είναι κακό πάντως να δοκιμάσουμε να εξοπλίσουμε την ομάδα με ό,τι το καλύτερο hardware-ικά...και στο κάτω κάτω, διαφήμιση για το πανεπιστήμιο είναι. Άσε που είναι και υποχρεωμένο ηθικά να συμμετέχει σε τέτοια προγράμματα, καθώς έχουν ως μόνο σκοπό τους την πρόοδο, την εξέλιξη της γνώσης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Καλά καλά να τα ακούσει κάποιος στη ΓΣ και θα σου πω εγώ , θα ξεκινήσει πάλι η δουλειά σχετικά με misuse of resources.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
-
Misuse???Για να μας προτείνουν correct use...Να κάνουμε host μήπως τις σελίδες των κομμάτων τους?? Ή να τους έχουμε και να σκουριάζουν, χρησιμοποιούμενοι από πρωτοετής που τους σπάνε(στην κυριολεξία) επειδή δεν μπορούν να απαντήσουν σε μια ερώτηση της Τογαντζή και βγάζουν όλο το μίσος τους πάνω τους....
- AnINffected
- Gbyte level
Περίεργη η συγκυρία μια και έχει ακουστεί οτι μεταλλάχθηκε ο ιός του AIDS...
Συμφωνώ με το να δημιουργηθεί ομάδα.
Ποιό είναι το site, Punisher;
Συμφωνώ με το να δημιουργηθεί ομάδα.
Ποιό είναι το site, Punisher;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!
Ada Lovelace
-
Εγώ πάντως έστειλα και την 2η κατά σειρά εργασία...μόνος μου θα δουλεύω ρε τεμπέληδες????
Διαδώστε το να το μάθουν και άλλοι...να γεμίσει η ΟΜΑΔΑ
Υπ' όψην, από τη σχολή δε μπρούσα να μπω στο Link που έδινα...είναι το http://folding.stanford.edu/
Διαδώστε το να το μάθουν και άλλοι...να γεμίσει η ΟΜΑΔΑ
Υπ' όψην, από τη σχολή δε μπρούσα να μπω στο Link που έδινα...είναι το http://folding.stanford.edu/
-
Καλά καλά...προς το παρόν αντιπροσωπεύω και στηρίζω επάξια την ομάδα. Κατεβάζει κάτι σετ των 500 που παίρνει πολλέέέέές ώρες να τα τελειώσει. Ένα tip επιπλέον, όσο πιο πολύ ώρα το αφήσεις να τρέχει, τόσο πιο γρήγορα τελειώνει κάθε βήμα του. Άρα σε συμφέρει διπλάσια.
Υπ'όψην ότι εμφανίζεσαι ως μέλος της ομάδας από τη στιγμή που ολκληρώσεις το πρώτο σου WorkUnit μόνο. Για αυτό μην ψάχνεστε στην αρχή να δε σας δείχνει στο Team, ενώ τα κάνατε όλα σωστά
Αυτό που είπα για τη διάδωση του προγράμματος και της ομάδας ισχύει...Αν μπορούσε κάθε μέλος του Venus να διαβάσει η σελίδα. Αλλά πείτε το και σε γνωστούς σας χρήστες, μην τυχόν και τους διέφυγε το topic !!!
Υ.Γ. Ό,τι απορία έχετε ρωτήστε την εδώ...έχω φάει αρκετές ώρες πάνω από το πρόγραμμα, γιατί όπως είναι φυσικό εμφανίζει και διάφορα bugz, από τα οποία, άλλα διορθώνονται εύκολα και άλλα τα αντιμετωπίζεις αποφεύγοντάς τα!!!
Υπ'όψην ότι εμφανίζεσαι ως μέλος της ομάδας από τη στιγμή που ολκληρώσεις το πρώτο σου WorkUnit μόνο. Για αυτό μην ψάχνεστε στην αρχή να δε σας δείχνει στο Team, ενώ τα κάνατε όλα σωστά
Αυτό που είπα για τη διάδωση του προγράμματος και της ομάδας ισχύει...Αν μπορούσε κάθε μέλος του Venus να διαβάσει η σελίδα. Αλλά πείτε το και σε γνωστούς σας χρήστες, μην τυχόν και τους διέφυγε το topic !!!
Υ.Γ. Ό,τι απορία έχετε ρωτήστε την εδώ...έχω φάει αρκετές ώρες πάνω από το πρόγραμμα, γιατί όπως είναι φυσικό εμφανίζει και διάφορα bugz, από τα οποία, άλλα διορθώνονται εύκολα και άλλα τα αντιμετωπίζεις αποφεύγοντάς τα!!!
- AnINffected
- Gbyte level
Για πείτε μου συνοπτικά, τι πρέπει να κάνω για να συμμετέχω;
Απλώς να κατεβάσω και να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα, ή μπορω να κάνω περισσότερα (αν βρώ χρόνο);
EDIT Έβαλα το πρόγραμμα, ποιός είναι ο αριθμός της ομάδας μας;
EDIT OK το βρήκα.Ιδού τα στατιστικά της (τριμελούς ακόμη) ομάδας μας:
Παρεπιπτόντως (αν και πρόκειται για εντελώς άλλο θέμα) όποιος μπορεί ας με βοηθήσει με αυτό.Για λεπτομέρειες στειλτε μου προσωπικό μήνυμα (private message - pm).
Απλώς να κατεβάσω και να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα, ή μπορω να κάνω περισσότερα (αν βρώ χρόνο);
EDIT Έβαλα το πρόγραμμα, ποιός είναι ο αριθμός της ομάδας μας;
EDIT OK το βρήκα.Ιδού τα στατιστικά της (τριμελούς ακόμη) ομάδας μας:
Date of last work unit 2005-11-25 10:12:09
Active CPUs within 50 days 2
Team Id 47665
Grand Score 294 (certificate)
Work Unit Count 3 (certificate)
Team Ranking (incl. aggregate) 13828 of 41346
Home Page http://venus.cslab.aueb.gr/
Παρεπιπτόντως (αν και πρόκειται για εντελώς άλλο θέμα) όποιος μπορεί ας με βοηθήσει με αυτό.Για λεπτομέρειες στειλτε μου προσωπικό μήνυμα (private message - pm).
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Ada Lovelace
-
-
-
- Einherjar
- Venus Project Founder
Το score που εμφανίζεται στα στατιστικά τι δείχνει?
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
-
- AnINffected
- Gbyte level
Παιδιά η ομάδα του ελληνικού PC Magazine αριθμεί 373 μέλη και είναι στην 168η θέση!
Ελάτε όλοι (και οι 62x) να τους δείξουμε τι εστι Venus!
Υ.Γ. Punisher τρώς τη σκόνη μου
Ελάτε όλοι (και οι 62x) να τους δείξουμε τι εστι Venus!
Υ.Γ. Punisher τρώς τη σκόνη μου
Ada Lovelace
Ada Lovelace