Γεια σας! Τι κάνετε; (μήπως να σας έστελνα καμιά περίληψη ακόμα από το Human Genome Project..; Είναι ΣΟΣ).........
Κατ'αρχάς, για BPR κάτι μου λέει ότι είναι ψιλο-outsider. Μη σας πάρω και στο λαιμό μου. Νομίζω, όμως, ότι είχε πει στην αρχή ότι τείνει πλέον να το αφαιρέσει το BPR από τα θέματα που συζητά στο μάθημα γιατί το θεωρεί ξεπερασμένο. Θυμάστε κι εσείς κάτι τέτοιο, ή κάνω λάθος;
Σχετικά με το 4ο από τα ψιψιψόνια (κόλλησα κι εγώ) του 2003, που λέει για ιεραρχικές δομές και αγορές, συνιστώ να διαβάσετε την περίληψη του 2ου Κεφαλαίου (Οργανισμός και Τεχνολογίες Πληροφορικής) και συγκεκριμένα τις ενότητες "Ηλεκτρονικές αγορές και Ιεραρχίες" ( σελ 7-8 ) για να μπείτε στο νόημα και "Επιδράσεις" ( σελ 5 ) για να δείτε πώς επιδρούν οι τεχνολογίες πληροφορικής στις ιεραρχίες και τις αγορές. Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχει και η full έκδοση των παραπάνω, αλλά νομίζω ότι εκτός απ'το να αναλύει περισσότερο τα όσα λέει η περίληψη, δεν λέει κάτι καινούριο.
Τι λέτε κι εσείς; Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο για αγορές και ιεραρχίες; Επίσης τα θέματα ανταγωνισμός και συνεργασία που αναφέρει είναι από κάποια άλλη εργασία, ή απλά είναι αυτά που δένουν με τις αγορο-ιεραρχίες;
Καλή δύναμη!
Υ.Γ. Αν είναι να πιάσουμε τους μουσακάδες, χτύπα και κάνα μπυρόνι να ολοκληρωθεί το σκηνικό. Τουλάχιστον να ξεθολώσουμε λίγο...!

Π.Κ.